הי לכולם החלפתי ניק

הי לכולם החלפתי ניק

אני נכנסת לשבוע 36 ואוטוטו 9 מחכה ללידה מחר יש לי הערכה אם ללדת בקיסרי או רגיל הזבל לצערי עדיין נמצא כאן , היתי בסדנה להערכה אישית והיה כיף ולא סתם שיניתי את הניק שלי כי התבקשתי בסדנה יותר לאהוב וכמובן שציינתי שאותו זה לא ניתן. כי אדם שאיבד תאומים היה נוכח באובדן וכאב אותו בדרכו שלו. מקבל שוב אוצר ומאשים אותי על כך שלא ידע שאני משתמשת בכדורים זה פשוט משגע אותי וסתם רציתי לשפוך

נייטי

New member
מזל טוב על הניק החדש

שמחה מאוד על הצעדים להעצמה אישית שאת עושה. נשמע טוב ונכון. את כבר ממש בסוף ואני מקווה שהכל יעבור בשלום. בהצלחה.

אז כנראה שאלך על קיסרי

ולא תאמינו עוד לחוצפן אין גבולות (שם לידי כרטיסים לסרט לאהובתו ) אין לו גבול לטימטום שלו אני אומרת לא שאצתרך לעבור ניתוח והוא איזה ניתוח? עד כמה הוא יכול להיות טומטום אני כבר לא יודעת

קיטי08

New member
חדשות טובות

כבר קבעת מועד לקיסרי? באיזה שבוע. מחזקת אותך על הדרך החדשה.

תתחדשי

הלוואי שהניק יפתח את הלב להיות אוהבת ואהובה. מעריכה אותך מאוד שאת עושה למען עצמך ולא שוקעת לתהומות אם כי השגעון והכאב ברור מובן (ואולי אפילו רצוי בשלב זה?!)

שלומית76

New member
יופי של ניק

אני שמחה לשמוע שאת עושה למען עצמך. מקווה שכל הנאחס יהיה מאחורייך בקרוב. עד כמה שקשה התקופה שאת עוברת, תשתדלי להיאחז בטוב שיש לך ובמה שמרגיע אותך. תתחשבי בעצמך ובילדייך בלבד. מתי את אמורה לעבור קיסרי? מי יהיה איתך שם?

ביום ד רופא צריך להעריך מתי

אני אמורה ללדת בתל השומר ומייד כשאתאושש אני רוצה לפנות למגשר עם עורך דין טוב ורק רוצה שהוא כבר לר יהיה בבית כי הוא מאוססססססססססססס אני פשוט לפעמים על סף התמוטטות עצבים ומזל שליאורי כאן ואז אני בולעת הכל ומנסה לא להתרגז אגב לאחר שאלד אשמח לתת לכן יעוץ בדבר ציורי הילדים שלכן

למעלה