הי כולם...

הי כולם...

יש פה כמה אנשים שזוכרים אותי... עזבתי את הפורום ב2004... מאז עבר זמן. הרבה דברים קרו ועקבתי אחרי הפורום ככה מבחוץ והחלטתי לקפוץ לפה מעכשיו... אני יופיע פה פעם בה כי יש לי וואחד תקופת מבחנים עכשיו... אז שבוע טוב לכולם!

ושכחתי להוסיף...

רציתי להחליף שם משתמש לפתוח חשבון חדש... והקטע הוא כשאני בא להירשם ומקליד את האימייל שלי הוא אומר שהוא כבר קיים במערכת...וזה בטח האימייל של השם הנוכחי...החלפתי בפרטים הנוכחים שלי את האימייל לאחר...והוא עדיין לא נותן לי. מה אפשר לעשות?

sh53

New member
אימייל אחד = ניק אחד

תפוז עשו את זה כדי למנוע הצפות ופרסומים. אם אתה רוצה לפתוח ניק חדש, עליך לפתוח אימייל חדש.

מיאו

מי זוכר אותך בכלל? איכ לך מפה P: תישאר כבר עם השם הזה כמו שאמרתי לך כבר.. וואו בהחלט שנתיים זה המון המון זמן אה אם כבר שנתיים שכחתי להגיד לך שקראתי אחד מהמכתבים עוד פעם...
זה כל כך אמר את הכל.. היית כזה חמוד לפני שנתיים (עכשיו אתה לא!
) שמחה שחזרת

חחח הסתכלתי בהיסטוריה..

ממ אולי אני מוכרת לך
דיברנו אז בזמנו על הלואין.. חח שנים עברו מאז!! גם החלפתי כינויים... אולי הכינוי "השמש זורחת תמיד" יצייץ לך.?
בכל אופן, ברוך השב... למקרה שאתה לא זוכר אותי, אני קרן בת 16 מקנדה

sh53

New member
טוב לראות אותך פה שוב ../images/Emo13.gif

אני מתכוונת בימים הקרובים לקדם את הפורום שיבואו עוד ועוד גולשים, אם אתה חזרת - אשמח ללמוד ממך ולקבל טיפ ממך (אפילו הכי קטן שיש לך לתת לי - בשבילי זה יהיה טיפ גדול ועצום) מה גרם לך לחזור לפורום ואיך אפשר להחזיר גולשים ישנים-ותיקים לפורום? אני בטוחה שיש פה גולשים שרק קוראים ולא נכנסים וכותבים וזה בדיוק מה שחסר לי - איך גורמים להם לעשות עוד צעד ולהתחיל גם לכתוב פה?

נחמד פה...

בשבילי זה היה המקום שפגשתי בו כמה אנשים שהשפיעו לי מאוד על החיים...בהרבה צורות. ואני חושב שלאנשים פשוט...צריכים למצוא משהו שימצא חן בעיינים כאן בפורום כי אני אישית לא בעד מסחור פורומים כי זה הורס את האווירה...מי שרוצה באמת להצטרף בשביל האנשים...אז ברוך הבא.

למעלה