הממממ..... מוזר אבל לא חד משמעי
מצד אחד, בשום אופן לא הייתי קורא לך פרנואידית. יש לך סיבות לחשוד. מצד שני, יש המון אפשרויות, כמו שגם המדען ציין. עוד אחת שהוא לא ציין זה שסתם לא בא לו להיות בבית עם אשתו והתינוקות, והוא מעדיף בילויים, שהם לאו דווקא בגידה (אבל יכולים גם להוביל לשם). מה שלא ציינת זה מה הוא אומר שהוא עושה עד 11 כל הימים. סיפרת על פעם אחת, אבל את אומרת שזה קורה הרבה יותר מפעם אחת. בסך הכל, מה שכן ברור זה שאת בתחושה לא טובה, והוא לא עוזר לך אלא משאיר אותך בלי תשובות ברורות. יש פה בהחלט תחושה של הסתרה, גם אם זה לא בגידה. והסתרה זה לא טוב. יש לכם ללא ספק בעיה רצינית במערכת היחסים, ולו רק של בעיה של אמון. אני לא חושב שבמסגרת פורום תגיעי יותר רחוק מזה. יש כאלו שיציעו לך לקחת חוקר פרטי - אני אישת לא אוהב את השיטה הזאת, כי זה ממש ממש לא לויאלי ולא דרך הפתרון הטובה. דרך המלך היא תמיד שיחה כנה, אם זה מתאפשר. הכוונה היא לשיחה טובה, לא בהאשמות, שיחה שבה את מדברת על מה מפריע לך בלי להאשים אותו, ומחפשת פתרונות. כדאי לקבוע את השיחה מראש, אולי לשבת, למצוא סידור לילדים לשעתיים-שלוש-ארבע, ולראות משם מה קורה. אם תבואי בכוונה טובה וחיובית ותפגשי כוונה חיובית מהצד השני, יהיה טוב. אם תפגשי התחמקות או כוונה לא חיובית - אז תדעי שיש לך בעיה רצינית ולא סתם ככה. מריוס