הי לכולם...

מריוס זכריה

Member
מנהל
אולי אני טועה, אבל...

אין לי הסבר

karmma

New member
הבגידה זו הקטע הפחות חשוב

מה שיותר חשוב זה שאין ביניכם תיקשורת ועושה רושם שהוא מתעלם מקיומך אם הוא לא בוגד אבל עוד כמה זמן הוא ידרוש גירושין זה כן טוב לך? כדאי לך לחשוב ולפעול בכיוון של תקשורת..

נחמדמדה

New member
גם נכון...נושא כאוב

ביותר זה ענין התקשורת. אין לו סבלנות לדבר הרבה,תמיד יש לו "קוצים" כשאנחנו מדברים. יש לך המלצה על מטפלת זוגית בירושלים?

seeyou

New member
מטפל זוגי אשר יגלח לו את ה"קומים"?

האם היה לכם "תקשורת" מסוג אחר פרט לסקס לפני הנשואים?

נחמדמדה

New member
מה זה בעצם תקשורת?

תגדיר מה צריך להיות בין בני זוג ואני אענה אם זה קיים אצלנו.

מלודי6

New member
את שואלת "מה זה בעצם תקשורת?"?!

השאלה שלך זועקת. זאת שאלה שאת צריכה לתת לה מענה. האם את חושבת שקיימת בינכם תקשורת? לטעמי, מהסתכלות על מה כתבת וסיפרת פה – לא קיימת בינכם תקשורת. תקשורת בין-אישית היא העברת מידע, מסר, רגשות, תחושות... כל דבר שהוא מאדם אחד וקבלתו אצל האחר. הדגש הוא על ההעברה וההקבלה. את אומנם מעבירה את מה שאת רוצה בדרך כולשהי, אבל הוא לא מקבל אותה. בין אם הוא רוצה ובין אם הוא לא רוצה. עצם זה שיש לו קוצים והוא לא מקשיב, אז אין פה תקשורת. אין הכוונה להסכים אם כל דבר שאת אומרת. את יכולה לומר לו דבר סובייקטיבי, של התחושות שלך בלבד, והוא יכול גם לא להבין אותם, ולא לקבל אותם מבחינה סובייקטיבית, כי דעתו אולי תהיה שונה, אבל אם ישנה תקשורת, אז הוא בראש ובראשונה יקשיב למה שיש לך לומר. אני לא באה להגיד מתי את בסדר ומתי הוא לא בסדר. מי כן מקבל ומי לא מקבל. מה שכן, ספציפית למה שאת תיארת, יש העברה אבל אין קבלה. וכן, יכול להיות שצורת ההעברה שלך של הדברים, היא צורת העברה שמונעת את הקבלה. לדוגמה, צורות העברה בוטות, גורמות לעתים לאטימות, ולמניעת הקבלה. ושוב, אני לא אומרת שאת מתבטאת בבוטות, אני רק נותנת דוגמה למה שיכול לגרום לחוסר קבלה. אם התקשורת היא טובה או לא טובה, זאת עוד רמה, היא תלויה בגורמים רבים, אבל לטעמי, אין לכם את הבסיס של התקשורת.

seeyou

New member
שאלה טובה.../images/Emo24.gif

ניקח לדוגמה מעולם הטכנולוגי. על מנת לקיים תקשורת יש צורך במשדר ובמקלט או לחילופין 2 מכשירים משדר-מקלט. תנאים בסיסים: - שהם יהיו במצב ON -שיהיו בואותו תדר-ארוץ - ושהמידע יהיה חשוב ל-2 הצדדים. בנשואים,בני הזוג פועלים כ2מכשירים עם מקלט-משדר. אם הוא ירצה לראות משחק כדורגל ואת תרצי לשוכח על בישול או מה שהילדים עשו אז לא יהיה תקשורת אם את מעונינת בתוכנית מיוחדת ברדיו או טלויזיה את עוקבת אחרי לוח המשדרים אותו דבר כאשר יהיה לך חשק לאינטימיות הזמינות שלנו היא לא 24-7-365
את בחרת את המסגרת זוגיות - (HOT או YES)
את צריכה להתאים את הצפיה שלך בהתאם. ואם זה משענם
אז מורידים סרטים פירטים:- פרט חשוב בתקשורת טובה- עוצמת המשדר-גודל האנהב ורגישות של המקלט.
יוסי

תלתה

New member
אם

הוא אמר לך שאת חולה וצריכה טיפול, זה מספיק בשביל שתביני שמשהו כאן ממש, אבל- ממש, לא בסדר... לדעתי הוא בווגד, אבל זו לא הבעיה האמיתית שלך. הבעיה היא שהוא עושה בך מה שהוא רוצה וגורם לך בתחבולות להאמין שאת "חולה".

karmma

New member
או שהיא חולה

ובמקרה כזה את מחמירה את הבעיה שלה לא שני יודע מי צודק אבל מה שהם צריכים זה דרך לגשר על הפער ולא להעמיק אותו בעקבות עצות דביליות

אייל 151

New member
כדי שלא תחיי עם ספקולציות את חייבת לדעת

בוודאות אם הוא בוגד. מה שאני עשיתי זה הוצאתי מהאינטרנט את םפירוט השיחות והSMS של אשתי וגיליתי שבחודש היא שלחה 150 SMS למספר מסויים. זה הספיק לי כדי לדעת.

למעלה