הי כולם

31vered

New member
הי כולם

אני חדשה בפורום הזה, וגם מובטלת חדשה מזה 3 שבועות, למען האמת עדיין לא מובטלת... כי הם בעיצומים... ובעניין זה הייתי שמחה אם מישהו יוכל לעזור לי - איפה ניתן לברר לאן מתקשרים להתעדכן בעניין העיצומים? יש לי טלפון של הלשכה אך תמיד תפוס שם. האם כולכם פשוט הולכים ומקטטים רגלים כדי לראות את הדלת סגורה? נראה לי לא הגיוני. ודבר שני, האם אני מאבדת את הזכויות שלי בזמן שהם שובתים? כלומר, ברור שלא יתנו לי כסף על הימים האלו שבהם אני נטולת עבודה, כל עוד לא נרשמתי (שזה מעצבן בפני עצמו אבל מובן), אבל יש חוק לגבי רצף העבודה שנדרש, מה לגבי זה? לאן פונים עם השאלות הללו? כיון שזה המצב, ולא משם תבוא לי הישועה... ואני לא מעוניינת למצא סתם מקום ולהתפשר בעבודה, אני רוצה לשתף אתכם ולעניין אתכם בפתרון שעובד עבורי. לפני כחודשיים וחצי התוודאתי למוצר בריאותי שלקחתי על מנת לפתור בעיה מסויימת וכשזה נפתר, מסקפטיות גמורה הפכתי לאוהדת מושבעת והתחלתי להפיץ אותו. ההשקעה הכספית על מנת להפוך למפיץ היא מאוד נמוכה (150 ש"ח) והחברה גם נותנת תמיכה בכל שאלה, והכשרה קצרה בת יומיים שמאוד עוזרת. אתם עצמאים במובן של ניהול הזמן שלכם, וזה מתאים בזמן שאין עבודה, אך גם בזמן שיש! אני לא מפסיקה לחפש עבודה, אך מתחילה לאט לאט להפוך את זה למקור פרנסה. אני עובדת כעת על פיתוח צוות של אנשים שבאמת רוצים פרנסה. שיודעים שהם שווים יותר מלהיות סתם פקידה...ומוכנים להוכיח את זה. אגב, לא צריך להיות אנשי שיווק, כך שזה לא ירתיע אתכם. גם אין תנאי קבלה מיוחדים, למרות שאולי לא לכל אחד זה מתאים... אני מוצאת בעיסוק הזה הרבה עניין, ובעיקר הרבה אתגר, אני מצידי מבטיחה לעזור ולתמוך בכל עת וללמד כל מה שאני יודעת, מעבר למה שהחברה כבר נותנת. אז מי שמעוניינת/ מעוניין בפרטים נוספים, פנו בכייף למייל שלי[email protected]

orom

New member
לגבי השביתה זה ממש לא

ברור עדיין מה יהיה כשהיא תסתיים. מידי פעם מי מחברי הפורום צועד ללישכה ומעדכן מעל שורות הפורום כי היא סגורה ולא ניתן לקבל שירות. ולגבי ההצעה המפתה ישנו בפורום לוח הצעות עבודה את מוזמנת להשתמש בו.

31vered

New member
תודה אורום, אני עוד מעט צועדת ללשכה

ואעדכן אם יש חדש.

ritarita

New member
אם את כל כך מאמינה בחברה ובמוצר..

וברווחים... אז למה את צריכה את הגרושים של ביטוח לאומי..?

31vered

New member
תשובה

אני יודעת שזו שאלה כזותי שאמורה לעקוץ אבל היא במקום, חשבתי שגוף ההודעה שלי עונה במקומי, אבל אם שאלת אז כנראה שלא... אז בואי אני אספר לך. לאמונה שלי במוצר יש פזם ארוך יותר כמו שראית, ולכן זה לא מוטל בספק. לאחרונה פוטרתי ויצאתי ממקום העבודה האחרון שלי מאוד פגועה, עבדתי בחברת הפקה במשך 3 שנים והחזקתי את המקום כאילו הוא היה שלי, עם סופר דופר השקעה מצידי, ולמרות הלנות שכר בכל חודש מחדש, נשארתי שם, כי ידעתי מה הולך בחוץ, אבל מה... נשארתי עם כל המרירות לגבי העובדה הזאת וזה פגע במוטיבציה שלי עד שזה הגיע למצב שהוא פיטר אותי, ממש על רקע אישי, ובצורה מאוד מכוערת: בערב ראש השנה, חודש לפני חתונתי, ויום אחרי שכבר נתתי לו הזמנה... יצאתי כל כך פגועה שפשוט לא מתחשק לי לחפש כרגע עבודה כשכירה... ותביני שאני אדם שלא יודע בדרך כלל לשבת בשקט ולא לעבוד... מתוך המקום הזה, ועם אחריות כלפי בעלי הטרי, התחלתי לתור אחרי אפשרויות, לא סביר שהייתי מגיעה לזה אילולה הייתי מובטלת, אבל אני שמחה על ההזדמנות הזו, אגב, גם לא סביר שהייתי מוצאת את המוצר הזה כפתרון לבעיה הבריאותית שהייתה לי אילולה בן זוגי היה קונה את המוצר על אף ספקותיי.. לשמחתי זה נשאר באזור שלי מספיק זמן כדי להוכיח לי שלא כל דבר שאני סקפטית לגביו הוא לא טוב בהכרח... חזרה למה ששאלת אותי, אז מובן שאני עוד לא עושה הרבה כסף בינתיים,כי רק התחלתי להפיץ לפני שבועיים, ואני רק בונה את היעדים כרגע, וגם רומה לא נבנתה ביום אחד, אבל יש לי ראש ורגליים על הקרקע ואני מודעת ליכולות שלי ויותר מזה - אני יודעת לזהות פוטנציאל... מובן שאני זקוקה לאיזה סוג של בטחון, ובדיוק בשביל זה בא ביטוח לאומי ועוזר לי. בשביל זה עבדתי ושילמתי 8 שנים.... אז עד שאבנה את זה, אני מעדיפה לחתום. לא כל יום יש הזדמנות כזו שיש לך זמן לבנות עסק ללא סיכון כספי ועם בטחון של מקור פרנסה... מה את למשל עושה עם זמנך הפנוי? אגב רק שתביני שלא ישבתי בשקט עד עכשיו, כבר קנו ממני 20 בקבוקים בפרק זמן כל כך קצר. אני מזמינה אותך לבחון את זה בשביל עצמך. בואי לחוג בית שלי ותשמעי יותר ותחליטי על סמך ידע ולא דעות קדומות. מה את אומרת?

ritarita

New member
אשמח אם תוכלי לענות כאן...

האם מדובר בהרבלייף או סאנריידר? אם לא..אז איזו חברה? בנושא ביטוח לאומי..הבנתי..

31vered

New member
לא זה ולא זה..

לחברה קוראים לייפסטיילס ולמוצר שאני מדברת עליו, קוראים אינטרא. לחברה יש 33 סניפים בעולם, בארץ הסניף ממוקם באור יהודה. מספר האנשים שמשתמשים במוצר בארץ עומד על כ- 34000 איש. אלו היו 60 שניות....
אשמח לענות על כל שאלה, בכל מקום... אלא שבאמת אין לך מה לחשוש לפנות אליי ישירות.

31vered

New member
יש 2 אתרים רלוונטים

הי ריטה, אני ממש שמחה שאת מתעניינת (גם אם זה לא אומר שום דבר...
קיים אתר רשמי של החברה, שלא מצאתי בו שום עניין והוא גם באנגלית ועל כן פחות מועדף עליי. כתובתו : האתר הרשמי וקיים גם אתר בעברית שאינו האתר הרשמי, נראה שהוא ממצה ביותר ונותן דוגמאות לשאלות ותשובות ממש טובות. אני מעדיפה לתת לך את כתובתו בצורה פרטית ואשמח גם להסביר את הסיבות לכך בפרטי.

למעלה