הי לכולם! חדשה כאן!

אנה מיי

New member
הי לכולם! חדשה כאן!

הי לכל החברים בפורום.
אני חדשה כאן!
חשבתי שיהיה נחמד אם אומר שלום רישמי יפה....

ראיתי שיש לכם פורום נחמד והייתי שמחה ללמוד, לשתף , לקרוא ולספר.
אז אני אנה , נעים מאוד!

NSW2

New member
ברוכה הבאה

שיהיה בהצלחה.
חדשה בבדסמ או רק חדשה בפורום ?

אנה מיי

New member
:) תודה

כן ולא.
ונילה סקס כבר לא עושה מזמן אבל סשנים ממש עם כל ההגדרות זה באמת משהו יחסית יותר חדש עבורי.
אז אני מקווה באמת עוד ללמוד ולהתפתח ולהחשף להרבה גם דרככם.
יש לי הרושם ממה שראיתי שהקהילה הזו בארץ פשוט מדהימה , מזמינה ומרתקת.

A לוןA

New member
ברוכה הבאה

כיף שהחלטת להצטרף!
ספרי קצת על עצמך, שנכיר.

אנה מיי

New member
בלי לחשוף יותר מידי

אני בת 33. נשואה + 2.
אקדמאית וכביכול אחראית ורצינית אבל מי שמכיר אותי טוב מבין חברי יודע שאני מאוד שובבה ופתוחה בעיקר בתחומים האלה.
(מאוד מעוניינת גם להמשיך ללימודי סקסולוגיה)
לbdsm הגענו אני ובעלי לאחר המון שנים של סקס ונילה ואחר כך המון שנים של סקס אביזריסטי +.
התחלתי כסאב כי זו המשיכה הטבעית שלי.
לאחרונה בגלל כל מיני אירועים שהתרחשו בחיינו השתחרר אצלי משהו שהיה עצור עד כה ואפילו לא הייתי מודעת אליו והתחלתי להנות מאוד גם מלהיות דומינה לסירוגין.
בעלי גם switch כמוני.
ניתן לומר שאנחנו בתחילת דרכנו יחסית לאחרים כאן ,אבל כמהים מאוד להתקדם בחומר הנלמד

וזהו... שכחתי משהו?

A לוןA

New member
:)

הייתי ממליץ לך/ם, אם עוד לא עשיתם את זה, לקרוא קצת בנבחרות של הפורום, או לפחות את ההודעה למתחילים- ויש גם את מילון המונחים- שבתחתית של הרבה מונחים יש קישור לדיונים שנערכו עליו בפורום.
אז הנה, מקום מצויין להתחיל ממנו

ושאלה מסקרנת- אתם מתחלפים גם זה עם זו? ז"א- יש מצבים בהם את השולטת- ומצבים בהם את הנשלטת?

אנה מיי

New member
אכן. זה ההגדרה של switch הרי....

שנינו נהנים משני המצבים.
נקרא בכיף. תודה על ההמלצה!

A לוןA

New member
ההגדרה המילונית

אבל אישית הכרתי מעט מאוד סוויצ'ים שהיו יכולים להתחלף מול אותו בן זוג.
לרוב הדינמיקה הזוגית היא אחת, וההתחלפות מתבצעת מול פרטנר אחר.
הכרתי גם כאלו שההתחלפות היתה מוגבלת למין מסויים (שולט מול גבר נשלט מול אישה)
&nbsp
המצב של סוויצ'ים שמתחלפים בינם באותה מערכת הוא נדיר לדעתי, ולכן הדינמיקה מסקרנת אותי.

אנה מיי

New member
זוג נדיר... מה אתה יודע?

יצא לנו טוב. שנים בעיקר הייתי סאב. ההתנסויות כדום היו לא מוצלחות בעיניי ולא טבעיות אבל כפי שאמרתי משהו השתנה לאחרונה והבטחון שלי ככל הנראה עלה משמעותית ולפיכך ממש התחלתי להנות מזה גם.
ניתן לומר ששנינו נהנים משני התפקידים. כל פעם לפי המצברוח... לוקח כמה שניות להבין מי מוביל ובדרך כלל השני זורם. :)
אני חושבת שזה קשור לזה שכאב הוא חלק פחות חזק מההנאה של שנינו על אף ששנינו נהנים ממנו עד גבול מסויים. יותר העניין של איבוד השליטה / שליטה, הלבוש והערצה. אולי בגלל זה זה יותר פשוט

גם אלנו הכאב הוא פחות חשוב.

למעשה - בהתחלה הוא היה קו אדום של שנינו.
וגם כיום - הכאב נובע ממקום של מסירת שליטה (מסירת הפחד ומתן הרשות אפילו להכאיב) - לא של הנאה מהכאב הפיזי נטו.
כך שאני לא בטוחה שיש קשר ישיר.
אולי זה כנראה תמיד היה שם בתוך שניכם וחיכה לצאת, בדיוק כמו כל נושא השליטה עצמו

למעלה