הי לכולם

מצב
הנושא נעול.

ננוק1

New member
פרטים מומלצים לנסיעה לרומניה

הי לכולם
קוראת מידי פעם את ההודעות שמחה עם ההצלחות ועצובה עם הכשלונות חזרתי הייתי קצת עסוקה עם ההחלטה שלי ושל בן זוגי לגבי איזה מסלול לבחור אז בחרנו שוב רומניה אבל הפעם אצל קלדרון ןלויט אז יש כמה שאלות לגבי מס הטלפון של דוד כניראה אני אסע בחודש הבא ולגבי כרטיסי הטיסה מאיפו מזמינים אותם ז"א מאיזה מישרדי נסיעות? וכמה זמן לפני הטיסה?מקווה לשהות קצרה במצב הנוכחי
היי אנחנו נסענו החודש(מאי).ואשמח לעדכן לגבי פרטי נסיעה. משרד הנסיעות שהומלץ לנו נקרא:טרקלין-תיירות,ברחוב יותם 1 בחיפה(בכרמל). שם תפנו רק לכרמלה גרוס-שמכירה קצת את הפרוצידורה של רומניה .הטלפון : 04-8254555 של המשרד.השירות שלהם אדיב ואיכותי.אם תרצו עוד פרטים אשמח לתת.לגבי המלון,היינו בלב-אור,מלון שלושה כוכבים,קרוב למרפאה (חשוב!!!),כך שיכולנו ללכת ברגל ולחסוך מונית. אם תרצו עוד פרטים אשמח לתת.ביתיים רק הצלחות ננוק 1

הי ננוק

היי אנחנו נסענו החודש(מאי).ואשמח לעדכן לגבי פרטי נסיעה. משרד הנסיעות שהומלץ לנו נקרא:טרקלין-תיירות,ברחוב יותם 1 בחיפה(בכרמל). שם תפנו רק לכרמלה גרוס-שמכירה קצת את הפרוצידורה של רומניה .הטלפון : 04-8254555 של המשרד.השירות שלהם אדיב ואיכותי.אם תרצו עוד פרטים אשמח לתת.לגבי המלון,היינו בלב-אור,מלון שלושה כוכבים,קרוב למרפאה (חשוב!!!),כך שיכולנו ללכת ברגל ולחסוך מונית. אם תרצו עוד פרטים אשמח לתת.ביתיים רק הצלחות ננוק 1
הי ננוק
רציתי לדעת קצת עלויות למרות שהתקשרתי למשרד והם באמת היו מאוד נחמדים כמה עלה המלון וכו

ננוק1

New member
לתותיפרוטי-עלויות

הי ננוק
רציתי לדעת קצת עלויות למרות שהתקשרתי למשרד והם באמת היו מאוד נחמדים כמה עלה המלון וכו
לתותיפרוטי-עלויות
היי תותי מבחינת העלויות של המלון-שילמנו 85 דולר ללילה ,אבל תנסי להוריד עוד קצת נדמה לי שיש גם איזה דיל עם המרפאה של 5% הנחה למי שבא לטיפול-כדאי לך לדבר גם עם לוויט.בהצלחה ננוק1

תודה ננוק

לתותיפרוטי-עלויות
היי תותי מבחינת העלויות של המלון-שילמנו 85 דולר ללילה ,אבל תנסי להוריד עוד קצת נדמה לי שיש גם איזה דיל עם המרפאה של 5% הנחה למי שבא לטיפול-כדאי לך לדבר גם עם לוויט.בהצלחה ננוק1
תודה ננוק
ותישלחי לי מסר אנחנו נוסעים ביום ה' ומתכונים לטייל ברומניה לא בבוקרשט אז אם בא לך להצארף אלינו אז תשלחי מסר עם מס טלפון ונהיה בקשר

מצב
הנושא נעול.
למעלה