הי לכולם, להתעורר?

הי לכולם, להתעורר?

חגית איפה את? ואיפה כולם? אצלי דברים מתקדמים לאט. אני מתחילה להתרגש, לפחד, להבין שזה עומד לקרות אוטוטו. לפני יומיים פתאום הסתכלתי בטבלה וראיתי שאני כבר באמצע חודש שישי. הזמן עובר וטס לו, יש ימים שאני מאוד לחוצה, פוחדת, דואגת, שלא יהיו לי הכוחות, שאני משלה את עצמי בעצם. יש ימים רגועים שפשוט טוב לי לבד עם עצמי ואני לא רוצה אף אחד, רק מחכה לתינוק הזה שיגיע. אם עד לא מזמן הצטרכתי אנשים היום אני כבר לא צריכה אף אחד. אני מרגישה שהכי טוב לי לבד. תקופת החגים פה הכניסה אותי למין שקט כזה מבפנים. לא רוצה לצאת, לא רוצה מסיבות, לא רוצה אפילו להכיר אנשים. רוצה לשבת בבית מתחת לשמיכה עם ספר או מול הטלויזיה ולהרגיש את התינוק שלי זז בפנים. לפני כמה ימים כתבתי משהו, באחת מהתקפות הפחד/בדידות/כאב. אני אוסיף את זה בעודעה אחרת כי זה ארוך מדי לאחת. מקווה שהדברים אצל כולם רגועים ושקטים. שיהיה לכולנו רק טוב.

האמת שבא לי פיתום לשאול מה עם רותם

רותם !!!!!!!!!!!!! מה קורה עם מייקי? זה לא עכשיו הזמן שלו בערך לבוא לגיד לנו שנה חדשה טובה? (אביגיל רוצה כבר להיות ספתא בפורום
)

רותם111

New member
הי אביגיל וכולם../images/Emo24.gif

מייקי באמת בדרך. הרופאה כבר הרגישה אותו בתעלה. הוא יגיע מתי שהוא בינואר וממש לא ברור מתי. לעומת זאת בעשירי לינואר אני אחגוג יום הולדת בזה אני כן בטוחה. הכל כבר מוכן ומחכה לפילפילון שיגיע. כל כך הרבה אנשים טובים תרמו לו דברים כך שהוא כבר מסודר לגמרי. אפילו ההורים שלי הפשירו ומחכים לרגע. רק מהאבא שלו לא שמעתי כלום ואין לי חשק לנסות יותר. אני אלד באיכילוב וכבר נרשמתי לתכנית הלידה הטבעית שלהם. אני מבטיחה לעדכן. נשיקות וחיבוקים רותם

רותם שיהיה בהצלחה מכל הלב

גם אני עכשיו מתחילה לאסוף כל מיני בגדים וצעצועים ומה לא מישראלים בסביבה. אולי כדאי שאני אפילו אפרסם הודעה בפורום זה או אחר... כי ההוצאות הולכות להיות כל כך אדירות שאין לי מושג איך אני עומדת בזה. בכל מקרה אני נורא שמחה לשמוע שמייקי שלך מתקדם ואוטוטו הוא כבר יהיה כאן איתנו על האדמה :) שיהיה המון המון בהצלחה ויומולדת שמח!

דבורי

New member
מחכים במתח!!!

תמסרי למייקי שמחכים לו כאן, שיעבור את הדרך הקשה בלי פחד כי עולם אוהב יושב במתח וממתין לראות ולקבל אותו. שיהיה בשעה טובה ובהצלחה.

רותם111

New member
אתן כאלה מקסימות ../images/Emo24.gif

אני בטוחה שאני מדברת גם בשמו של מייקי כשאני אומרת לכן תודה מעומק ה-
על האכפתיות והתמיכה.

למעלה