הי לכולם..אתגר קטן

אמא לה3

New member
הי לכולם..אתגר קטן

למה בשם הזקן הקטן של מרלין, כשוולדי יקירנו הופיע על מפתן דלתם של הפוטרים, לא לקחה לילי את הארי ו..התעתקה..ממש כשם שהרמיוני לקחה את הארי והתעתקו במכתש גודריק שנים אח"כ....???????????????????????

HassiD

New member
אנשים לא תמיד חושבים במצבי לחץ

יכול להיות שהיא פשוט נלחצה, כמו שתמיד בסרטים הם מנסים להלחם...
בנוסף, הרמיוני והארי היו במצב מנוסה מתמדת, ז"א הם תמיד הסתכלו לצדדים לבדוק אם ממישהו רודף אחריהם, כדי לברוח, ככה שלא היה צריך יותר מידי כדי לגרום להם לברוח, בעוד שלילי וג'יימס ישבו להם בניחותא בבית, בטוחים שהכל טוב ויפה, ואף אחד לא יכול למצוא אותם, ופתאום נחתו עליהם...

אנחנו יודעים למה (נדמה לי)

השרביט שלה לא היה עליה מה שמנע ממנה (וגם מג'יימס שהשאיר אותו על הספא או משהו) להתעתק וחוץ מזה בטח היה להם לחש נגד התעתקות על הבית כדי שוולדי לא יתעתק אליהם.

OKDeSign

New member

אני לא בטוחה שזה גם היה דפיקה נחמדה בלדת ו"שלום אפשר להכנס".
אם אני זוכרת נכון וולדי פשוט נכנס הבייתה הורג את ג'ימס בדרך להארי ואז הורג את לילי תוך שהיא מגוננת עליו, זה לא שהיה לה הרבה זמן לחשוב ולהגיב בכל מקרה

פשוט ביותר

כנראה לא ניתן להתעתק אל או מתוך בית שמוגן בלחש פידליוס
בדיוק כמו שמהבית של סריוס לא ניתן להתעתק וכל פעם הם היו צריכים להתעתק מהמדרגה העליונה בחוץ
אחרת למה לא להתעתק מהמטבח ולא להסתכן שיראו אותם
כנראה זה חלק מהגנות הקסם

אהלן,

כפי שציינו כאן היו כאן כמה משתנים:

א. כשיש לחשי הגנה על הבית מן הסתם זה גם נגד התעתקות
ב. הם חשבו שהם מוגנים בגלל לחש הפידליוס ולכן זה הוביל לזה ש..
ג השרביטים לא היו לידם ואי אפשר לבצע התעתקות ללא שרביט

לכן גם אם הם היו ליד שרביט הכל מנע מהם פשוט לברוח.
ההגנות אומנם גרמו לזה שוולדמורט לא התנפל על הבית בהתעתקות אבל אם הוא היה יכול לעשות את זה אולי הם היו ניצלים כולם.

להזכירך שהארי והרמיוני התעתקו מהשכנה ולא מהבית עצמו, מה שכן אפשרי בתכלס כי הלחש כבר נשבר ואפשר כבר להתעתק משם אחרי שההגנה הופרה.

ברוכה הבאה אגב

אמא לה3

New member
ברוכים הנמצאים :)

האמת שכבר המון המון זמן אני סמוייה כאן, נהנית מהדיונים, קוראת נלהבת של הסידרה (הבת שלי קוראת לערמת הספרים שליד מיטתי "ספרי קודש")...וזהו :)

Superboi

New member
בנוסף למה שאמרו

כמו זה שהבית היה מוגן ושהשרביט לא היה ליד לילי, בספר השביעי הארי חשד שאי אפשר להתעתק צד-לצד בלי שלכל המתעתקים יש שרביטים. כלומר, גם אם לילי הייתה מתעתקת משם, היא לא הייתה יכולה לקחת את הארי איתה, כי להארי לא היה שרביט.

OKDeSign

New member
אני לא בטוחה שזה תקף

אפילו אם הטיעון הגיוני. אין לקוסמים שרביט עד גיל 10 (?)
לא הגיוני לי שהורים לא יכולים להתעתק עם הילדים שלהם לכל מיני מקומות

אמא לה3

New member
הנחה לא נכונה

מכיון שכשהרמיוני התעתקה עם הארי במכתש גודריק הארי היה עם שרביט שבור כתוצאה מהפיצוץ...

Superboi

New member
זה עדיין שרביט

העובדה שהוא שבור תקשה על הקוסם לבצע קסמים שמצריכים כוונון, אבל התעתקות היא לא קסם כזה.

למעלה