הי לכולם! זוכרים אותי?...

מאירה יקרה../images/Emo140.gif

על גבי הנט, אני לא יכולה לאבחן את המקור להתפרצות אלרגיה, לכן, כל אחד ואישיותו, כי הגוף אמור לפתח נוגדנים לאלרגיה. וצריך לבדוק מה מקור הבעיה ,אם זו נזלת אלרגית או חוסר איזון כלשהו. מכל מקום, מטפפל בכיר, שיודע להשתמש בנרות הופי שמטפל ביבוש מערכת אף-אוזן -גרון, זה מונע גם מנזלת כזו לעיתים לעבור לאוזניים.. ו יכול לפתור את הבעיה. אך שוב צריך למצוא מטפל רב תחומי ... בריאות טובה חג שמח, אריאלה

תודה!

אני בסדר. מדובר באבי. חשבתי שיש איזשהוא פתרון קסמים גם לזה. הוא פשוט אדם עסוק נורא, ולא אוהב רופאים ורפואה...

השאלה אם גם מטפלים הוא לא אוהב../images/Emo8.gif

אולי מטפלת ישכנע אותו?
אם היה קסם לכל בעיה שיש לנו בחיים, היה משעמם. אגב נרות הופי הוא טיפול מאוד כייפי. היתה מישהי שהחליטה בנופש בצפון, והחליטה לעשות טיפול לאוזניים , בחורה בת 30 שסבלה מ צלצולים באוזן(טינטון) הגיעה אלי ,לטיפול באוזן עם נרות הופי, אחרי הטיפול, אמרה לי שההטיפול ומאוד הרגיע אותה . אז אפשר לחיות עם הנזלת או לטפל בה בלי תרופות. חג שמח ובריאות טובה לכולם. אריאלה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ננסה לשכנע... מכירה את זה שלפעמים הילדים מחנכים את ההורים, במקום שיהיה הפוך?...

kdr

New member
להקשיב

זו מילת המפתח, לאו דווקא עם ילדים, להם יש נקודת מבט טהורה (חלקם, תלוי בגיל ובמניפולטיביות). אמר מישהו "מכל מלמדי השכלתי", לפעמים תרגום של איזו מילה עשוי להציל את כל העסק. "נעשה ונשמע" לא תמיד נכון, לפעמים "נשמע" ואז אולי נשנה מה שרצינו לעשות יהיה מוצלח יותר.

למעלה