הי לא יודעת מה לעשות

סמוואן

New member
שלום כולם .. תודה על ההתייחסות

אני חושבת שצ'יקו צודק בעניין הזה שמשך אלפי שנים חוסר אהבה לא היה עילה לגירושין ..עם זאת אני מודה לעולם שהתקדם ולא מחייבים אף אחד להשאר עם אותו בן אדם שמונים שנה . לצ'יקו - כשמתחתנים בטוחים שזה לנצח נצחים ..אחרת לא היו מתחתנים אבל באמת משתנים ב 15 שנה . אף אחד לא נשאר אותו דבר ופתאום מגלים דברים על עצמך שהופכים לך את כל המחשבות. אני לא באמת רוצה שבעלי ימות(שיהיה בריא) ..רק עשיתי לי מין דמיון לבחון מה אני מרגישה . באמתתקועה כנראה . כמו שכתבתי היינו כבר בייעוץ וזה לא ממש עזר . עשיתי לי טיפול אישי בקואוצ'ינג משך שנה וחצי ומתוך הטיפול הגעתי למה אני מרגישה באמת . תודה על היחס והתגובות .זה באמת מעודד לחשוב ולהסתכל על הדברים מעוד נקודת מבט

מריוס זכריה

Member
מנהל
שלוש אפשרויות

1. טיפול פרטני. להבין לעומק מה קורה איתך, למה, למה את שואפת, ומדוע את שואפת לשם.
2. לחילופין (הרבה פחות טוב) לחכות שנה, לפתח את עצמך, להשתדל שיהיה טוב ביניכם ולקוות שזה יצליח.
3. אם שני הקודמים לא צלחו, להתגרש.

(סדר האופציות לא מקרי)

Chikkko

New member
חושב ש

שמדובר באיזו תכונה מולדת שמאפיינת מאות מיליוני נשים בעולם אם לא את כולן.
אוהבת לא אוהבת...
כששואלים למה ואיך, ומה קרה בדיוק, לא מקבלים תשובות. זה פשוט "ככה".
זה מן שבלונה שכזאת, מן דפוס, כאילו תוצר של גורם מתכנן שמושך בחוטים מאחורי הקלעים.

זה מאוד מצער לשמוע דברים כאלה.
כל יום יש כאן אישה חדשה שרושמת דברים דומים או זהים.
זה די נדיר לקרוא שרשור דומה מצד הגבר שרושם "אני כבר לא אוהב את אשתי" אם בכלל יש שרשור כזה.
מה באמת נדפק בלב הנשי, שלא נדפק בלב של הגבר?
מה יש כאן לבחורות שהן הופכות מאוהב לשונא ? מאוד מאוד מצער.

אני שואל את עצמי אם אי פעם בכלל אהבת מישהו באמת, מישהו שהיה לך איתו קשר. ומה היו כוונותייך מראש לגביו. האם רצית או תכננת שזה יימשך לנצח? כי אם כן, אז מה השתבש? לא מאמין שאני אקבל ממך תשובה.
הנושא הזה קצת מטריד אותי, מפני שאני קורא על כך ( כאמור ) בעיקר כתלונה נשית, ולא כתלונה גברית.
לפעמים אני שואל את עצמי, אם אישה בכלל מסוגלת לאהוב גבר עד למותה. יתכן מאוד שלא.
גם רשמתי על כך כמה הודעות.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=82&messageid=178773669

Chikkko

New member
אם נאמר-

אם נאמר שמקור הבעיה אכן במן פגם לבבי, מן שעון חול נסתר שקיים בלב הנשי, אז אני רוצה לדעת על כך, אני רוצה לדעת או לוודא שמדובר כאן במשהו אוניברסאלי.
&nbsp
מה בכלל אפשר לאמר למישהו, גבר או אישה, שאומר "אני כבר לא אוהב את בן זוגי...". וכל זה מבלי שהוא מביע איזו דרישה מסוימת לשינוי מסוים...
&nbsp
את הילדים שלך את אוהבת ?
כי אם כן, זה מעניין למה ואיך. מפני שהאהבה הזאת איננה מתפוגגת.
אך אהבת אישה לבעלה אכן מתפוגגת...
אהבת גבר לאישתו, בדר"כ איננה מתפוגגת כך סתם.

Chikkko

New member
מה שרציתי לאמר קודם

ולא אמרתי בלשון ברורה, אלא במעורפל, זה שגברים צריכים לדעת עם מי הם מתחתנים, עוד לפני החתונה.
זה כמובן לא אפשרי...
אבל אם בעלה של פותחת השרשור היה מגלה איכשהו שאישתו תאבד את אהבתה תוך זמן קצוב, הוא לא היה מתחתן איתה בכלל... וגם לא עושה איתה ילדים. בשביל מה לו ? בשביל להתגרש ושיעיפו אותו מהבית ? זה אובדני, זה סותר את ההיגיון.
בן אדם מתחתן מתוך רצינות מלכתחילה. התחייבות לאהוב עד שהמוות יפריד. לא עד שהאהבה תתפוגג... לא !
נישואין עד שהמוות יפריד בין השניים.
בקיצור, שרשורים כאלה כמו של פותחת השרשור, ועוד מקרים אחרים מסביבת החיים שלי, גורמים לי להאמין במידה רבה מאוד, שכל הנושא הזה של חתונה, או אפילו זוגיות ללא חתונה, זה עניין נפסד, בלתי רווחי. עניין שמסב גם נזק כמו תועלת, רק שלא לגמרי ברור כמה נזק וכמה תועלת... ומה גובר על מה.
אבל זה בטח לא רווחי. לא באופן מהותי.

בתקופה העתיקה, כל גבר יכול היה להרבות בנשים. כך שאם בחורה אחת הייתה עושה בעיות, אז הוא היה נותר עם אחרת. שזה גם שווה משהו. אבל בימינו, אפילו את זה אין. לא בארץ לפחות ולא אצל יהודים.
הבן אדם בעצם מהמר על אישה אחת בכל פעם, ובמקרים רבים הוא מגלה שההימור שלו היה שגוי. שהוא עשה טעות, והוא יוצא נפסד, במיוחד כשיש לו ילדים משותפים עם אותה אחת ובמיוחד כשמעיפים אותו מהבית. אכל אותה...

Chikkko

New member
הפגם הנשי זה - ותנועת MGTOW

הלב הפגום הזה שפותחת השרשור מתארת....
אני לא רוצה לחזור על דברים קודמים שרשמתי בשרשור הנוכחי, או במקום אחר.
אבל הדפקט הזה של האישה.. ואני לא מתבלבל... זה דפקט נשי (!) אני מעולם לא שמעתי על גבר שאומר "הכל בסדר עם אשתי, יש לנו זוגיות נהדרת, אבל אני כבר לא אוהב אותה...". אהבתו של הגבר היא קבועה מאוד, יציבה מאוד.

הלב הנשי הפגום הזה, גורם למיעוט של גברים מסוימים בעולם, להאמין שכל הסיפור הזה של "זוגיות נצחית" כמו בסיפורי סינדרלה, הוא בלוף איום ונורא, הונאה, תרמית, נוכלות. בחלק מהמקרים, האישה עצמה מודעת להונאה מראש ( זו שנאת גברים ), ובחלק אחר, היא פשוט חסרת כל מודעות ללב ההפכפך שלה. אין לה מושג, מפני שהיא רואה את המציאות בדרך של "כאן ועכשיו ומיד". ולא לטווח הרחוק של החיים (30, 40 שנה).
התנועה הזאת של הגברים, קו המחשבה הזה של הגברים, נקרא MGTOW, ובעברית, "גברים הולכים לדרכם".
הרעיון הכללי, הוא למנוע מראש את מה שפותחת השרשור מתארת, גם במחיר של התנזרות מינית מוחלטת מכל סוג. הכל רק כדי לא להגיע אל מה שפותחת השרשור מתארת, ובכבודה ובעצמה איננה מבינה לאן היא חותרת.
https://www.google.co.il/?gws_rd=ssl#safe=off&q=MGTOW

אני מציעה לך לפתוח

פורום משל עצמך בשם 'שיחות של צ'יקו עם עצמו'
שם תוכל לרכז באופן מסודר את משנתך לגבי נשים. להקל על הקוראים וגם שוטרים,
אם וכאשר תגיע לרצח אישה על רקע 'רומנטי', כדי שהמוות יפריד ביניכם ולא הלב הפזיז שלה.

Chikkko

New member
גיכי גיכי... כמה שאת מצחיקה....

העניין הזה שרשמתי עליו, אכן מטריד גברים רבים בעולם, ואכן מביא גברים לשנאת נשים, או יראה מפני נשים. לפחות בעולם המערבי. זה מאוד מאוד אמתי.

מה שציינת לגבי רצח, במן נימה של בוז או לעג או אחר, זה אכן מציאותי.
ממש לפני שבוע או שבועיים היה מן סיפור כזה ( בלי שמות ), ואכן הייתה שם אישה שנרצחה.
למה? בגלל שהבעל באמת זקוק לה, תלוי בה? קדחת...
כשזה מגיע למצב שמעיפים את הגבר מביתו או שעומדים לעשות כן, אז הסכנה היא ממשית במיוחד. ולעתים גם מתממשת.
במקרה האחרון, דובר על גבר בן 64 שעמדו להעיף אותו מביתו. והוא לא הסכים לזה...
את רשאית ללעוג על זה כמה שאת רוצה..

אודה לך אם לא תגיבי יותר להודעות שלי.
את סתם יתוש קטן שמזמזם, ואין לו שום דבר ענייני לאמר.

ובכן, כלל לא התלוצצתי

נשמע שיש לך הרבה לנאום ולהוציא, כי אתה מתלבש על כל שרשור, עם או בלי קשר לתוכן. אז היה יותר הגיוני כבר לפתוח במה מרוכזת שתתן לך מקום במרכזה. ובהחלט רווח לי שאתה לא מתכוון להיכנס לזוגיות. נפש אחת ניצלה.
לגבי רבבות הגברים ברחבי העולם - מחקרים מוכיחים ששנאת נשים היא תולדה של גידול במשפחה בה האב אלים ורודן והאם חלשה מדי מולו להגן על עצמה וצאצאיה. כתוצאה מהטרור שמטיל הזכר האלים על משפחתו גדל דור חדש שמפנים את האלימות שהאב מעולם לא לוקח עליה את האחריות ומאשים בהתפרצותה את הקורבנות - האישה והילדים , שממנה הוא כה חרד ואז מפיץ אותה הלאה. ממש כמו מגפה.

לגבי אי הגבה אליך - לא יכולה להבטיח. אני אישה עם לב לא יציב שמפעם לפעם עולה בו הצורך לשחק בקאקי. ואז הדרך להגיב ממש קצרה

Chikkko

New member
הזכר האלים....

מישהי פה שונאת גברים....
מעניין מה היה קורה אם הייתי משתמש במילים כמו "נקבה אינפנטילית"...

שפרי ניסוח.

אני חושבת

שכבר ניסית אי אילו ניסוחים ועדיין העולם עומד על כנו. אגב איך אתה עם התורה של דאעש?
פורסם שיש עכשיו חידון לרגל הרמדאן, שמי שזוכה בו מקבל שפחה יזידית להתעלל בה חופשי על הבר.
זה נשמע כמו הזדמנות פז. היא לבטח לא תעזוב, ותמיד אפשר לעקור לה לב הפכפך אם לא תציית. אצלם זה לגמרי חוקי.

Chikkko

New member
החוק הקיים- לא הוגן

במשך אלפי שנים, מוסד הנישואין היה ניתן לביטול רק לאחר בירור אשמה.
הצד שביקש גירושין, היה נושא באשמת הגירושין למעט חריגים מסוימים שהיוו חריג לכלל.

ביטוי כמו "לא אוהבת" איננו אחד מן החריגים החוקיים לכלל, כלומר זו "אשמה".
זה לא הוגן לסלק את הבעל מביתו רק בגלל שאשתו כבר "לא אוהבת אותו". זו פסיקה ומנהג שאינם הוגנים כלפי זה שמעוניין להישאר נשוי ולגור בביתו.
אמרתי את זה בערך אלף פעם, ואני יכול לאמר את זה עוד אלף פעם. הנישול הזה מן הרכוש, מביא לשנאת נשים בידי גברים.

מוסד גירושין ללא אשמה- הוא פשע ועוולה כלפי הצד הנאמן ( שהוא גבר ). זה שהלב שלו איננו נתון לשינויי מזג האוויר. זה אמנם החוק, אבל זה חוק מסריח ומצחין כמו חוקים רבים אחרים.
זו דעתי, וזהו זה !

לא הבנתי

נתתי לך פתרון, אצל השכנים החוקים סבבה, מפרגנים ומאוד הומניים לגבר והכל. אתה יכול לאנוס מתי ואיך שבא לך, אף אחד לא שואל שם אוהבת שמא אוהבת. אף אחת גם לא תזרוק אותך מהבית כי היית חראבעל. רק אתה זורק בסוף שימוש - מוכר למישהו אחר או ישר לבור באדמה. אז במקום לבכות תצטרף לשורות של חברה מתוקנת וצודקת ובא לציון הגועל.

שבת שלום ורמדאן כרים אחויה.

אני מציעה ללכת עם הדימיון הלאה

ולכתוב לו הספד. ממש, לשבת עם דף ולכתוב: כמה טוב הוא היה, כמה אבא נפלא, ושאר מחמאות שאת יכולה להגיד בלב שלם. אם אחרי שתסיימי לכתוב ולהקריא לעצמך לא תתחילי לבכות כמו ילדה מפגרת על האיש הנפלא שהיה שלך 'שכעת הלך לך', מוטב שתקחי את עצמך לעורך דין ותבדקי איך את מפרקת במקסימום הוגנות ומינימום חיכוך.

Chikkko

New member
היא לא תוותר על דיור

אין דבר כזה לוותר על דיור...
אף אחד בארץ לא מוותר על דיור מרצונו. בטח לא כשיש ילדים.
&nbsp
כמו שאמרתי.... החוק הקיים, הוא מוסד גירושין ללא אשמה.
אם היה מוסד גירושין על בסיס אשמה, פותחת השרשור הייתה זו שצריכה לעוף מהבית. ואז .... מראש היא לא הייתה דנה בכלל בתחושות שלה.
&nbsp
אוהבת לא אוהבת.... זה כמו משחק של ילדים קטנים שתולשים עלי כותרת.
זה לא עילת גירושין בכלל...
בסוף הם כופים על הבעל מתן גט.
ואם הוא לא מסכים, הוא נשלח למעצר. טפו...

אז מה אפשר לעשות?

תיפרדו כידידים, הוא לא צריך למות בשביל זה.
לדעתי בהמשך הוא רק יודה לך ששיחררת אותו מחיים אומללים ללא סקס ועם אשה שלא אוהבת אותו.
&nbsp

Columbina

New member
תאהבי את עצמך מספיק ותני לעצמך לאהוב מישהו אחר

לפעמים האהבה נגמרת וצריכים לשחרר. אני לא חושבת שזאת סיבה להרגיש אשמה, זה קורה. אנשים משתנים לא מעט ב 15 שנים.

למעלה