הי כולם...

jako5

New member
הי כולם...

מה קורה אנשים טובים ..? חג שמח לכולכם ... ואני מדבר על טו בשבט כמובן. רציתי להודות לכל מי שהגיע להופעה החביבה שלנו בבארבי ובכלל להודות על הפירגון הבילתי פוסק שלכם. ההופעה צולמה בשתיי מצלמות והוקלטה בהקלטת סאונד ישירות מהסאונדמן ככה שכשזה יהיה ערוך וגמור אשתדל להעלות משהו משם. בקשר להופעה בחיפה באלפנט... במסגרת הרחבת הפעילות שלנו החלטנו לצאת גם עם סיבוב אקוסטי... און עמיר ואני . לא כמו מופעי הפריצות הקצרים מדובר כאן על הופעה מלאה עם הקסם הראשוני של השירים העירומים כפי שנכתבו על גיטרה אקוסטית. אני מקווה שתאהבו . אההה וכן ... מי שלא הבין ... ההופעה באלפנט היא אקוסטית . בקשר לעוד הופעות אני מבטיח לעדכן ובכלל .. לחזור להיות חלק פעיל ובלתי נפרד מפורום מקסים שחייבים לשמור עליו. אוהב אתכם.. ג'קו.

PurpleGoat

New member
שלום שלום ../images/Emo140.gif

אני שמחה שאני לא היחידה שערה בשעות האלה... בקשר להופעה - זה בהחלט יהיה מגניב לשמוע את הצד האחר של השירים נמשיך לבוא ולתמוך בכיף גדול, תמשיך לעשות מוזיקה טובה :) מקווה לשמוע על עוד הופעות בקרוב, אקוסטיות או לא רק טוב, מיכל

שלום אדוני!!

מה שלומך? אני רואה שבסדר גמור!. מצטער שלא הגעתי להופעה בבארבי זה קרה מפני שאני כרגע עסוק בשליחות לארה"ב שיוצאת במאי ואני ובגלל זה אני מאוד עסוק אבל ברגע שיהיה לי זמן בחודשים הקרובים להגיע לכמה שיותר הופעות תסמוך עלי שאני יבוא! זה הכל בגלל שהצבא מונע ממני זאת כעת וחבל לי על כך אבל אל תדאג אני קרוב מאוד לשחרור וכשהשמש תזרח יום אחד ואני אהיה אזרח אני יגיע לכל ההופעות שלך הבטחה שלי! אני כותב זאת גם כי להופעה בחיפה אני לא מגיע כי יש טקס כומתה לטירוני גולני של מחזור אוג' 08 ואני חייב להיות שם. בנתיים כמו שאתה רואה הפורום עובד על פרסום ההופעות שלך בצורה מאוד יפה! יש את הסרט של גלית שמציג גם את המודעה שהיא הכינה לאירוע ומשש כל הכבוד לה! אנחנו שמים מודעות וסרטי פרסום להופעות שלך בפורומים שונים ושולחים לפייסבוק!.ככה שפרסום כביר להופעות יש לך! אני מאוד מעונין שלהופעה הראשונה אליה אוכל להגיע נוכל לדבר בה קצת ביזנס וזה אומר אתר אינטרנט מכובד רק בשבילך שיכלול המון דברים ולשם ויהווה עוד פן חזק מאוד בכל מה שקשור אליך וקידום הקריירה שלך!. בנוסף אשמח לדעת אם יש בך אולי רצון להופיע בערב השנה לזכר מאיר אריאל שהוא יהיה השנה האירוע הכי גדול שעשו לזכרו מפני שזהו העשור השנה וינטלו בו כנראה חלק המון אמנים והייתי שמח מאוד שגם אתה תהיה שם! בכלל נראה לי שהשיר "בשדה ירוק" תפור עליך! אז ג'קו יש לי עוד המון מה להגיד וגם לשאול אבל זה נעשה מתישהו פנים מול פנים! שבת שלום אור

רנה6

New member
בוקר טוב, ג'קו.

חג שמח גם לך. הייתי בהופעה בברבי ומאוד נהניתי. ציפור קטנה שנברה אתמול בשולחן השישי שלי סיפרה לי על ההופעה האקוסטית והשביע אותי לבוא.....כנראה לא תיהינה לי ממש ברירות, אלא אם כן לא יהיה לי טרמפ, רחמנא ליצלן. בהצלחה!

חג שמח לכולך...

ואני מדברת על כל החגים שפוקדים אותנו... היה מדהים בבארבי ונשמח מאד אם תעלה לנו קטעים לכאן.... כמה בא לי הופעה אקוסטית מלאה... אני מקווה שבקרוב תהיה הזדמנות להגיע להופעה כזו במרכז.... עדכן אותנו לגבי המשך הסיבוב האקוסטי ובכלל... ים של אהבה ואנרגיות חיוביות לקראת ההופעה באלפנט ובכלל שמור עלייך...

הי ג'קו -

אהבתי את הנוסח: "הקסם הראשוני של השירים העירומים כפי שנכתבו על גיטרה אקוסטית"... - בהחלט מעניין. הרבה הצלחה עם המופע האקוסטי! ו..אני אחכה להקלטות מהמופע בבארבי. איזה יופי שזה הוקלט וצולם כמו שצריך. קרן

אהלן ג'קו,

יופי שבאת לבקר שוב ובכלל סבבה שאתה רוצה להיות פעיל.. תפוז
היה ה"מקור".. אז חזרנו בנתיים למקורות. איזו הופעה הרבצת בבארבי,הא? אפילו ירמי לא נשאר נורמלי (לא שלפני כן..חח).. ..קיבלת ביקורות מצויינות ,כל מי שהיה וכאלו שרק צפו בקטע שהעלתי לאתרים הודו אתה וירמי ביחד-
עכשיו אני גם מבינה מה עשו לידנו החבר'ה עם המצלמות..נשמח לקטעים ו..כל המרבה הרי זה משובח. המון הצלחה עם המופע האקוסטי.. עשייה עבודה והופעות יותר ברצף, בע"ה אתה על הדרך הנכונה
שבוע מצויין

שונית 7

New member
ג'קו בוקר טוב ושבוע טוב

תודה על העידכון....הופעה אקוסטית תהיה מעולה ביחוד במקומות כמו אלפנט.. מחכה בקוצר רוח שתעלה קטעים מההופעה ובקשה מיוחדת ממני תשדל להעלות את הקאבר ל-פיית' נו מור Ashes to Ashes ,את השיר החדש ואת הקטעים עם ירמי ששמים לא העלתה. אני מסכימה איתך שצריך לשמור על הפורום.....הרבה אנשים נכנסים לפורומים של
ואני מאמינה שמהופעה להופעה יצטרפו עוד ועוד אנשים. חוץ מזה גם אם לא כולם מגיבים ידוע לי בודאות שגם אנשים שלא כותבים כרגע בפורום קוראים ומתעדכנים. שולחת לך ים של אנרגיות להופעה מוצלחת ומאמינה באמונה שלמה שהמוזיקה תנצח|גיטרה

kapit5

New member
בוקר טוב לכולם

שמחה לשמוע שהדובים התעוררו מתרדמת החורף...... ג'קו-תודה על העידכונים ממקור ראשון. לא מיתכוונת לוותר על ההופעה האקוסטית במיוחד שזה כל כך קרוב לבית. שיהיה לכם בהצלחה

שונית 7

New member
הי כפיתה יופי שאת כאן

בדיוק חסרה לי כפית לארוחת צהרים
אז קיבלתי לא סתם כפית אלא כפית של זהב
בילוי מדהים שיה לך בהופעה

תודה מתוקיזה....

אחלה מודעה ואחלה מיקום של המודעה... חחח... מעל אברהם יאיר שטרן ז"ל ולצידו של אסף אבידן... ונשיקות לך כפית...

למעלה