הי לכולם....
רציתי לשתף אתכם בכל מיני דברים שעברו לי בראש תוך כדי עבודה . אני צלם בן 24 ומאוד ערני לכל מה שקורה סביבי בגלל התחום שבו אני עוסק . שמתי לב למבטים של אנשים ברחוב כשהם רואים אדם שמן . בד"כ התגובה הטבעית של רוב האנשים היא לרחם עליו . וכאן המקום לשאול למה . אז אני שואל למה ? מי החליט שלאנשים רזים/חטובים/בנויים היטב וכו' וכו' וכו' יש חיים טובים יותר ? מי החליט שאדם שמן נהנה פחות ? מי החליט ששמן זה פחות יפה ? אותי חינכו שיופי הוא עניין של טעם . אז מה העניין ? אדם שעושה דיאטות כל החיים שלו ומגביל את עצמו באוכל חי טוב יותר מאדם שמן ? למה ? אדם שכל ערב נמצא בחדר כושר וקורע את התחת (סליחה על הביטוי) חי יותר טוב מאדם שאוכל מה שהוא רוצה , שלא עושה כושר אם לא מתחשק לו , שאוהב לעשות מה שהוא רוצה מתי שהוא רוצה ? כמובן שאני לא מדבר על מצב שאדם שמן בצורה לא בריאה כמו שיש המוווווון אנשים רזים בצורה לא בריאה . וכמובן שאם טוב לאדם או רע לו זה תלוי רק בהרגשה שלו וכמובן לא במה שחושבים . בקיצור , לאחר שפרקתי חלק קטן מזעמי על העניין אני יכול לסכם ולומר שאין לי מושג למה אנחנו נותנים לאנשים סביבינו להחליט איך נרגיש . אין לי שמץ של מושג למה אנחנו לא יכולים להבחן לפי ה"אדם" שבפנים אלא תמיד לפי ההגדרות (לחייוב ולשלילה) שמתנוססות לנו על המצח . (הומו , שמן , שחור ,לבן, פסיבי, אקטיבי, דובים,אבות ,בנים ועוד כל מיני הגדרות שהיריעה קצרה מלהכיל ) אי לכך ובהתאם לזאת אני מכריז על הפתיחה הרישמית של שבוע ללא הגדרות . כן . אני מתכוון לזה שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה ואף אחד לא יגיד לאף אחד מה הגיוני ומה מותר ומה אסור . כל אחד יעשה מה שהוא רואה לנכון לעשות (כמובן לא על חשבון אחרים ) . אשמח לקבל תגובות בנושא . אגב ... אני לא באמת מכריז על שבוע כזה . אני רק רוצה לשתף אתכם במחשבות שעברו לי בראש . אם היינו מתייחסים לעצמנו כמו שהיינו רוצים שיתייחסו אלינו , אני בטוח שהיינו חיים טוב יותר ... בברכה ,המיואש ...