הי כולם

nobodys girl

New member
הי כולם

הפורום קצת מת לאחרונה, נכון? והרי לכם אתגר שכל אחד יכול לעמוד בו ובדרך לעזור לי זה 1+1 במבצע מטורף :) (כן, אין לי הרבה שכל) טוב. הרי כידוע לפני כמעט חודש חיים ואני נפרדנו מאז שנינו בבאסה טוטאלית, והוא החליט אחרי הרבה בכי וצעקות וריבים שהוא מתרחק ממני עד שהוא יוכל להסתכל לי בעיניים בלי להגיד לי שהוא אוהב אותי ורוצה שנחזור ורציתי לעשות כזה דבר לקנות יומן (כזה.. כמו יומן זכרונות) ולמלא אותו במשפטים חמודים על ידידות ותמונות ושירונים וכאלה ופה אתם נכנסים לתמונה :) כ-ל מה שיש לכם יכול לעזור וזה ממש ממש ממש דחוף (צריך להיות מוכן ביום ראשון).. וזהו :) המון תודה מראש אדוה

../images/Emo23.gifיש לי מלא כאלה משפטים!!!

אז הנה מליון משפטים (זו הולכת להיות הודעה ענקית!!!): -בישביל לכבות שריפה צריך כבאים-בישביל לכבות אהבה צריך קנאים! -אהבה היא כמו חרא- מתאמצים, מתאמצים,ובסוף זה ניגמר! -אני אוהבת אודם אבל אותך אני אוהבת כודם!!! -נחמד להיות חשוב, אבל חשוב ליהיות נחמד! -אין אהבת אמיתי בלי נשיקה צרפתית! - my s
כן u (אתה יכול לנשק לי את התחת...) -אהבה היא כמו זכוכית-לא משנה מה קורה-בסוף היא נשברת.. -בנים הם כמו טלפון-לפעמים תפוסים, לפעמים פנויים ולפעמים בכלל לא זמינים! -בנים הם כמו שירותי- או שהם מסריחים או שהם תפוסים!!! -i love u,u love me, sow we love -אחד את השני!!!! -אהבה-א-אין ה-הריון ב-בלי ה-הכנסה... -אהבה-א-אין ה-הבן ב-בלי ה-הבת.... -אהבה- א-אמא ה-הבאתי ב-בחור ה- הבייתה... -אהבה היא לאחד קוצים ולשני פרח.... -בנות אוהבות פרח ובנים אוהבים פה-רח.... -הזמן הוא: איטי מידי למחכים... מהיר מידי לפוחדים.... ארוך מידי לצוהלים...אבל לאוהבים-הזמן הוא מנצח!!! -החיים הם כמו פרח, האהבה היא הצוף שמופק מהם... -some love one, some love too, i love one and dis is u!!!!! -כשקטנים, הבנים אוהבים חיילים והבנות אוהבות בובות... כשגדולים, הבנים אוהבים בובות והבנות אוהבות חיילים....(זה בחטימה שלי..) -הוא אמר לי להיכנס-ניכנסתי , הוא אמר לי לשבת-ישבתי, הוא אמר לי לשכב-שכבתי, הוא אמר לי לפתוח- פתחתי, (עכשיו אני יכתוב לך 2 משפטים שאפשר לשים או את זה או את זה..)1. הוא שאל אותי עם זה כועב? עניתי לו כן... 2.הוא שאל אותי עם זו הפעם הראשונה שלי? אניתי לו כן! זו הפעם הראשונה שעוקרים לי שן!!! -עם כל טיפש היה פרח- כל הכיתה הייתה גן פורח!!! -אין דבר העומד בפני הרצון! אבל עם יש רצון והדבר לא עומד?... -אני אוהבת אותך, אבל אתה לא אוהב אותי, כי אתה אוהב אותה! היא לא אוהבת אותך, כי היא אוהבת אותו- אבל הוא לא אוהב אותה כי הוא אוהב אותי! אני לא אוהבת אותו כי אני אוהבת אותך!!! -(זה משפט שסמים לתמונה חמודה של ילדה) הלו...גם אני קיימת! אז מה עם אתה אוהב ילדה אחרת? -דמי כיס הם כמו מחזור-מקבלים אותם פעם בחודש ועם לא נדפקים... -מה עושיפ 10 טמפונים בשירותים? פגישת מחזור.... -בטולה- גן סגור נשואה-גן פרטי זונה-גן ציבורי... -יש לב אדום, יש לב רחב, יש אפילו לב מזהב, אבל הלב שלי הוא רק שלך כי אני אוהבת רק אותך!!! -יום אחד הוא יבורא וישאל אותי מה הדבר החשוב לי ביותר: החיים שלי או הוא? אמרתי לו החיים שלי והוא הלך עצוב מבלי לדעת שחיי הם הוא!!! -b.b-b.s-o.t (ביבי ביאס אותי...) -n-f-s (אין אפס) -b.b-z.n-o.t (ביבי זיין אותי..) b.b-da.fok (ביבי דפוק) - if u love my lat my know. if u hat my lat my go. if u think that fuke is funny- fuke yourself and save your mony!!! (עם אתה אוהב אותי- תן לי לדעת. עם אתה שונא אותי- תן לי ללכת. עם אתה חושב שלדפוק זה מצחיק- תדפוק את עצמך ותשמור את כספך!!) -פש"לה-פרצופה של המורה... -נא לא להיתנשק בחדר מדרגות...האהבה אולי עיוורת אבל השכנים לא!!! -בהצלחה- ב-בסוף ה-המבחן צ-צריך ל-להביא ח-חתימת ה-הורים!!! -love is bliu,love is red,but the best love is in the bed.... -if u love my love my more! if u dodt-אתה חמור.. if u love my love my ogin,if u dont-לך להיזדיין!!! אני מקווה שעזרתי... ביי

girls rules

New member
יש לי ממש המון.. אני ישים ב2 הודעות

החיים הם כמו קפה, או שהם שחורים או שהם בבוץ! ואם זה לא אחד מהם, זה נס! אהבה היא רגש שבא מבפנים, אהבה היא רגש שהורס לי את החיים אהבה היא רגש שעושה בי עניין אך הבחורה שאני אוהב רחוקה מכאן. חוטי אהבה קשים לחיבור, חוטי השנאה קשים לניתוק יש נס חנוכה ויש נס קפה אבל כשנולדת קרה הנס הכי יפה לציפורים יש כנפיים לעוף ולי יש לב כדיי לאהוב אותך ילדונת פצפונת הורידי נא כותונת יבוא מלאך משמיים ויגע לך בשדיים יבוא מלאך על סוס ויגע לך בכוס. השמיים כחולים, העננים לבנים ואני בלעדייך על הפנים. אין אהבה אמיתית בלי נשיקה צרפתית אהבה מתחילה בכוס קפה ונגמרת לא יפה נשים הן כמו טלוויזיה, פותחים ונהנים. איתך או בלעדייך אני בכל מקרה חולה עלייך א- אבא ה-הבאתי ב- בחורה ה- הביתה השושנה נובלת,האבן נשברת אך גם האהבה לא לעולם נשארת. אלוהים ברא בנים, אלוהים ברא בנות, אלוהים ברא אותך- טוב, גם אלוהים יכול לטעות. החיים הם כמו חיתול של תינוק- מסריחים ומלאים חרא העיניים שלך כחולות כמו הים רק חבל שהאף שלך שובר את הגלים. אין כביש בלי רמזור ואין אישה בלי מחזור. אהבה זה רגש מאוד לא ברור, לפעמים מבאס לפעמים זה דיבור. לפעמים זה מגע לפעמים מחשבה, לפעמים זה קירבה ולפעמים זה ריחקה. אבל אם מרגישים בלב איזה קליק אין מה לדאוג זה לא מזיק, זו לא מחלה זו פשוט אהבה. אין יער בלי עצים ואין גבר בלי ביצים. סקס בעיר והבנים בכפר נשים ברחוב וזיונים בהר. I love blue, I love red & I love you in my bed שנינו אוהבים אהבה סוערת, אני בך ואת באחרת. כבר אלף שנה הייתי בשירותים אבל אף פעם לא ראיתי חרא כמוך! אהבה היא כמו עצירות, לוחצים לוחצים ובסוף יוצא חרא. חצי מהעולם מעשן סמים, חצי מהעולם שונא יהודים, הרבה אנשים מתאבדים בלי סיבה ורק אני ואת עושים אהבה. אין דבר העומד בפניי הרצון אבל מה עושים כשיש רצון והדבר לא עומד? מה משותף לאישה ועיתון? את שניהם צריך לפתוח כדיי להגיע למעניין. אהבה היא כמו שמיים, אין לה גבולות. לאהוב בלי מזמוזים זה כמו סירה בלי משוטים. נשיקות הן כמו סמים, קל להתמכר קשה להיגמל. אהבה היא כמו יין, גורמת לאנשים לעשות שטויות. אהבה היא כמו קינוח, משביעה אבל תמיד יש חשק לעוד. אהבה נועדה לשניים, לאהוב אחת ולא מאתיים! נגעתי באש,נשרפתי. נגעתי בבוץ התלכלכתי. נגעתי בך- התאהבתי! אהבה יכולה לחמם את הלב ולפעמים לשרוף את הנשמה. את חיילת ואני חייל בואי נעשה רמטכ"ל אהבה זה כמו דיקור סיני, בהתחלה זה כואב אבל אחר כך מתרגלים רציתי לרקוד אבל לא היה לי עם מי, רציתי לבכות אבל לא היה לי על מי, רציתי לברוח אבל לא היה לי לאן, אני רוצה אותך אבל את לא כאן. אם בכל פעם שהייתי חושב עלייך היה נופל כוכב, לא היו נשארים כוכבים בשמיים. אז אם פעם תראי שמיים בלי כוכבים, תדעי שזה רק באשמתך. יום אחד את תבואי אליי ותשאלי אותי, מה יותר חשוב לי, החיים שלי או את. אז אני אגיד לך שהחיים שלי!! את תלכי עצובה בלי לדעת שהחיים שלי הם את! מים=חיים חיים=אהבה אהבה=סקס סקס=איידס איידס=מוות מסקנה- אל תשתו מים! את המלאך, אני הכתפיים, ביחד אנחנו נגיע לשמיים. זקנים אוהבים פחם, נערים אוהבים פה- חם. אישה היא כמו מכונת כביסה. כשמתקלקל מתחילים לעשות ביד. כל הגברים הם מניאקים ואם את לא חושבת כך אז הוא המניאק הכי גדול כי הוא הצליח, לעבוד עלייך ובגדול!! עיניים ירוקות, עיניים שחורות, עיניים חומות, עיניים כחולות.... מה זה משנה? מתנשקים בעיניים עצומות! ילדי ישראל-חושבים כחול מסניפים לבן! איך קוראים לחלב עם ויאגרה? חלב עמיד! למה לישראלים יש אף ארוך? כי האוויר בחינם! את העגלה מושך הסוס ואת הגבר מושך הכוס! מה ההבדל בין חתול דרוס לערבי דרוס? לפני החתול יש סימניי בלימה. כשאונסים צעירה היא צועקת אונס! כשאונסים זקנה היא צועקת או- נס! מה זה ערבי שעובד בתנובה? חרא בלבן! אל תתני לנשיקה לטמטמם אותך ואל תתני למטומטם לנשק אותך. בהתחלה הדלקת אותי, אחר כך- קירבת אותי לשפתייך אחר כך- זרקת אותי ולבסוף לקחת אחר, שלך- סיגריה. א-אבודים ה- הבנים ב- בלי ה- הבנות אל תסתכל בקנקן אלא במלצרית שמגישה אותו! נ- נשיקה ח-חמה מ- ממני ד- דרך ה- הטלפון בחורה היא כמו גפרור- כשמדליקים אותה היא מאבדת את הראש. אם אישתך לא לידך תן לידך להיות אישתך. מבוגרים אוהבים פרח וצעירים אוהבים פה- רך. אישה שלא עומדת על שלה עומדת על שלו. אין אדם פשוט כי לא פשוט להיות בן אדם! האהבה עיוורת-בגלל זה צריכים להשתמש בחוש המישוש. The police are looking for someone pretty, smart, funny, cool and romantic so…… don´t give them my phone o.k.? אם רגל ימין שלך הייתה פסח ורגל שמאל סוכות... הייתי בא לבקר אותך בין החגים. יום יבוא והשמש תזרח וגם אני אהיה אזרח, אבל בינתיים השמש זורחת ואותי דופקים בתחת העולם מתחלק ל-2 סוגי אנשים- מי שנדפק need fuck- מי ש אהבה גורמת לזמן לעבור, הזמן גורם לאהבה לעבור. האור בקצה המנהרה יכול להיות גם הרכבת שבאה לדרוס אותך. אישתי ואני היינו מאושרים 20 שנה..... ואז נפגשנו. מותר להעתיק,אוסר להיתפס. כדיי לומר את הדבר הנכון בזמן הנכון צריך לשתוק רוב הזמן. אל תאהב את מי שאתה משיג, תשיג את מי שאתה אוהב אין אש בלי גפרור אין אהבה בלי בחור אין דג בלי עצמות, אין חיים בלי צרות, אין מורה בלי שיעורים, אין כמוך בחיים

girls rules

New member
והנה עוד המווווןןןןןןן...

אמרת לי לשכב-שכבתי, אמרת לי לפתוח- פתחתי, שאלת אותי אם זה כואב- אמרתי כן, זו הפעם הראשונה שעקרו לי שן. If you love me, love me more If you hate me, let me go If you think that fuck is funny, fuck yourself and take the money אהבה היא כמו בועה, אם לוחצים יותר מידי היא מתפוצצת הייתי רוצה להיות הדמעה שזולגת מעינייך ונגמרת בשפתייך יש לב אדום יש לב רחב יש לב שכולו זהב הלב שלי כולו שלך, אני פשוט אוהבת אותך לפעמים צדק הוא רק כוכב אהבה מתחילה בכיתה ונגמרת במיטה לפעמים כלב הוא חבר ולפעמים חבר הוא כלב רשמתי את שמך על הלוח, המורה שבה ומחקה אותו, רשמתי את שמך על שפת הים , בא גל ומחק אותו, כתבתי את שמך בתוך הלב ושם הוא ישאר איתי תמיד אל תתנשקו בחדר מדרגות כי האהבה עיוורת אבל השכנים לא. הבנות אוהבות פרח הבנים אוהבים פה- רך כשביקשת מחברת-נתתי, כשביקשת שאשיר- שרתי, כשביקשת פרח-קטפתי זר, אז למה כשהלכתי לא ביקשת שאשאר? Love is the name, sex is the game, so stop say the name and play the game. אהבה היא כמו בצל, שניהם גורמים לדמעות בשביל לכבות שריפה צריך כבאים, בשביל לכבות אהבה צריך קנאים. עדיף לאבד רגע מהחיים מאשר לאבד את החיים ברגע. לא אכלתי בבוקר כי חשבתי עליך, לא אכלתי בצהריים כי חשבתי עליך, לא אכלתי בערב כי חשבתי עליך, לא ישנתי בלילה כי הייתי רעבה. בשביל כל העולם אתה סתם מישהו, בשבילי אתה כל העולם. גברים הם כמו שירותים, לפעמים תפוסים לפעמים מסריחים. בנים הם כמו בצל, לשניהם לב קטן והם גורמים לדמעות. לא בוכים על חלב שנשפך, לא בוכים על בחור שהלך. אהבה היא כמו אש לפעמים מחממת את הלב, לפעמים שורפת את הנשמה. אל תפתח פה לשטן הוא לא רופא שיניים אהבה היא כמו שמש רצית להשתזף אבל נשרפת.. (מה???) אהבה היא כמו מסטיק, בהתחלה מתוק, אחר מר ובסוף דביק אבל חבל לזרוק. אהבה היא כמו מסטיק בהתחלה מתוק, אחר לעוס ובסוף מאוס. נשיקה היא כמו שוקולד, תמיד משאירה טעם של עוד. אם היה לי פרח הייתי נותנת לך, אם היא לי סכין הייתי דוקרת אותך, ואם היה לי שכל מזמן כבר הייתי עוזבת אותך אהבה- 4 אותיות 3 הברות 2 מטומטמים 1 לב שבור בנים הם כמו מסטיק, בסוף תמיד נגמר הטעם. בנים הם כמו אוטובוס אם פיספסת אחד תמיד יבוא אחר. אומרים שהדבר לא עומד בפני הרצון, אבל מה אם יש רצון והדבר לא עומד? שנים הם כמו שירותים או שהם תפוסים או שהם מסריחים בנים הם כמו שיעורים לא קל להבין אותם משכורת היא כמו מחזור,מקבלים פעם בחודש ואם לא, אז דפקו אותך החיים הם כמו קפה- או שהם הפוכים או שחורים ואם לא אז זה נס I ask u a flower, he gave me a garden I ask u a tree ,he gave me a forest I ask u one, he gave me too I ask a friend, he gave me you הייתי רגיל, הייתי נורמלי התאהבתי בך ותראה מה קרה לי א-הבה ה-יא ב-סיס ה-חיים א-ין ה-ריון ב-לי ה-כנסה א-ין הדבר ה-עומד ב-פני ה-רצון א-אני אוהבת אותו ה-וא אוהב אותי ב-יחד החיים ה-רבה יותר יפים אלוהים ברא אנשים, אלוהים רא חיות, אלוהים ברא אותך, טוב גם אלוהים יכול לטעות\ אם לאהוב זה פשע אז אני אסירת עולם. אהבה היא פעם בעננים ופעם על הפנים התאהבנו שנינו באהבה בוערת, אני בך ואתה באחרת יש רגעים יפים בחיים, יש רגעים עצובים בחיים, יש רגעים שמחים בחיים, אבל הרגעים איתך עושים לי בחילה מה זה חברות- אצל הבנות אהבה, אצל הבנים חרמנות למעלה השמיים, למטה האדמה, רק אני באמצע עומדת בפינה אהבה היא לפעמים טובה, אהבה היא לפעמים רעה,אבל תמיד אהבה היא דבר נפלא! סקס- ס=סידורים, ק=קניות, ס=ספונג'ה שלחתי לך מכתב עם ורדים, ענית בחיוכים. שלחתי לך מכתב עם שושנים, ענית במבטים. שלחתי לך מכתב עם נשיקות, סוף סוף ענית בשורות. אז התפתחה ביננו אהבה ובליבנו יש המון תקווה יש אהבת אמת, יש אהבת עולם, אבל אהבתי אליך היא הגדולה מכולם. לים יש שובר גלים, אבל לאהבתנו אין מעצורים סיסמא- כשהם לא נותנים, תתני את. כשהם לא פותחים, תפתחי את. כשהם לא משחקים את המשחק שלפני,תשחקי את, אחרת הכלב ימות! בטח לא הבנתם אז הנה הסבר: כשהם לא נותנים אוכל לכלב,תתני את. כשהם לא פותחים את הדלת לכלב, תפתחי את. כשהם לא משחקים עם הכלב לפני השינה, תשחקי את, אחרת הכלב ימות! יותר מובן? נשיקה צרפתית- 40% חיידקים, 50% רוק, 10% אהבה אהבה היא כמו זכוכית, צריך לשמור עליה,אחרת היא תתנפץ. הששונה נובלת האבן נשברת, אך הידידות ביננו תמיד נשארת. אהבה היא כמו חלום: אהבת- אתמול, שחכת- היום. אם הבנים היו גרים מעבר לים, הייתי יודעת לשחות מצוין. יש אהבה פראית, יש אהבה אמיתית, אבל הכי גרועה היא אהבה חד צדדית. התפוח הוא אדום ועסיסי כמו האהבה, התפוח הוא אדום וחושני כמו האהבה, אבל לפעמים יש אכזבה באהבה כמו בתפוח. אהבה היא רגש חזק שאי אפשר לשלוט בה, היא שולטת בנו איפה מוצאים זוג מושלם? בחנות נעלים אל תתני לנשיקה לטמטם אותך, ואל תתני למטומטם לנשק אותך. בשיעור ביולוגיה =חושבת על מגע גופך בשיעור תנך= מבקשת מאלוהים שיראה לי אותך בשיעור לשון= חושבת על שפתיך מנשקות אותי בשיעור פסיכולוגיה= מנתחת את רגשותי אליך בשיעור אנגלית= חושבת עליך בשפה זרה בשיעור ספרות= מדמיינת אותך על סוס לבן בשיעור היסטוריה= משחזרת מה קרה בשיעור ספורט= רוצה שתרוץ אלי כי כבשתי את ליבך בשיעור הבעה= מביעה את רגשותי אליך ורוצה שתדע שאני חושבת רק עליך חח מקווה שעזרתי...

וואי......כמה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif יש לך מחברת....

של כאלה סיסמאות?...... כי לי פשוט כתובים ביומן.... מלא.......אני לא רשמתי את כולם....... כי חלק מהם מציירים..... אבל כל כך הרבה?.... אה....דרך אגב- nobodys girl- יש אתר של מלא כאלה דברים... אני רק לא זוכרת איך קוראים לאתר....

girls rules

New member
מה יש אתר???

באמת?? יווו את חייבת להזכר... לפחות תנסי להזכר באיזה מילה לחפש את זה.. וייייי בבבבקשה!!!

אני מזה לא זוכרת....אני ישאל ביום..

ראשון כמה חברות שלי! אולי הן יזכרו!!!!! בכל מקרה, עם אני ייזכר אז אני ישלח לך מסר1 טוב?

למעלה