הי לכולם

matilda

New member
הי לכולם ../images/Emo23.gif

אני חדשה כאן, וכולכם נראים אחלה אנשים! אז שתהיה שבת שלום
שלווה ואהבה

ג.

New member
הי מטילדה,

שבת שלום גם לך, אשמח לראות אותך כאן בהמשך!

שבת שלום לכולם

מטילדה.. ברוכה הבאה. תקבלי. תתני. החלטה שלך. חיבוק לשלום, שני.

זהרי

New member
רציתי לומר לכם משהו

שבת שלום בחזרה מי שנמצא כאן אני כל הזמן מסתכל אם כי לא תמיד מגיב ברוכים הבאים לכל המצטרפים ולך רחל החזיקי מעמד לא להתרגש יותר מדיי ואני יודע שזה יקרה אבל אחרי השניה הראשונה אנחנו דווקה נחמדים זהרי

זהרי-יקר ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

את האמת, היום אני עוד מתלהבת, נראה שלא מבינה אפילו, אז עוד לא מתרגשת. מקווה שלא אקלוט גם כשאכנס לשינה וארדם , למרות שבורקס אחי כבר לא הצליח להשיג
, בעל הדוכן אמר לו הרגע מכרתי אחרון. אז לילה בלי חלומות אני מאחלת לעצמי. מחר לקראת הצהריים אתחיל להתרגש , ובטח בכניסה אשתפן, אבל אם ארגיש פיזית טוב, אז הכל שטויות לא לדאוג. תשאלו את מעגלימוססססססססס שנעלם לי עכשיו-דווקא הייתי ילדה טובה. שבת קסומה מרחל-נשמה

מטילדה ברוך הבא ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

שבת קסומה לכל משפחת להרגיש טוב

*יפעת*

New member
הרשו לי להצטרף לשרשור הברכות!

נעלמתי קצת... אני משערת שהתברר לכם השבוע למה... בכל אופן - אני כאן עכשיו וזה מה שחשוב (לי לפחות...). קודם כל: מטילדה, ברוכה הבאה!
ולכולם: שבת שלום וסוף שבוע מהנה, נעים ורגוע!!
אוהבת... יפעת.

matilda

New member
תודה לכולכם על

קבלת הפנים... אני משערת שנכנסתי לפורום הזה כי אני רוצה באמת "להרגיש טוב", ולא מבחינה פיזית אלא בפנים, אתם יודעים... לפעמים זה קשה להכריח את עצמך לקום בבוקר עם חיוך, כשהמדינה שלנו במצב כזה... עם כל מה שאנחנו רואים בחדשות ובעיתונים... מקווה שנשרוד את התקופה הזו. בעקרון כל החברים שלי כבר בארה"ב, מנסים לברוח מהמציאות, אבל אני החלטתי לנסות לחיות עם המצב בארץ... לילה טוב לכולם!

למעלה