הי לכולם!

אנהלה

New member
הי לכולם! קודם כל בהצלחה בבגרויות לכולם וברכות למסיימים... אני עדיין ביסודי מסיימת רק ב30 לחודש... באסה אבל לא נורא, שנה הבאה תיכון - בדיוק כמוכם... דבר שני, עשיתם פה פעם איזה שאלון עם פרטים על כל אחד כדי שאני אוכל להכיר אתכם קצת יותר טוב? אם לא, זה הזמן לעשות אחד כזה...

לא כולנו בתיכון. חלק בחטיבה, ../images/Emo16.gif אבל מה ההבדל? אותו זבל. ../images/Emo8.gif נראה לי באמת כמו שמאורי כתבה שיש בטאגליינס שאלון אחד או אפילו יותר. אגב, בואו לצ'אט! ../images/Emo16.gif ניר ../images/Emo16.gif

אממ לא ממש עניתי על השאלון הנה אממ אני בת 15 ואני גרה ב-חסוי שמי -חסוי ואניא והבת את קיילי מיחנוג ואתאבריל לאבין( נוראאאאא) ואת רב''י כמובן ואני רבנית כמובן ו......... אמממ זהו בערך זה בכללי אה ואני מכורה למוזיקה תקראיא תהכרטיס האישי אה וזה "אוניים" הכוונה ל"אוזניים" בכרטיס האישי עוד לא תיקנתי את זה חחח.......

אממ לא ממש עניתי על השאלון הנה אממ אני בן 15 ואני גר בקרית ביאליק ואני אוהב את אבריל ואת רב"י כמובן ואני רב"י כמובן ...... אמממ זהו בכללי .... לא היה לא מה לכתוב אז לקחתי את מה שאת כתבת .....

אנהלה

New member
אני חייבת לדעת משהו! עשיתם איזה הסכם שכל מי שבפורום הזה מוסיף לחתימה "אני רב"י גאה"?

למעלה