הי כפרות !!

elinoroosh4

New member
הי כפרות !!

תגידו יפקאצות ... אתם חולות על אינויאשה.. ? אבל הוא סתם מגעיייל ומה יש לכן איתו?.... מה אתם רוצות ילדים מימנו אני לא מבינה?? אה וואלה ילדים זה ממרוקו .. אז מה מאינויאשה???............................ שומעות בקיצור רדו מימנו הוא לא אוהב אותכם דאאאאאאאאאאאאא הוא אוהב רק אחת .. אחת ויחידהה.. מי זאת ?? תגלו בהודעה הבאה שתבוא עוד 1000000 שנהה.. בייייייייייייייייי

Just Hippo

New member
שיואו לייק -

ברוכה הבאה לפורום ימסתורית!!!!!!!11111 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכלמקרהההההההההההההההההההה...................................אני מחכה לדעת מי זאתתתתתת.........חחחחחחח...........נכון הראל סקעת ממש ממש חמוד??????????????????????????????????

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifholy shit

פאקצה!!! רוצו על נפשותיכם!!!

Lust chan

New member
טוב, תקשיבי מלעונה../images/Emo135.gif

אני לא יודעת מי שלח אותך לפה ומה את רוצה מחיינו, אבל כדי שתקחי את כל הילדים המרוקאים שלך ותלכי קיבינימאט. ^^ ביי 3>

NoAmItA ChAn

New member
שיואו לייק היי נשמאמי!!!!!!!!

כאילו... מההההה קורהההההההה כפרה???????????? תגידייייייייייייייייייייי נכוןןןןןןןןן שאתתתתתתתתתתת מזהההההההההההה כאילווווווווווווו פקאצההההההההה???????????? דאאאאאאאאאאאאא ......... אתתתתתתתתת מיייייייייי הואאאאאא כאילו אואבבבבבבבב?????????????? תגידיייייייייי גם שמעתיייייייי שבשכבה כאילווווווווו אומרים עלייךךךךךךךך שאתתתתתת כזאתתתתתתת אונסתתתתתתת אינויאשאאיםםםםםםםםםםםםם .......... דאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא *הערה לכל אלו ה_לא_פקאציים המעוניינים לשמוע* מעניין אם נתקעו לה הכפתורים של המקלדת ובמקום 10 לדוגמא יצא לה 100000. סתמתי X:

NoAmItA ChAn

New member
נצל"ש

שמתם לב שהתווסם סרגל מוזר של פרסומות ע"י גוגל? או שזאת רק אני?

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo45.gif

הוא חוסם לי את השדה ראיה *מנסה להיפטר ממנו*

De-Panther

New member
זה במקום פרסומות...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הפלאש המעצבנות מידיי פעם זה יציג את הגוגל הזה ומידיי פעם את הפרסומות פלאש

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif !!!!

‏N‏הההה ‏X‏תתתתתת 7!3‏y‏‏y‏‏y‏‏y‏ ‏N‏ח****נ! ה‏w‏&!!*ם??? &**ק ת-ק-נ-‏X‏-* ‏w‏&נ!!! *‏w‏ פ!7!ם ‏N‏!!!‏w‏***** !&ך ‏X‏***ןןןןןןןןןןןןןן תחזרי למרוקו ><

נצל"ש.

אמ..אני לא איהיה פה לכמה זמן. וכנראה גם לא הרבה במסן. אחזור בקרוב, אני חושבת. ואקפוץ להגיב מדי פעם. יום נעים. [:

למעלה