הי כולן! (כולם?)

הי כולן! (כולם?)

נכון לעכשיו, כבר אין לי חבר חייל אבל "משהו מתבשל על אש קטנה" ויצא שכתבתי פוסט על זה. בפוסט נשאלו כמה שאלות ואני אשמח אם אתן בתור בעלות ניסיון תוכלו לענות על חלקן... תודה רבה לכולן! (החלטתי ללכת על לשון נקבה, רבים)

קראתי ו..

אני אגיב לך פה. את האמת שאין לי הרבה ניסיון בתור "חברה של חייל.." אבל עובדה שהפורום הזה עוד קיים, לא? אז כנראה שזה עובד. רוב הבנות פה יש להן חבר קרבי שהן רואות אותו פעם בשבועיים (בדרך כלל) ונראה לי שטוב להן למרות הכל :) אז באמת, עם כל הקושי (ויש קושי..) לא צריך לוותר על קשר בגלל כזה דבר, כי לכי תדעי מה את מפספסת. בהצלחה!

השאלה היא כמובן

האם הן הכירו את החבר שלהן קודם? כי כשמכירים קצת קודם זה יותר קל, וכשזה חדש ובא משום מקום, אז זה ממש לא קל. נראה לי שהסתבכתי קצת...

אוקיי..

אני וחבר שלי היינו ביחד שנה לפניי שהוא התגייס וברור שככה זה קל יותר. אבל יש לי אח חייל שיצא עם חיילת 4 חודשים והם היו זוג ממש חמוד. אז נכון זה לא החזיק מעמד יותר מדי אבל אני לא חובת שהם היו מוותרים על זה. חבל לשלול מראש רק בגלל הצבא אם באמת יש פוטנציאל לקשר יפה שווה לנסות. אם לא טוב אז מסיימים- לא חייבים להמשיך את הקשר.

אני מעדיפה שלא לחשוב שאני שוללת

פשוט מנסה להעריך איך קשר כזה יכול להראות ככה. במיוחד קשר שהתחיל אחרי הגיוס שאתה לא מכיר כל כך ואין לך יותר מידי אפשרות להכיר. וואחד אתגר. אבל שוב, כשיש מישהו ששווה להשקיע בשבילו...

Ray512

New member
אוקיי,

אני לא חושבת שמישהי מאיתנו יכולה *באמת* לענות לך על השאלות האלו. כפי שהנסיון בפורום הזה ובמסגרות אחרות הוכיח לי- התשובה לשאלה "האם אני יכולה ומתאים לי להיות חברה של חייל" היא אינדבידואלית לחלוטין. אם הבחור מוצא חן בעיניך ואת רוצה לראות איך זה יתפתח, ומוכנה לעמוד במצב של פגישה אחת לשבועיים- הרי התשובה לפנייך. ברור שהרבה יותר פשוט כשמכירים עוד לפניי שהמערכת הצבאית נכנסת לסיפור. אין שום ספק. אבל זה לא אומר שזה בלתי אפשרי להתחיל קשר כשכבר חיילים. עובדה, הרבה עושים את זה. אני יכולה לומר לך שיש בנות, שלא לרוחן כל הקטע הזה. אם זכרוני אינו מטעני, הייתה פה פעם מישהי שכתבה הודעה לגביי כך שהיא פגשה מישהו בזמן שהוא היה ברגילה שלו, והיה להם נפלא והם הפכו לזוג, אבל אז נגמרה הרגילה... והוא חזר פעם בשבועיים וזה היה קשה לה נורא. מה שאני יכולה להגיד לך, זה שיש טלפונים- ויש בסיסים בהם אפילו אפשר לבקר. אז תעשי את החשבון שלך- והעיקר שתהי שלמה עם כל החלטה שתחליטי. בהצלחה בכל מקרה

תודה על התשובה המפורטת!

זה באמת לא קל צעד קל. אבל כשנגיע לגשר, נראה אם יתחשק לחצות אותו. *קריצה*

בכיף

אני הכרתי את חבר שלי כשהוא היה כבר חצי שנה בצבא. לפני שהוא "הקריב" בשבילי סופי שבוע דיברנו המון במסנג'ר ובפלאפון. עם הזמן הבנו שיש סיכוי, יש רגשות, ומה זה סוף שבוע לעומת חיים שלמים מאושרים ביחד? ביום הולדת שלי הוא הגיע אליי בפעם הראשונה לסוף שבוע, (כי הוא גר רחוק ולא יכול לחזור לפני מוצ"ש) והיה מושלם, וזהו. אם הבחור רואה ששווה לוותר על הזמן שלו לטובת זרה מוחלטת כמו שאמרת, הוא יעשה את זה, ובמקרה הכי גרוע אם זה לא ילך, אז לא קרה שום דבר, הוא צעיר, יומיים פה יומיים שם, זה לא מה שישפיע על החיים שלו. שיהיה לכם בהצלחה...

תודה על תשובך...

כתבתי איך שכתבתי כי נכוותי בעבר, לא בהכרח עקב חוסר בטחון. אולי בעצם גם. תודה בכל זאת.

המממ

במקרה שלי הקשר התחיל לפני שהוא התגייס.. אבל היינו חברים רק איזה חודשיים וחצי, ככה שזה עדיין היה בחיתולים. אני מאמינה שאפשרי להתחיל קשר כזה בזמן הצבא, אבל זה קשה. כי מה לעשות, קשה להכיר את הבנאדם כשאת בקושי יכולה לדבר איתו בטלפון ורואה אותו פעם בשבועיים... אבל אם יש את הקליק הזה, זה באמת אפשרי. ויש פה בנות שככה התחילו את הקשרים שלהן... אני לא אגיד שזה קשר קל, זה ממש לא. הגעגועים הורגים, ובכלל המסגרת הצבאית היא לא קלה (לשני הצדדים - לצד המחכה בבית ולצד שטוחן..) אבל היומיים האלה שהוא חוזר הבייתה שווים את הציפייה והגעגועים.. באמת, זה שווה כל רגע. ככה זה כשאוהבים
.

Clueless Maiden

New member
קודם כל

זה בהחלט אפשרי. ניראלי שאני וחבר שלי היינו כבר כמעט שנה ביחד כשהוא התגייס, אבל זה לא משנה. הכל תלוי בכמה רוצים להיות ביחד. יש שעות ת"ש, לפעמים הוא יכול להתקשר גם בשמירה (אבל שלא יתפסו אותו), יש ביקורים, יש חזרות הביתה. ואם הוא חמוד וצוחק מהבדיחות שלך, נניח, אז לדעתי שווה לנסות. מנימום תצאי עם חוויה, ומקסימום, השמיים הם הגבול. אל תסגרי אופציות. תנסי. לא ילך, לא ילך. אם כן תתחילי לצאת איתו, את בהחלט מוזמנת להשאר כאן.

תודה על ההזמנה :)

העניין הוא שנורא קשה להכיר בתנאים של הפעם בשבועיים. מן הסתם יש כאלה שיהיו שווים את המאמץ וכאלו שלא...

OgaliO

New member
ממ..

הקשר שלי עם הבחור התחיל חודש וחצי ככה לפני הגיוס שלו .. שבחודש הזה לא דיברנו הרבה כ"כ .. אמנם הוא לא קרבי, אלא על יומיות.. אבל היה את כל הקטע של הטירונות שהייתי רואה אותו פעם בשבוע במקרה הטוב . צריך להקריב הרבה כדי להיות עם חייל, במיוחד אם הוא קרבי.. אבל אני חושבת שאם יש אהבה, והקשר מבוסס על משהו שהוא טוב, ובאמת רוצים את זה ועושים בשביל זה - זה יכול לעבוד
עובדה .. ההקרבה והוויתור צריך להיות משני הצדדים וצריך שיהיה כוח רצון גדול .. אבל זה בהחלט יכול לעבוד ולהחזיק מעמד
בהצלחה

נושא קשה

לא להכיר מישהו ולא לראות אותו יותר מפעם בשבועיים וכך להתמסר לקשר. בתור מישהי שכרגע רק מביטה מהצד זה אפילו קצת נראה בלתי אפשרי...

OgaliO

New member
תראי את הבנות פה בפורום - זה אפשרי ../images/Emo70.gif

שוב, תלוי מה מידת הרצון והכוח שלך, ההתמסרות והוויתורים שאת מוכנה לעשות למען האהבה איתו וכדי לממש ולהגשים את הקשר. יש בנות שבאמת זה לא בשבילן. לא מסוגלות לחכות שבועיים + לחבר וכל מה שכרוך בזה ..

באמת יש בנות שזה לא בשבילן.

שמעתי כבר יותר מפעם אחת על בחורה שזרקה את חבר שלה בגלל שהוא קרבי ולא מספיקות לה היציאות שלו.. אני לא אומרת שזה הפתרון, ממש לא. לרוב הבנות פה יש חבר בקרבי... ולהרבה גם חתיכת פז"מ (בקשר)

אחורה פנה

תשמעי, לא נראה לי, לפחות בתיאוריה, שרמת ההתמסרות והוויתורים שאני מוכנה לעשות כדי לממש קשר עם מישהו שאני כמעט ולא מכירה היא גבוה במיוחד. ולא נראה לי שזה מי יודע מה פשע הומני.

McBlack

New member
../images/Emo45.gif

לא היה לי זמן ו/או כוח לקרוא את הפוסט, אני די עמוסה לאחרונה, אבל אגיב על נושאים שיצא לי לראות פה בשירשור. בקשר להודעה שלך, אני חייבת להסכים, הקשר עם החבר היה שונה לטובה אם הוא היה מתגייס מאוחר יותר משבוע אחרי שהיינו ביחד שבוע בפעם הזאת. אני לא בטוחה שכתבתי משפט הגיוני. אני חייבת ללכת לישון, תיידעי אותי אם הבנת...

למעלה