הי כולם,

טיפול של מדחום בפי הטבעת

הוא טיפול יעיל לחלק מהמקרים וחלק אחר לא. קצת בעייתי לפעול בפאולה, בגיל הזה כי פאולה דורשת שיתוף פעולה. הכרתי הורים שהיו עם ילדה ראשונה ועצירות, הרופאה בצעה בדיקה רקטאלית ואכן היה שחרור , גם שימוש במדחום לעתים עזר ולעתים לא, אך התינוקת סבלה ובכתה. הומלץ להם לקחת גבעול של פטרוזיליה ולהחדיר בעדינות לפי הטבעת, מה שלא עשו מדחום עשתה הפטרוזיליה. ממך וגני מקבל מתח רב שהוא טבעי לילדה בגיל הזה, אך הוא גם משפיע על העיכול שלה [שכן החלב אם מעביר גם הורמונים וביניהם הורמוני לחץ]. לא לחינם שאלתי על התזונה, כי אם נזכור שהילדה לא שותה כלום חוץ מההנקה, הרי שהחומרים בהנקה צריכים להיות כמה שפחות מורכבים, אם התזוןנה שלך עשירה למשל בדגנים צריך לבדוק איך זה משפיע על הבת שלך. לכן דרוש ייעוץ הן לאם והן לך. גבעול פטרוזיליה עזר לתינוקת ההיא אך צריך לבדוק כל דבר לגופו.

ממש לא מומלץ

הכנסת גוף זר לפי הטבעת, מעודדת גירוי מקומי. עוזר באופן מיידי, אך גורם נזק לטווח ארוך !וחבל. בעיות כאלו נפוצות במקרים של לשון קשורה,(גם אצל מבוגרים) אבל לא רק. לפעמים הכל מסתדר לאחר ההתרה ולפעמים- יש צורך בתמיכה נוספת (כמו הקרניוסקרל , שעוזר להחזרת האיזון והתפקוד, שרירי ועצבי)

תודה לכולם ועדכון:

אתמול בערב היה קקי! מצחיק שאלו הדברים הגורמים לי אושר. בירור נוסף העלה שאכן זה חוזר אצל רוב התינוקות עם לשון קשורה. אני אמשיך עם התרגילים וההנקה ולרוב זה מסתדר בעצמו. אם לא נשלב קרניוסרקל, שנשמע לי מאד מתאים, ודיקור, כדי לטפל בבבקע הטבורי. אתם אחלה, כולכם.

וגם הערב!! תשמעו, אני מאושרת.

כנראה שההנקה של הימים האחרונים , שהשתפרה פלאים, היא הטיפול בבעיה הזו.

רפלקסולוגיה

יכול מאוד לעזור. לא עברתי על כל השרשור אבל ממה שכן, לא ראיתי איזכור לרפלקסולוגיה. הבקע יעבור. היא מתאמצת? מנסיון, הבקע "נספג"חזרה אחרי תקופה מסוימת. ואפשר גם עיסוי כמו שאור כתבה. עם כיוון השעון נעים ועדין. אני עשיתי קצת תרגילים לזאטוט שלי, ובסוף הכל עזר.

למעלה