הי כולם

Neta k

New member
הי כולם

לא בטוחה שתדעו לענות לי אבל ננסה.. הציעו לי לעבוד כמוכרת בסטימצקי בסניף נתב"ג. עוד לפני הראיון הייתי רוצה לדעת במה זה כרוך- שכר, אם צריך לעמוד על הרגליים כל המשמרת, אם יש הסעות עד הבית והאם צריך להיות ממש פושרית- כלומר לדחוף לאנשים סחורה. תודה לעונים (אם יהיו) :)

atrac3

New member
אין לי הרבה מידע רלוונטי בשבילך

אבל ממספר פעמים שאני קניתי בחנות הזו, המוכרות שם נורא נורא נורא נחמדות ורובן גם עוזרות נורא, אני כבר לקחתי 4 ספרים על פי המלצות שלהן על עיוור וכל אחד היה מעולה. אני מדבר על הסניף בשחקים. אני רק יכול להניח שאין הסעות מאחר ואת שייכת לסטימצקי ולא לרש"ת או אלעל.

הי לך

1.צריך לעמוד על הרגליים כל המשמרת 2.השכר המינמלי 20 שקל לשעה,מתווספים כמה אחוזים עלובים בשישבת לילות וחגים 3.אין הסעות פרט לשבתות וחגים 4.והכי חשוב צריך לדחוף לאנשים "סחורה" בעדינות ובנימוס,כמובן. המלצה אישית-אפשר לוותר

uselessid

New member
לפי המודעה שהם מפרסמים...

תיאור: לרשת סטימצקי - נמל תעופה בן גוריון דרושים/ות סטודנטים/ות למכירות פרונטליות בחנויות: ספרים או מזכרות עבודה גמישה עבודה במשמרות - נכונות ל - 4-5 משמרות שכר ::20.70 ש"ח + בונוסים - ניתן להגיע לממוצע של 30-40 שח לשעה *שבתות/חגים 150% *קליטה מיידית לסטימצקי + תנאים סוציאליים מעולים ==== דרישות: *הסעות הלוך חזור מאזורים: פ"ת ,קרית אונו ,ר"ג ,ת"א , בת ים ,רמלה ,לוד ,ראשל"צ ,רחובות, שוהם, מכבים, חולון, מודיעין בני ברק ,גבעתיים, רעות, ראש העין ר. אפעל . ג. שמואל ,גני תקווה ,יהוד ,נווה מונוסון, אזור , בית דגן, ואור יהודה. אזור: המרכז סוג משרה: משרה מלאה,סטודנטים,משרה חלקית,משמרות

למעלה