הי לכולם

מגושקה

New member
הי לכולם

האמת שאני לא כל כך חדשה לפורום הזה, אבל פעם ראשונה שאני כותבת כאן, פשוט אני לא כל כך מחוברת השנה, בעקבות טראומת שנה שעברה... מקווה שמותר לפתוח שירשור חדש, אם לא סליחה
בכל אופן, אני ואמריקן איידול לא כל כך הולכים טוב יחד, מה זאת אומרת: אף פעם לא יצא לי לאהוב (או אפילו לחבב) את אלו שזכו. אז זה לא הפתעה שהשנה אני אוהבת את מאט ואליסון, ולא שיש לי משהו נגד אדם, הוא נפלא מבחינתי, רק שנראה לי שהוא סוג של קונסטנטין מרוליס (עליה מטאורית ונפילה קשה), ולכן אני אפילו לא מתקרבת אליו. אבל אם הוא יזכה אני מאוד אשמח, ובכלל זה יהיה דבר טוב בהרבה מובנים. הבעיה היא שנראה לי שמאוד מפמפמים את הדני הזה, וסליחה אבל מהאודישנים טחנו את המוח על המוות של אישתו, ואני אפילו לא ראיתי את כל התוכניות בהתחלה ועדיין יצא לי כל פעם ליפול עליו ועל רגע התבכיינות על אישתו. תשמעו, באמת הבן אדם ספג אבידה ענקית, אבל חו"ח אם הייתי במקומו, אני לא הייתי מזכירה את זה, לא כל שכן גורמת לאנשים לחשוב שכל שיר שאני שרה זה על בן זוגי שמת. אבל ממה שהבנתי יש הרבה אנשים שחושבים שהוא יזכה, בגלל שאדם הוא גיי, זה נכון? אני אישית תמיד חשבתי שכריס יזכה, בכלל לא האמנתי שדני יגיע עד לכאן. האמת, שאפשר להגיע רחוק, גם אם לא זוכים, והעיקר ששמים לב אליך. למשל לאליסון אני לא דואגת, נראה לי שהרבה ינסו להחתים אותה. היא גם צעירה וגם פאנקית, וגם יש לה קול מעניין, אז לא נראה לי שתהיה לה בעיה. דוקא מאט הו זה שלדעתי צריך להרשים יותר, ואולי ההצלה תגרום להם לפמפם אותו קצת "ולעזור" לו לבחור שיר טוב. טוב, סליחה על החפירה, מקווה שלא פגעתי ברגשות אוהדי דני יותר מדי

אין צורך להתנצל, על כלום.

קודם כל הרשי לי לברך אותך לפורום. אני רובין, 25, ירושלים. וזהו and THIS is american idol forum. ואני חושב כמוך, בכל הקשור לדני ולמאט, כך שאין מה להחביא, כל אחד והדיעות שלו.

Juliann

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לגבי דני, את תגלי שרובנו חושבים כמוך... כל עוד מתנסחים בצורה נעימה כמעט כל דיון שקשור לאיידול הוא לגיטימי. לגבי אדם- בתור אחת שאהבה את קונסטנטין, הדמיון היחיד הוא הרקע בתיאטרון וששניהם "שואו-מן" אבל אדם הוא משהו אחר לגמרי. מבחינה קולית אין מה להשוות, עם כל הכבוד לקונסי, אדם הוא אחד הזמרים המוכשרים שהיו באיידול חוץ מזה הוא גם הרבה יותר סימפטי מבחינת אישיות. באותה מידה אפשר להשוות את אדם לכריס וקוק מכל מיני סיבות אחרות אבל ברור שזה יהיה לא נכון בעליל. הם שונים לחלוטין. בקיצור, קונס זה קונס ואדם זה אדם ואין סיבה שאדם לא ינצח בגלל שקונס יצא מוקדם יחסית. אל תשכחי שאדם הוא הפייבוריט (יחד עם דני) מההתחלה ועד עכשיו בצורה מאוד עקבית. קונס מעולם לא היה כזה פופולארי (ועקבי) הדחתו היתה אומנם הפתעה ענקית אבל קארי ובו תמיד היו יותר פופולאריים ממנו...

LeAnnDylan

Well-known member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

או שמא צריך לומר ברוכה הנמצאת? בכל מקרה אני די מסכימה איתך בקשר לדני. אני חושבת שהוא זמר נפלא אבל הוא לא עומד בציפיות לדעתי. אני גם לא נמנית עם סוגדי אדם אישית אני מקווה שאחד מהם יעוף מודם ואליסון תהיה בגמר. גם אם היא לא תיקח, שלפחות תהיה לי את הסיבה להמשיך לצפות אחרי שהעיפו פשוט את כל מיש שאהבתי מהאודישנים אחרי תוכנית אחת
אגב אל תדאגי, חפירות מבורכות כאן, במיוחד לאנשים עם שעון ביולוגי דפוק שערים בשעות שאף אחד לא ער בהן ואז אפשר להעביר את הזמן עם כל מיני חפירות למינהן;-P

למעלה