הי לכולם

ליילנד

New member
הי לכולם../images/Emo24.gif

פגשתי רק היום בפורום הזה והוא מתאים לי מאוד. אני אספנית מבטן ומלידה האוסף הותיק ביותר שלי הוא אוסף של סמלים (אוסף בן 45 שנה) וחתולים
- בובות, מניאטורות טלכרטים בולים וכל מה שנראה כמו חתול. אני חולה על חתולים אך לצערי יש לי בבית מישהו שחולה מהם ולא עליהם, אז אני אוםפת כל דבר חתולי, חוץ מהדבר האמיתי. כמו כן אני אוספת טלכרטים מ
, ובנושאים חתולים ותחבורה ציבורית. את הבולים בעלי אוסף, בעיקר מ
. הנה עוד זוג של אספנים
מוזרים כמו חיזרים

שלום ליילנד, ברוכה הבאה.

ראיתי את שמך מתנוסס בינות תמונות של אוטובוסים דו מפרקיים... והנה את כאן. כבר בראשית הדברים אומר - אני מעודד כל אחד מהמשתתפים להעלות תמונות של האוסף, על מנת ליצור גלריות לאוספים השונים. שנית, כל מאמר יתקבל בברכה. ושלישית, והחשוב מכל - מה פתאום חתולים? איך? איך את מקטלגת, שומרת, מאחסנת - נשמח לשמוע כל דבר (ולאו דווקא הכל בבת אחת), כל אחד מאיתנו מנסה ללמוד מנסיונו של השני. ולסיום, אני מתעניין בחלק האוסף שלך המורכב מפיסות נייר קטנות עם שיניים: אילו בולים יש לך? מה כולל המונח "חתולים" - כל החתוליים? רק חתולי בית? יש אין סוף בולים בתחום הזה, ועשרות אספנים בעולם שאוספים ומציגים בולי חתולים. אם תרשמי ל"סיבוב העיגובול" שלנו עוד היום (אצל geru, הוא מנהל את הסיבוב), נכניס גם בולי חתולים למעטפות. שאלות? אנחנו כאן.

ליילנד

New member
../images/Emo54.gif שלום אבא של נועם וכל היתר

יו, הסתבכתי, אני לא אספנית כזאת מסודרת, האמת שאני עם בולים לא מתעסקת, אבל מאז שנאלצתי לוותר על החתולה שלי אני מפצה את עצמי בכל דבר חתולי, (חתולי בית ורחוב, לא החתולים הגדולים) האמת שבולי חתולים עדיין אין לי, אבל גם אלה יבואו. אני רואה שאתה מגיע גם לפורום תחבורה ציבורית ואז אתה באמת יודע שאני "חייזרית מוזרית"
. יחידה בין כל הבחורים בתח"צ, אבל מה לעשות: I like it. (הנה לדוגמה השם שלי לקוח מהאוטובוס שהיה קיים בארץ - הנה חתול גדול - טייגר) אז כמו שאמרתי, אני אספנית בצורה מסודרת של טלכרטים, (הייתי גם באגודת האספנים) וסמלים. יש לי רק בעיה אחת, שאינני יכולה להציג דברים כיוון שאין לי סורק ולא מצלמה דיגיטלית.

ליילנד

New member
סמלים

סמלי צבא (כומתה וחולצות), סמלי יום העצמאות, סמלי עיריות סמלי תערוכות, כל מיני סמלים. אני אוספת אותם מגיל 7.

shay2222

New member
נשמע מעניין מאד

אשמח לשמוע על סמלים ייחודיים, על הסמלים הנדירים ביותר שלך, על הישנים ביותר וכו'...

ליילנד

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif

מאחר והאוסף שלי הוא משנת 1957 יש בו סמלים ישנים, יש לי סמל כומתה סורי שהביא לי אבא של חברה בששת הימים, יש לי סמל מפולין של סולידריות יש לי סמל יום העצמאות ה-8 ה-9 העשור ה-12 ה-13 ועוד יש לי סמלים של נבחרות כדורגל מחו"ל וביניהם של ברית המועצות, עם דגל הפטיש והמגל. סמל אגד הישן מאוד. קיטנת נוה נופש משנת 1958 יש לי מפלגות ביניהם "את" ו"חל" לפני שהיו אמת ומחל, כמו כן את המל של "שלום ציון" מפלגה שאריק שרון הקים פעם. ועוד, ועוד.

רוזן71

New member
ליילנד שלום.

בס"ד. יש ברשותי הרבה סמלים צבאיים ישנים(גם מהמאה ה-19), ואזרחיים מכל העולם. מוכן להחליפם תמורת ספרי ילדים מאוירים בעברית מלפני 48'. בברכה, רוזן.

ליילנד

New member
../images/Emo140.gif ../images/Emo13.gif הלואי והיו לי ספרים כאלה.

אני רק זוכרת שהייתי ילדה דודה שלי היתה מספרת לי את המפוזר מכפר אזר בגירס שדיברה על נסיעה לעזה (רחמא ליצנן) במקום ירושלים בגירסה החדשה. חבל.

היי ליילנד,אולי יש לך במקרה

בקבוקים מינייטורים של משקאות חריפים? בכל בר בייתי בטוח יש כמה שסבתא השאירה או שלקחת מהמטוס בטיסה האחרונה לחו"ל או סתם אפילו לקישוט.האם יש לך והאם את מעוניינת להחליף בתמורה למשהו שיתרום לאוסף שלך? אני פשוט אספן של זה

powo

New member
שלום לשואף

אהלן רותם יש לי בשבילך אחלה בקבוק נדבר שהחזור ביי לכולם אברהם

astrok

New member
היי ליילנד

שמי תמיר ואני מעוניין בתגי יום העצמאות. צרי קשר במסרים, תמיר.

למעלה