הי ליידי בל!!!

mondani5

New member
הי ליידי בל!!!

נהנתי לשוחח עם בתך המתוקה ,ילדה חכמה,היא רגשה אותי בנושא המפגש שלא היה. תהני מהשיפוצים ,ושתסיימי נבוא לחגוג אתך. אוהבת אירית

בנדה1

New member
גם אני שוחחתי קצרות עם ליאל

איזו ציפציפ מתוקה היא נשמעת

ואי תודות מתוקות..בנדוש פספסתי אותך

אוףףףףףףףףףףף
יצאתי מהבית להרשם לשייפ(חדר כושר) כלומר כמנויי בינתיים, מכיוון שאח שלי עובד שם כרגע אז קבלתי הנחה משמעותית ונרשמתי לשנה. ולפני זה הייתי אצל הרופא הגניקולוג שלי מאתמול (ימח שיייייימו אינעל העולם שלוווווווווו!!!) הוא הרס אותי עם הבדיקה אתמול אתן לא מאמינות איזה כאבים יש לי מהניתוח בפנים חבל על הזמן, אם הכאבים עברו הוא עורר את המקום לכאוב שוב והחזיר אותי עם הגבנת בשבועיים אחורנית לעזאזל... האמת נמאס לי להיות נכה חולה.. וכ'... באמת נשבעת. אבל שומרת על שפיות, משתדלת לפחות! נשיקות בנות לילה קסם.. אם הייתן רואות איך אני יושבת מקופלת פה עכשיו מכאבים איףףףףףףףףףףף... נורא.. יאללה הייתי פה..בייי...

miri71

New member
ליידי, את תהיהי בסדר, אני בטוחה

והבחירה של חדר כושר היא בחירה כ"כ שפויה וטובה. אני מורעלת מספורט ובד"כ כנגד כל יום מתיש או כל לחץ/כישלון/דכדוך הייתי עושה אימון קורע ומרגישה הרבה יותר טוב. באותו הערב כשנודע לי ששירי לא תעבור ועדה הלכתי לאירובי קשה ויצאתי מהמכון אחרת לגמרה ומוכנה להתמודדות חדשה. תשמרי על עצמך ןעוד נראה אותך פה חתיכה מככבת

למעלה