הי כולם

Jezebel Woman

New member
הי כולם

רק רציתי להגיד שלום אין לי זמן להתעדכן יום-יום בפורום אבל רציתי לתת חיבוק גדול לכולם ולבשר שחזרתי... ייתכן שאארגן מפגש עוד חודש כשיתפנה לי זמן כי תאמינו או לא- יש לי מבחנים ועבודות באמצע הקיץ הנפלא הזה כשכולם הולכים לים ונהנים איזה חרא זה... אבל מצד שני ראיתי אחלה הופעות והיה כייף בחו"ל אז אני אשתוק. רק שתדעו ששלושה בוטלגים של פרל ג'אם יהיו מוצעים בקרוב למכירה בחנויות והם מומלצים בטירוף!!! גם אם אין לכם אלבומים אחרים שלהם וגם אם אתם לא בקטע של בוטלגים. אם אתם קונים רק הופעה אחת תקנו את ההופעה בשמיני ביולי בניו-יורק. יש שם את בן הארפר וכולמיני שירים נדירים. וזהו אני חייבת לכם הרבה סקירות ודיווחים על מה שהיה, אבל אני לא יכולה להרשות לעצמי לעשות את זה עכשיו. יאללה תנצלו את החופש שלכם!! אוהבת יעל

Jezebel Woman

New member
אה- ושכחתי לצעוק ש-

פרל ג'אם שולטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואלו ההופעות הכי מדהימות בעולם. ושומדבר לא משתווה לזה. נקודה.
אבל כולכם יודעים את זה נכון? (שיו אני כזו מכורה....)
אני

DeaD enD

New member
ישששששש!!!!!

עוד בן אדם טוב שמעריך מוזיקה טובה..... (ועכשיו כולכם תיצעקו עליי ותגידו שגם אתם...) יעל אני מעריץ שלך שאת מעריכה כל כך את פרל ג'אם!!!

השמיני ביולי

קיבלתי את ההופעה הזו ממש לפני כמה ימים מחבר שחזר מטיול בארה"ב. היא מעולה, מציע לכם לחפש ולקנות את הבוטלג הזה.

E GirL

New member
איפה אפשר למצוא את הבוטלגים??

יש אותם בכלל בארץ?

eyalfein

New member
מגניב, אבל...

הבאת הופעה מפה ובוטלג משם....כל זה יופי.... אבל מה עם אלכוהול מהדיוטי פרי??? את הולכת לארגן ערב בלי שתיה? איפה נטביע את יגוננו/קנאתנו?

למעלה