הי לכולם.

one3dguy

New member
הי לכולם.

קודם כל אני עוקב אחר הפורום כבר המון זמן ואני מאד מודה לכולם על כל העזרה. לי קוראים גיא ואני בן 35... קצת זקן האמת אבל מרגיש צעיר ( בכל זאת אני בוגר בית ספר לקרקס.. ) יש לי קשתית בת 44 בברה ואני ממש מאוהב במשחק. למה קשתית בת ? כי גיליתי שבתור בת נותנים לך הרבה יותר חפצים במשחק מאשר בן... למה קשתית ? כי זו הדמות הכי מעניינת... לפני מספר חודשים הייתה לנו חבורה במייפל שבין השאר כללה אותי ומספר חברים מכל העולם כולל הדמות הזאת שמופיעה בצ'אט בצד ימין... היא תמיד השיגה אותנו כי היא שיחקה המון. לאחר הרבה שיחות גיליתי שגם לה יש ילדים והיא גרה בקליפורניה היו לנו הרבה שיחות על ילדים וגידול ילדים ( לי יש שלושה...) וככה נוצר בינינו קשר וירטואלי במשך תקופה ארוכה לא ראינו אותה במשחק ואז לאחר שלושה חודשים פתאום היא הופיעה והנה תקציר השיחה בינינו שהשאיר אותי בשוק. אני מקווה שאף אחד לא צריך תרגום, אבל אם כן אז פחות או יותר היא סיפרה לי שגילו לילד שלה בן ה 13 סרטן במוח (!!!!@##$) בסוף השיחה היא סיפרה לי שהוא יצא מזה בינתיים.. אני מצטער אם הרסתי למישהו את המצב רוח אבל היה לי חשוב לשתף אתכם בחוויה. בריאות ואושר לכולם גיא

לא הרסת לי את המצב הרוח../images/Emo87.gif

אני אוהב סיפורים כאלה. זה מאוד אנושי לשמוע על דברים שקרובים אלייך ולא רחוקים. שמח שהוא יצא מהסרטן בינתיים. אני אשמח לשמוע עידכונים בהמשך
ד"א.סתם שאלה. אפשר להוסיף אותך לבאדי?

spongbob

New member
../images/Emo110.gif זה בסדר

זה טוב לשתף ולהוציא אני גם בברה קוסם קרח ברקים רמה 65 אם בא לך להתאמן ביחד או סתם למלות את הרשימה של הbuddy =]

ברוך הבא../images/Emo24.gif

שמי בת אל, בעלת קוסמת קרח ברק רמה 44 בברה.. אל תדאג, למרות כל העצוב שבסיפור הוא לא מפריע... ואצרף אותך לבאדי שלי גם ברגע שאוכל לשחק באופן נורמלי במייפל...

miss_t

New member
../images/Emo6.gif ואני חשבתי שאני הזקנה בפורום

לגיא, ברוך הבא
תודה על השיתוף אני ליאת בת 21 גם אני בברה ויש לי פריסטית (אוי כמה כיף להגיד את זה במקום להגיד קלריקית) היא ברמה 70, קצת פחות פעילה עקב לימודי תואר אשמח להוסיף אותך לבאדי שלי (אם זה בסדר) וסופ"ש הבא הובטחה לי חתונה, תבוא תבוא!!

XxTherionxX

New member
נראה לי שאני גם עוברת לברה...

סקניה עמוס ומשעמם....
או שאני אפרוש...

l a h a v100

New member
לאלאלאXD

עד שאני מכיר מישהו מהפורום^_^ חוצתמזה לר חבל שחקנים ברמה 80?

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif לאאאא ../images/Emo10.gif

עד שהכרתי מישהי מהפורום..

XxTherionxX

New member
זה פשוט לא יאמן..

לא הצלחתי לעשות APQ כל השבוע... אני כבר מרגישה חרא שאני דופקת את כל הפארטי כשמתנתק לי... ממש ממש מעצבן..

miss_t

New member
תעברי תעברי!!

תעשי עם מישהו טרייד ב ebay ותחליפי מסוס בסקינה למסוס בברה! הכי שווה, פחות לגים מסקינה, יותר ישראלים מגניבים!!

XxTherionxX

New member
אני א אגע בכלום ולא אמכור את הרנג'רית אבל

אני אפתח חדש בברה אחרי כל האיוונט..
תעזרו לי שם קצת

אתרום קצת כסף../images/Emo87.gif

אבל את צריכה להחזיר לי כשיתאפשר לך. כן? [כמה מזל שיש LMPQ.
]

רק תפתחי כבר דמות../images/Emo87.gif

ותעברי את המייפל איסלנד המעצבן הזה. בשמחה אצרף אותך לגילדה

למעלה