הי לכולון ולכולם

טטיאנה1

New member
הי לכולון ולכולם

רוצה להתחלק איתכן בהתחדשות( אולי זה קצת יותר מיוחר ממה שיש או בכלל לא מתאים ) אני אסביר את עצמי : היתי אתמול בסטימצקי חיפשתי משהו בשבילי לקרא וכשעמדתי בתור לקופה לאיש שהיתה לפני היה ספר על ילדים עם צרכים מיוחדים , אני אחרכך שאלתי את המוכרת אהאים יש עוד ספרים האלו , היא הבטיחה שתזמין והיא הזמינה והיום קיבלתי את הספר , מה מתברר שזה הספר של שאחד המברים הוא גרינספן עצמו , שאלה לי אליך האיפ זה התאים למצב של עכשיו של בת שלי שהיא שהיא בת 6 בתפקוד גבוה והולכת לבית הספר ,כי כפי שדיפדפתי בינתיים מסופר על ילדים בגיל צעיר ביותר , כאילו מהזמן שהתחלנו לבחון את בעיה .

גרינספן זאת גישה טיפולית, אידיאולוגיה ודרך

חיים. לפחות כך אני רואה את זה. זה לא תלוי גיל.

טטיאנה1

New member
וואו מה זה פותח עיניים לכל מה שקורה עם ילדים

מאוד חבל שלא ראיתי את הספר לפני 4 שנים כשהכול מתחיל , אבל לא נוראה אם אתם אומרים שזה שלא תלוי לגיל אז הכל בסדר , כי הוא כותב גם על של בית הספר - עליה לכיתה א כמונו ואני מאוד משכימה איתו בהרבה אספקטים .

זה בדיוק הספר שגם אני קניתי

והוא נתן לי להביט על העניין בצורה מפוכחת הרבה יותר. אני מבין שזו רק טיפה בים הספרים הקיימים ואשמח להמלצות נוספות - ספציפית לאוטיזם

טטיאנה1

New member
אני אשמח

אשמח לקבל כל המלצה על הספרים , כמובן אם אפשר לרכוש אותם ברשתות ישראליות

לגמרי מתאים

אבל צריך גם להתאים לילד.
אצלינו גם לגיל גדול בתפקוד גבוה מאוד חולל פלאים.
יש ילדים שלא מצליח איתם.

טטיאנה1

New member
לא , לא . אנחנו עבדנו בשיטה שלו

במילמן , וזה מאוד עזר לה עלה אותה ברמה , ויש אצלו דברים שאני עושה איתה , כאילו ממשיכה אבל לכויוון יות דדידקטי , כמו למשל לימוד חיבר וחיסור על עצבאות וזה די מצליח , כי למשל היא אפילו לא בכיתה א עדיין אבל לחבר 1ועוד 1 ועד 10 היא כבר יכולה להגיד בעל פה (כמו למשל 1+1.2+1 3+1 4+1
5+1 הבנת
אז יש אצלו הרבה דברים לגבי היחנוך מיוחד המיושן שאני מבכימה איתן בהחלט , לגבי למשל המפגשים , וגם לגבי איך מתנהלים שם משחקים , שהגננות מחקות שהילדה עם בעית תקשור תתחיל פתאום לשחק עםם ילדים של אותה בעיה , שלא מתקרבי אליה בכלל, ולא יוזמות את ילדים לשחק איתם , ונוהל לשבת על ריצפה ולשחק , זה כל כך עוזר להתקרב אליה אנחנו כך הצלחנו לשחק עם אללי שלי במונופול והרבה דברים , חבל פשוט מאוד שלא כל הגננים משתמשים בשיטה שלו.

למעלה