הי לכולם... חזרתי!

hashy

New member
הי לכולם... חזרתי!

אהלן חבר'ה, מסיבת ההתקנות הסתיימה בזה שעד היום לא יכולתי להיכנס לאינטרנט מאז מוצ"ש. התגעגעתם אליי? אני התגעגעתי אליכם מאד!!! אני שמחה לראות גם חבר'ה חדשים שהיצטרפו אלינו - ברוכים הבאים לכולם

ufo11

New member
אני רואה המסיבת התקנות הזו הייתה

חתיכת מסיבה:))) משהו פרוע:)

hashy

New member
כן. אתה יודע איך זה... מסיבה פרועה

ומי שנשאר לסדר ולנקות זה בעל הבית
... אז עכשיו מה שהיה צריך להיעשות ע"י שלושה אנשים נעשה ע"י אחד ובייב מוריד את ה"לינוקס" על שלוחותיו וזה "רק" 14 JB אז... יומיים, שלושה... לפחות אח"כ אפשר יהיה להתחבר כל הזמן בלי להתחלף בכבלים...

ufo11

New member
ואלה... אז היית צריכה לנקות ולסדר?

הרבה זמן?

hashy

New member
התכוונתי שהם (אורחי המסיבה)

התקינו (לפחות רצו) ובסוף המסיבה עברו לשש-בש (זוכר?) ועכשיו אני מתרימה את המחשב כדי לסדר את ההתקנות שהם לא עשו... יסודר מחשבי לאלתר ויפונה לעבודה שוטפת
אני מקווה שבייב יראה את זה :)

חייםלוי

Member
מנהל
מה לא הורדתם את הלינוקס מראש?

יש לי בבית על דיסקים את mandrake 9 אם אני לא טועה אבל אני מפחד להתקין. בפעם הקודמת שהתקנתי לינוקס הוא לא זיהה לי את המודם והייתי מנוטרל. אבל זה היה לפני כמה שנים. אולי אני אתקין במחשב השני שלי שעומד בינתיים כאבן שאין לה הופכין כי הדיסק קרס ואין לי כח לטפל בזה.

hashy

New member
מסיבת התקנות והורדה מראש

כאן J2F החבר של hashy טוב אז לשאלה למה ומה הורדנו... הכוונה היתה להתקין תחנת עבודה על 10 mandrake ואז להוריד את העידכונים של SuSE לסרברים. היה מישהו שהיה אמור להביא SuSE 8.3 או 9.0 איתו אבל הוא לא הביא. את ה 10 mandrake לתחנת עבודה אני הבאתי מחבר... אבל אז התברר שהדיקס הראשון מהדיסקים נדפק. לסרברים אני משתמש ב SuSE אבל היה לי רק את 7.0 \ 7.2, אז התחלתי לעשות מירור על האתר FTP שלהם, עד עכשיו הורדתי 7GB. עכשו אני הולך להתקין את הסרברים דרך TFTP ב LAN במקום ב WAN, כך שזה ירוץ... חוץ מזה יש כאן להתקין גם שתי תחנות עבודה, אחת מהן כנראה תהיה גרוטאת XP... עוד שאלות? J2F

Nayeli

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בלה בלה בלה בלה, בלה בלה בלה 74. בלה בלה 10 בלה בלה בלה... בלה בלה בלה בלה בלה 7GB.... סתם בצחוק!!!

qt1

New member
hashy היי ../images/Emo20.gif והיי לחבר...../images/Emo13.gif

ברוך הבא אלינו...
איזה כייף לך שיש לך איש מחשבים בבית , חוסך הרבה מאוד כסף זה כבר טוב ואתם שם במסיבות אז בכלל... בוודאי שהתגעגענו אליך ,טוב ,לפחות אני , שמחה שחזרת ,מה כתב החבר שלך על המחשב לא הבנתי אבל אני מניחה שיש כאן לא מעט אנשים שכן הבינו. אני יודעת להדליק את המחשב ולכבות...
שיהיה המשך ערבנעים לכולנו

Nayeli

New member
../images/Emo24.gifהתפלאתי באמת

ששתקת כל כך הרבה זמן, בד"כ את מתקשה.......

למעלה