הי לכולם

Miss Naughty

New member
הי לכולם../images/Emo32.gif

הי,במסגרת לימודי במגמת מדעי חהברה נדרשתי לעשות עבודת חקר,אני בחרתי להתמקד בתופעת ההערצה. בממסגרת הזו אנ צריכה להפיץ שאלונים על מנת להגיע למסקנות. ובחרתי לפנות אליכם. השאלון לא אורך יותר מדי זמן אבל לי הוא יתרום המון בהתקדמות שלי בעבודה. תודה לכולם,ליאור.

נירושית

New member
חה חה חה !

בהצלחה לך! נמ... אני כבר סיימתי את הפרוקיט על ההערצה [במסגרת אקדמית כן] עוד מעט הוא יעלה כאתר ותוכלי לחפש את זאתר בויקיפדיה בערך הערצה או בני נוער. ויש לי רק מילה אחת בשבילך: ג' נ ט י

Miss Naughty

New member
חח אוקי...

לפי דעתי עד שהוא יעלה אני כבר אסיים את העבודה...אבל תתודה בכל מקרה

נירושית

New member
נמ אחלה=]

אבל צהוא יעלה בשבועיים הקרובים.. ויש פול מקורות מידע אז אם בא לך בכייפ=]]

תמוהה

אי אפשר להפסיק להעריץ מישהו אחרי כ"כ הרבה זמן , טוב האומנם שמתבגרים אבל אי אפשר לשכוח את כל החוייה הזו של הערצה ... לפחות אני לא לוקחת את הערצה לקיצוניות [ואני יודעת שיש כאלו שעשו זאת]. אני אוהבת את: השמיניה , באקסטריט בויז (11 שנה) ומכושפות. אני אוספת עליהם חומר (עד כמה שאני יכולה) ולא יותר מזה

Norma Jean

New member
אני לא מעריצה אף אחד...אני...

כן אוהבת אותה וחושבת שהיא חמודה(ופצצה) ומוכשרת.טוב דיי עם ההתחנפויותXD אבל אני לא מעריצה אותה זאת אומרת שאני כבר לא הולכת למפגשים וכאלה והיא בנאדם רגיל בשבילי שאני אוהבת אותה בגלל שהספקתי להכיר אותה ולא בגלל שהיא מופיעה בטלוויזיה חוץ מיזה שאני קצת מאוכזבת ממנה עכשיו אז אין לי כח לכל זה.

Norma Jean

New member
חוץ מיזה זה לא נראה לך הזוי...

שאני אעריץ בחורה שגדולה ממני ב3 שנים? יש לי חברות בגיל שלה.למה לא גם בגיל 90 אני אעריץ אותה והיא תהיה בת 93.XD ואני באמת אוהבת אותה והכל אבל לא מעריצה.ויש הבדל. הייתי רוצה להיות איתה מידי פעם בקשר...לפחות איזה פעם בחודש,חודשיים...מייל משהו.אבל מה לעשות זה כנראה לא בשבילה. אני כנראה עוד סתם "מעריצה" בשבילה. זה הכל.בזאת סיימתי את דברי.לילה טוב.

עכשיו הבנתי את הפואנטה שלך

ואושרת , דברי איתי במסנג'ר יש לי משהו לדבר איתך על משהו [שלא קשור בעדי].

MoRaN SaShA

New member
אה... כי לפני שנה היה ביניכן הבדל יותר גדול?.

תמיד זה היה 3 שנים את יודעת.. שנית כל- לא יודעת אבל לי זה נשמע תמוה. למה שהיא תתייחס אלייך שונה מכל מעריץ אחר שלה?.. היא תשלח לכל מעריץ מייל? תתקשר?.. הרי את לא חברה שלה..נכון?.. אז נראה לי הגיוני העניין.

נירושית

New member
די!

בנות, למה להתיימר לדעת סיפורים שאתן לא מכירות?! ומילא, אבל עוד להעביר ביקורת?
אושרת מבינה את עצמה, ומי שצריך להבין מבין
ושוש:X *היי, נאמר בציניות אז ש!*

Norma Jean

New member
אממ...

עובדה שרוב "המפורסמים" שאני מכירה כותבים בפורומים שלהם ומתכתבים מידי פעם עם אחת-שתיים אנשים קבועים שליוו אותם לאורך הרבה זמן.ואחרי כל ההשקעה הזאת כן לא יקרה כלום אם מידי פעם נתכתב במייל.ואני לא כמו כל מעריץ אחר...ואני גם לא מעריצה אבל מתי שהייתי השקעתי המון בשבילה.חוץ מיזה את לא תביני כלום כי זה לא עיניין שלך.אז מה את מתערבת בכלל?

Norma Jean

New member
אם את היית מלווה מישהו...

שאת אוהבת לאורך שנתיים אז היית מצפה ממנו שיתפתח בינכם הקשר קצת. עובדה שהילי בקושי הכירה אותי...ואחרי 3 פגישות כבר דיברנו במסנג'ר והיא התקשרה אליי(ולא מחסוי) והיא סמכה עליי. ואני לא מצפה שהיא תתקשר לא מחסוי אבל להתכתב במייל זה לא משהו רציני כל כך.הרי היא בנאדם כמו כולם.

MoRaN SaShA

New member
אוך זה כל כך שטויות, נראה לך שאני לא

הערצתי פעם מישהו? בטח שכן ולא ציפיתי ממנו שטויות כמו שיתקשר אליי כל יום וידבר איתי באיימלים ושטויות כגון אלו. הערצתי, עבר לי, ובטח שלא הערצתי ברצף מישהו שנתיים אבל לא משנה. הוא לא חבר שלי והוא לא מכיר אותי, בשביל אותו בן אדם אני מעריצה כמו אלפי מעריצים או כמה. זה לא שהיא לא התקשרה אלייך בכלל נכון? את סתם מגזימנית. אה ואת קצת חמדנית .. את יודעת .. לרצות כל הזמן עוד ועוד זה לא כזה נחמד. את לא יכולה לצפות ממישהו שאת מעריצה ש'יתפתח ביניכם הקשר קצת'. את בשבילו רק מעריצה.. אולי את גם רוצה להיות החברה הכי טובה שלה?

למעלה