הי כולם!

gracie

New member
הי כולם!

קוראים לי נועה, אני בת 17 ממיתר. כשהייתי ילדה קטנה,כל היום הקשבתי לשירים שלו, אחר-כך כבר איבדתי את הקלטות וקצת שכחתי ממנו. לפני איזה שבועיים נזכרתי בו, והורדתי המון שירים, רק בשביל להזכר... פתאום התחלתי להבין את המילים (הייתי בת 7 פעם אחרונה ששמעתי אותו), ועכשיו אני כל הזמן עם האוזניות על הראש. אני מתה על keep the faith, who is it, the man in the mirror

TBMJF

New member
ברוכים הבאים!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

יש לך אי סי קיו??? ושוב ברוכים הבאים!!!

שאלום =] ../images/Emo23.gif

איזה נחמד זה להכיר מעריצים חדשים אחרי אמ... כמה חודשים של שקט... טוב בקיצר אני אורית בת 13 מחדרה! (מייקלית בשבילך!
) ברוכה הבאה

הי!!!!!!!!!

ברוכה הבאה! ו.... wellcome to the club!אני דפנה, ואני מעריצה את מייקי כבר 6 או 7 שנים,ו... לבי איתך, גם אני חולה על keep the faith ו-man in the mirror

gracie

New member
תודה על הקבלת פנים!

בפורומים אחרים לא נחמדים כמו כאן...
הסקר הזכיר לי משהו,שלא התיחסתי אליו אף-פעם. מישהו יכול להזכיר לי מה היה כל הסיפור עם הילד ההוא? הייתי קטנה שזה קרה, ולא ממש התענינתי

pulpula

New member
קודם כל

ברוכה הבאה.. ובקשר לילד לא היה כלום, אבא שלו פשוט רצה לסחוט את מייקי בכסף חולה נפש

gracie

New member
אבל מה קרה איתו?

הם ויתרו? חזרו בהם? המשיכו להאשים?

pulpula

New member
לקחו הכסף וברחו

אין להם במה להאשים את מייקל כי הוא לא עשה כלום מלבד לעזור לילדים בצרה כל החיים שלו

g a g a

New member
שרונה, חשבת לעבוד פעם בתור

היחצנית של מייקל? יש לי מצב רוח היום אז נא קבלו מתנה

ilovem

New member
איזה טוסיק?!

איזה תחת!! שיט......יש לו, נראה לי, את התחת הכי מושלם בעולם! ממממ....

The MoonWalker

New member
היי נועה

מה נשמע?? הייתי כותב יותר, אבל אני חייב לרוץ... אני דניאל, ותהני בפורום! ביי

רונני2001

New member
ברוכים הבאים!!!!

מה המצב? אנחנו שמחים שחזרת ללהקת המעריצים של מייקל שלנו! תאשרי לי באיי סי קיו ונדבר... יש לך מלא מלא להתעדכן!!! בתור התחלה תראי את האתר שלנו: http://www.MJ.up.co.il יש שם תרגומי שירים, חדשות ועוד ועוד!!! LOVE U! רונן.

gracie

New member
תודה,

האמת שכבר הייתי באתר שלך, ונהנתי מאוד.סחטיין!

למעלה