הי כולם!!!!!

הי כולם!!!!!

אני גנית! אני בת 10 מקיסריה.... אני רוכבת בדני היי אבל עוברת גם לאורוות הקיסר (האורווה החדשה שתיפתח בקיסריה!) כמו שרואים לפי השם משתמש אני אוהבת תסוס של דין וליאל (אקו המלך!) אני קופצת ועוד לא מתחרה....... ואני באורווה כל יום!!!!

הי גנית!!!!!!!!!!!מהמצב??!

פחחחח את אצלי בכלל אבל לא נורא! גנית רוכבת איתנו בדני היי!!!!!! כולם להגיד לה ברוכה הבאה!!! ולגנית: welcome!!!!

ברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif ../images/Emo65.gif

יא, מה זה? דני היי השטלתו לנו על הפורום!
ברוכה הבאה אני פיצי! התמכרות נעימה!

../images/Emo9.gifדני היי ואורות הקיסר!

איך קוראים לך?? ובכלל..... אתם יחולים לאשות לי הקרות קטנה?

shaililo

New member
ברוכה הבאה...

אני שי, רוכבת במשמר העמק, מתחרה 70-80

../images/Emo9.gifדני היי ואורות הקיסר!

איך קוראים לך?? ובכלל..... אתם יחולים לאשות לי הקרות קטנה?

היי גנית....

מה קרוה זאת עמית .... אשקרה הישתלטנו פה אה ... גנית את רוצה שאני אסים פה את התמונה שלך ושל אקו????

גנית אצלי ובגלל שאני יכולה

להעלות תמונות סוף כל סוף אז אנחנו מעלות תמונה שלה ושל אקו! מקווה שזה גם יעלה והמחשב לא יחליט למרוד לי!!

לעמית!!!!!!!!!!!../images/Emo98.gif

מה הענינים???????????? עם את יכולה לשים את התמונה שלי ושל אקו[החמוד,המלך] אני מזה אישמך!!!!!!!!

Pink Red

New member
גניתווווווווש!!

ממצב אהובתי?! לא ראיתי אותך כה ימים........... טוב קבלי
ו
! לוב יו!!!!!

krin88

New member
היי!

היי גנית, זאת קרן!! אם.. מה להגיד? תהני בפורום!!

קרןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה האניינים? ראית את התמונה שסתיו שלכה לך??????????? עם b.j אולי מקוה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שכן ועם כן אני גם מקוה שראית את שאר התמונות שסתיו שלכה לך! למשל עם דין[הדפוק],ליאל[האומו].......... וכוווווווווווווווו.................................................

הי גנית! טוב שנכנסת

לפה תכינסי לעיתים יורת קרובות כמו שאמרו PINK RED זאת נופר מהאורווה שלנו!!!! תגידי מאיפה את קונה תסוכריות האלה שהבאת לי אתמול!?!? את באה היום!?

למעלה