הי כולם ( -:

Joy83

New member
הי כולם ( -:

חדשה פה, וכנראה די זקנה....anyway- יש לכם מושג מה הדיעה של סיסטם לגבי ישראל? לא בקטע של להגיע לפה, אלא מבחינה פוליטית...יש מצב שהם- המממ.....- לא חובבי ישראל אדוקים?

pluplup

New member
הלו../images/Emo24.gif

אני דור,עוד 8 ימים בן 14,נעימאוד
ד"א בא לך לתת קצת יותר פרטים על עצמך? ואין לי טיפת מושג מה הדעה של סיסטם לגבי ישראל X_X

Joy83

New member
היי

מזל"ט ליומולדתך הקרב ובא....אין לי משהו מיוחד לספר על עצמי....אני אוהבת את סיסטם, אבל בעיקר את הסולן, לדעתי הוא מדהים.... זאת בערך הלהקה היחידה שאני ממש אוהבת את כל השירים שלה....אגב- אתה (או מישהו אחר ) מהפורום מכירים את serart? זו גם להקה של סרג', ויש לה שירים מדהימים....תנסו את narina. שיר מקסים (-:

שלום ../images/Emo140.gif

מצטערת, אני לא יודעת מהן הדעות שלהם כלפיי ישראל. אני ליטל בת 16 מת"א. השתלבות נעימה!

Evil Pig

New member
אהלן!

קודם כל, ברוכה הבאה! והשתלבות נעימה!! לפי מה שידוע לי - ואל תקחו את זה כאילו אני יודע בפרוש - סיסטם לא ממש חובבים את ישראל בגלל שהם נגד מלחמות ונגד כיבוש וזה מה שישראל לדעתם, היא כובש שנמצא במלחמה נגד העם המסכן והכבוש של הפלסטינים. כמו כן ישראל בגלל קשרים חזקים עם תורכיה לא מכירה בשואה הארמנית והם כמו כל בנאדם שפוי מצפים שמדינה של יהודים שעברו שואה יכירו בעם אחר שעבר שואה דיי גדולה ורחבה. אבל מצד שני גם ישראל לא מכירה במה שקרה בויאטנם וקוראה ועוד מלא מקומות אז יש לנו עוד הרבה מה לעבוד בקטע העולמי. זהו, סיימתי לחפור

Joy83

New member
תודה לכולם ( -:

ותודה לך, Evil Pig על התשובה....כי האמת, לפי מה שהם כותבים באתר שלהם, הם מאוד חד צדדים ומדגישים רק את "הצדדים התוקפניים" של ישראל, אבל שוכחים שזה מתוך הגנה, ושוכחים שאוכלוסיות שלמות פה חשופות לאיומים של טרור, ולצערנו גם קטיושות....וזה מעצבן. אני באמת אוהבת אותם ואת המוזיקה שלהם, אבל נראה לי שהם קצת פופוליסטיים מדי....

Evil Pig

New member
אני חושב שלסיסטם יש מספיק דברים

חיוביים במסר שלהם ולא צריך להיתפס על הדברים ה"רעים" אני חושב שלהיות אנטי מלחמה ואנטי כל מיני דברים כאלה זה יותר חשוב מלהיות לא סימפטים לישראל.. אבל זאת רק דעתי. חוץ מזה זאת מוזיקה והיא טובה אז למה לשים זין על מה הם חושבים.. תשמעי את המוזיקה ותהני ואל חתשובי יותר מידי על כל החרא הזה.. לילה טוב

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gifשלום

אני בר, בת 12 מפרדסיה, על השאלה שלך דורקי ענה לך בצורה הכי טובה, ואממ חשבתי שאולי תספרי על עצמך?

ashkeloni

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

הם לא אוהבים את מדינת ישראל כי הם אנטי מלחמה ולפי איך שהם רואים את המצב אנחנו מדכאים את הפלסטינים. מקווה שתהני משהותך בפורום

למעלה