והנה עוד המווווןןןןןןן...
אמרת לי לשכב-שכבתי, אמרת לי לפתוח- פתחתי, שאלת אותי אם זה כואב- אמרתי כן, זו הפעם הראשונה שעקרו לי שן. If you love me, love me more If you hate me, let me go If you think that fuck is funny, fuck yourself and take the money אהבה היא כמו בועה, אם לוחצים יותר מידי היא מתפוצצת הייתי רוצה להיות הדמעה שזולגת מעינייך ונגמרת בשפתייך יש לב אדום יש לב רחב יש לב שכולו זהב הלב שלי כולו שלך, אני פשוט אוהבת אותך לפעמים צדק הוא רק כוכב אהבה מתחילה בכיתה ונגמרת במיטה לפעמים כלב הוא חבר ולפעמים חבר הוא כלב רשמתי את שמך על הלוח, המורה שבה ומחקה אותו, רשמתי את שמך על שפת הים , בא גל ומחק אותו, כתבתי את שמך בתוך הלב ושם הוא ישאר איתי תמיד אל תתנשקו בחדר מדרגות כי האהבה עיוורת אבל השכנים לא. הבנות אוהבות פרח הבנים אוהבים פה- רך כשביקשת מחברת-נתתי, כשביקשת שאשיר- שרתי, כשביקשת פרח-קטפתי זר, אז למה כשהלכתי לא ביקשת שאשאר? Love is the name, sex is the game, so stop say the name and play the game. אהבה היא כמו בצל, שניהם גורמים לדמעות בשביל לכבות שריפה צריך כבאים, בשביל לכבות אהבה צריך קנאים. עדיף לאבד רגע מהחיים מאשר לאבד את החיים ברגע. לא אכלתי בבוקר כי חשבתי עליך, לא אכלתי בצהריים כי חשבתי עליך, לא אכלתי בערב כי חשבתי עליך, לא ישנתי בלילה כי הייתי רעבה. בשביל כל העולם אתה סתם מישהו, בשבילי אתה כל העולם. גברים הם כמו שירותים, לפעמים תפוסים לפעמים מסריחים. בנים הם כמו בצל, לשניהם לב קטן והם גורמים לדמעות. לא בוכים על חלב שנשפך, לא בוכים על בחור שהלך. אהבה היא כמו אש לפעמים מחממת את הלב, לפעמים שורפת את הנשמה. אל תפתח פה לשטן הוא לא רופא שיניים אהבה היא כמו שמש רצית להשתזף אבל נשרפת.. (מה???) אהבה היא כמו מסטיק, בהתחלה מתוק, אחר מר ובסוף דביק אבל חבל לזרוק. אהבה היא כמו מסטיק בהתחלה מתוק, אחר לעוס ובסוף מאוס. נשיקה היא כמו שוקולד, תמיד משאירה טעם של עוד. אם היה לי פרח הייתי נותנת לך, אם היא לי סכין הייתי דוקרת אותך, ואם היה לי שכל מזמן כבר הייתי עוזבת אותך אהבה- 4 אותיות 3 הברות 2 מטומטמים 1 לב שבור בנים הם כמו מסטיק, בסוף תמיד נגמר הטעם. בנים הם כמו אוטובוס אם פיספסת אחד תמיד יבוא אחר. אומרים שהדבר לא עומד בפני הרצון, אבל מה אם יש רצון והדבר לא עומד? שנים הם כמו שירותים או שהם תפוסים או שהם מסריחים בנים הם כמו שיעורים לא קל להבין אותם משכורת היא כמו מחזור,מקבלים פעם בחודש ואם לא, אז דפקו אותך החיים הם כמו קפה- או שהם הפוכים או שחורים ואם לא אז זה נס I ask u a flower, he gave me a garden I ask u a tree ,he gave me a forest I ask u one, he gave me too I ask a friend, he gave me you הייתי רגיל, הייתי נורמלי התאהבתי בך ותראה מה קרה לי א-הבה ה-יא ב-סיס ה-חיים א-ין ה-ריון ב-לי ה-כנסה א-ין הדבר ה-עומד ב-פני ה-רצון א-אני אוהבת אותו ה-וא אוהב אותי ב-יחד החיים ה-רבה יותר יפים אלוהים ברא אנשים, אלוהים רא חיות, אלוהים ברא אותך, טוב גם אלוהים יכול לטעות\ אם לאהוב זה פשע אז אני אסירת עולם. אהבה היא פעם בעננים ופעם על הפנים התאהבנו שנינו באהבה בוערת, אני בך ואתה באחרת יש רגעים יפים בחיים, יש רגעים עצובים בחיים, יש רגעים שמחים בחיים, אבל הרגעים איתך עושים לי בחילה מה זה חברות- אצל הבנות אהבה, אצל הבנים חרמנות למעלה השמיים, למטה האדמה, רק אני באמצע עומדת בפינה אהבה היא לפעמים טובה, אהבה היא לפעמים רעה,אבל תמיד אהבה היא דבר נפלא! סקס- ס=סידורים, ק=קניות, ס=ספונג'ה שלחתי לך מכתב עם ורדים, ענית בחיוכים. שלחתי לך מכתב עם שושנים, ענית במבטים. שלחתי לך מכתב עם נשיקות, סוף סוף ענית בשורות. אז התפתחה ביננו אהבה ובליבנו יש המון תקווה יש אהבת אמת, יש אהבת עולם, אבל אהבתי אליך היא הגדולה מכולם. לים יש שובר גלים, אבל לאהבתנו אין מעצורים סיסמא- כשהם לא נותנים, תתני את. כשהם לא פותחים, תפתחי את. כשהם לא משחקים את המשחק שלפני,תשחקי את, אחרת הכלב ימות! בטח לא הבנתם אז הנה הסבר: כשהם לא נותנים אוכל לכלב,תתני את. כשהם לא פותחים את הדלת לכלב, תפתחי את. כשהם לא משחקים עם הכלב לפני השינה, תשחקי את, אחרת הכלב ימות! יותר מובן? נשיקה צרפתית- 40% חיידקים, 50% רוק, 10% אהבה אהבה היא כמו זכוכית, צריך לשמור עליה,אחרת היא תתנפץ. הששונה נובלת האבן נשברת, אך הידידות ביננו תמיד נשארת. אהבה היא כמו חלום: אהבת- אתמול, שחכת- היום. אם הבנים היו גרים מעבר לים, הייתי יודעת לשחות מצוין. יש אהבה פראית, יש אהבה אמיתית, אבל הכי גרועה היא אהבה חד צדדית. התפוח הוא אדום ועסיסי כמו האהבה, התפוח הוא אדום וחושני כמו האהבה, אבל לפעמים יש אכזבה באהבה כמו בתפוח. אהבה היא רגש חזק שאי אפשר לשלוט בה, היא שולטת בנו איפה מוצאים זוג מושלם? בחנות נעלים אל תתני לנשיקה לטמטם אותך, ואל תתני למטומטם לנשק אותך. בשיעור ביולוגיה =חושבת על מגע גופך בשיעור תנך= מבקשת מאלוהים שיראה לי אותך בשיעור לשון= חושבת על שפתיך מנשקות אותי בשיעור פסיכולוגיה= מנתחת את רגשותי אליך בשיעור אנגלית= חושבת עליך בשפה זרה בשיעור ספרות= מדמיינת אותך על סוס לבן בשיעור היסטוריה= משחזרת מה קרה בשיעור ספורט= רוצה שתרוץ אלי כי כבשתי את ליבך בשיעור הבעה= מביעה את רגשותי אליך ורוצה שתדע שאני חושבת רק עליך חח מקווה שעזרתי...