משתדלת להשאר שפויה
New member
הי כולם
לא כתבתי פה כבר כמעט שנה ובטח רובכם לא מכירים אותי אז אציג את עצמי קודם.. אני בת 27 ויש לי תסמונת טוראט...האמת? פה זה המקום היחידי שאני מעיזה לכתוב על זה...\ לא נכנסתי המון זמן כי מספרים פה על טיקים שקורים לאנשים ואני פשוט מנסה אותם ואז...ההמשך ידוע..
בכל אופן בזמן האחרון אני מרגישה כ"כ רע ואני פשוט חייבת להוציא את זה כבר החוצה! מאז שאני ילדה יש לי את התסמונת הזו.נלחמתי בה כל חיי ואחד ההישגים הכי גדולים שלי זה שקיבלתי את התואר הראשון מהאוניברסיטה השבוע ושאני עומדת להתחתן עוד חודשיים! לא האמנתי בחיים שמישהו בכלל יסתכל עלי עם "המוזרות" שלי -דבר שנראה לאנשים כאילו אני משוגעת..שונאת את התגובות שלהם "מה יש לך? למה את קופצת? " בלה בלה בלה...מעצבן!! אפילו התחלתי עבודה חדשה והכל נראה על פניו טוב אבל הטיקים החמירו בצורה מטורפת! למה?? אני כ"כ מפחדת שבחופה אני אעשה פדיחות ואתחיל למצמץואמרח את כל האיפור..והכי אני מפחדשת שהמשפחה שלו תסתכל עלי כאילו אני משוגעת..אני מפחדת...אני עוד נחשבת טורטניקית יחסית קלה בגלל זה מלחיץ אותי שהם הוחמרו...אני לא יודעת מה לעשות .סיימתי עם טיפול של ריספרדל שנתנו לי כי זה לא עזר וגרם לי להשמין כמו פרה, ועכשיו אני לוקחת אומגה 3 יום יום ומקווה שיעזור אבל כלום! נמאס לי מעצמי..אני עצבנית בגלל זה ורבה עם חבר שלי המון ואפילו לא אומרת לו למה..אני מתביישת! כן! פעם ראשונה אני אומר את זה אני מתביישת! 27 שנה נלחמתי: על הגיוס לצה"ל-בסוף סיימתי מכי"ת, על הואניברסיטה -סיימתי תואר ואפילו מצאתי בחור כזה יפה וחכםפ שיהיה איתי..אז למה הטיקים הוחמרו ככה??ה כל אמור להיות טוב לא? אני מפחדת שעוד חודשיים החתונה אעשה פדיחות וחבר שלי ייתבאס ממני... אני רק רוצה להיות בלי זה..זה אפילו מציק לי בעבודה..וזו עבודה מול אנשים כל הזמן.. מה אני עושה? איך מפסיקים את זה? סליחה על האורך...ותודה לכל מי שצ'יעמם לו וקרא עד הסוף..
לא כתבתי פה כבר כמעט שנה ובטח רובכם לא מכירים אותי אז אציג את עצמי קודם.. אני בת 27 ויש לי תסמונת טוראט...האמת? פה זה המקום היחידי שאני מעיזה לכתוב על זה...\ לא נכנסתי המון זמן כי מספרים פה על טיקים שקורים לאנשים ואני פשוט מנסה אותם ואז...ההמשך ידוע..