הי לכולם!!!

אנהלה

New member
הי לכולם!!! אני אנה ואני מאוד אוהבת את עברי לידר הוא בעיני יוצר ובן אדם מדהים! רציתי לשאול מתי ההופעה בוואהל באיזה יום ושעה ומה מחיר כרטיס והיכן משיגים? סליחה שאני נופלת עליכם ככה אבל אני אשמח אם תעזרו לי בבקשה וגם להשתלב פה בפורום!

שלוםםםםםםםםם! מה שלומך אנה? אחלה! ההופעה ב-16.8 אם אני לא טועה. מצטערת שאין לי תשובות לתת לך אבל אני ממש שמחה ואני מאמינה שכולנו נשמח אם תישארי בפורום. נורא נחמד פה,ממש כיף,מין משפחה מטורפת שכזאת(למה אני צריכה להגיד את זה?לא כל פעם מישהו אחר אומר-"מטורף פה".?) אז..תהני.

אנהלה

New member
ומה בקשר למחיר? תגידו, זה הולך עם כסא ושורה או שעומדים כמו בהופעות ענק כאלה בפארק?

Ez sLeeP

New member
הממ.. תשובות. כרטיסים קונים בקופות קסטל (אבן גבירול 153, ת"א - אם אינני טועה.. תוכלי להגיע לשם עם קו 5 מתחנת הרכבת מרכז.. [אוסף פרטים מלאי-תועלת שרכשתי בעזרת ניסיוני הרב..]). תמהרי, כי אני לא בטוח כמה נשארו. זה מתחיל ב-21:00, והתאריך הוא ה-16/08 (מוצ"ש). אמפי וואהל הוא המקום (מן הסתם..). יש מקומות ישיבה מוגדרים, אך לבטח ניתן לקום ולהיצמד לבמה (ולשומרי הביטחון), ולהעיק, להציק (לשומרי הביטחון) ולעשות חיים. ../images/Emo3.gif

זה היה אמור להיות בשרשור של עברי על הקיר. מצטערת! מנהלים-האם תוכלו להעביר את ההודעות האלה לשרשור הזה?

S h A b i T

New member
אוף גם אני צריכה כרטיס אם למישו יש שישלח לי מסר בקשהההה

למעלה