הי לכולם
האמת שאני לא כל כך חדשה לפורום הזה, אבל פעם ראשונה שאני כותבת כאן, פשוט אני לא כל כך מחוברת השנה, בעקבות טראומת שנה שעברה... מקווה שמותר לפתוח שירשור חדש, אם לא סליחה
בכל אופן, אני ואמריקן איידול לא כל כך הולכים טוב יחד, מה זאת אומרת: אף פעם לא יצא לי לאהוב (או אפילו לחבב) את אלו שזכו. אז זה לא הפתעה שהשנה אני אוהבת את מאט ואליסון, ולא שיש לי משהו נגד אדם, הוא נפלא מבחינתי, רק שנראה לי שהוא סוג של קונסטנטין מרוליס (עליה מטאורית ונפילה קשה), ולכן אני אפילו לא מתקרבת אליו. אבל אם הוא יזכה אני מאוד אשמח, ובכלל זה יהיה דבר טוב בהרבה מובנים. הבעיה היא שנראה לי שמאוד מפמפמים את הדני הזה, וסליחה אבל מהאודישנים טחנו את המוח על המוות של אישתו, ואני אפילו לא ראיתי את כל התוכניות בהתחלה ועדיין יצא לי כל פעם ליפול עליו ועל רגע התבכיינות על אישתו. תשמעו, באמת הבן אדם ספג אבידה ענקית, אבל חו"ח אם הייתי במקומו, אני לא הייתי מזכירה את זה, לא כל שכן גורמת לאנשים לחשוב שכל שיר שאני שרה זה על בן זוגי שמת. אבל ממה שהבנתי יש הרבה אנשים שחושבים שהוא יזכה, בגלל שאדם הוא גיי, זה נכון? אני אישית תמיד חשבתי שכריס יזכה, בכלל לא האמנתי שדני יגיע עד לכאן. האמת, שאפשר להגיע רחוק, גם אם לא זוכים, והעיקר ששמים לב אליך. למשל לאליסון אני לא דואגת, נראה לי שהרבה ינסו להחתים אותה. היא גם צעירה וגם פאנקית, וגם יש לה קול מעניין, אז לא נראה לי שתהיה לה בעיה. דוקא מאט הו זה שלדעתי צריך להרשים יותר, ואולי ההצלה תגרום להם לפמפם אותו קצת "ולעזור" לו לבחור שיר טוב. טוב, סליחה על החפירה, מקווה שלא פגעתי ברגשות אוהדי דני יותר מדי
האמת שאני לא כל כך חדשה לפורום הזה, אבל פעם ראשונה שאני כותבת כאן, פשוט אני לא כל כך מחוברת השנה, בעקבות טראומת שנה שעברה... מקווה שמותר לפתוח שירשור חדש, אם לא סליחה