הי כולם...

קשכפית

New member
גם אני די מכורה למוצרי קקאו

ובדיוק השבוע בידיעות אחרונות היתה כתבה בשם "נרקומנים של שוקולד" אני מצרפת לך את הקישור לכתבה שאולי תמצאי בה עיניין. שבת שלום.

קשכהההההההה כנסי רגע

רציתי לספר לך שאולי אולי אולי השנה הקדמתי אותך,ואכלתי לי אתמול קרמבוווווווו וישר חשבתי עלייך.... סממן חורף לא?

קשכפית

New member
אנשלית יקירתי היקרה. ליכלכתתתת

נראה לך שהקדמת אותי???? אז כך בובה, לפני כשבועיים היינו בסופר אני וטייגר הידוע לשמצה בעיר, ואיך הגיעה קופסא של נדמה לי 16 קרמבונים לעגלה שלנו השד יודע... מה שהשד כן יודע זה שכבר למחרת הקופסא הייתה ריקה לגמרי. השם ירחם! אחר כך התיסרתי קשות אבל זה כל כך טעים וטרי שבא לבכות. אך אין מנוחה לרשעים!

לעעעעעעעעע...יא מחסלים שכמוכם

את יודעת,עם כל ההתעמלות שאת עושה,הקרמבואים מבטלים הכל... ואת בסוף תהיי דובההההההההההה...חחחחחחחחח..... מזלו של טייגר שהוא רזה....חחחחח... מה שלומך חוץ מזה? ומתי עושים ישיבת חמין עם יאיר,ועם תותים? או שמא עלינו לחכות לחורף של ממש? נשיקות...

יאיר5

New member
אנשלית את לא רצינית.......

דווקא השבוע עשינו טייגר קשקה ואני ישיבת קרמבואים ולא חמין. לחמין חיכינו לך.

טוב לא מודיעים לי על ישיבות

קרמבואים..... אני בכלל רק שתדעו,לא אכלתי שנים על גבי שנים קרמבו,נראה לי שאם קשכפית לא היתה מדברת על זה כל חורף מחדש,לא הייתי בכלל זוכרת שקיים כזה דבר,ונשבעת לכם שמאז מכיתה א´ אני לא נגעתי בזה.... אבל השבוע איזה יום קפצתי לסופר לקנות קצת אוכל,וראיתי את הקרמבואים שם,ונזכרתי בקשכה,וחשבתי לי-למה לא ניזכר בטעם של פעם?אז לקחתי 2 חבילות של 6 כל אחד,ואמרתי שמקסימום לא יהיה לי טעים אני אביא לאחיינים של עומר,וואלה פתחתי אחד,ואכלתי ומאז אני טוחנת קרמבואים... מה הכי יפה בסיפור שלי? התחלתי שוב דיאטה לפני יומים לקראת החורף (ידוע שבחורף משמינים יותר מבקיץ) ,כדי שאני אשאר רזה כמו שאני,אבל לא נראה לי שזה יסתדר עם הקרמבואים שלי...לה פרובלם... איף להיות מכורה לעוד משהו?????? נו פאקינג ואי...

קשכפית

New member
אז כך אנשלית

לצערי אני כבר לא עושה התעמלות, כי פשוט נגמר לי המנוי ואין לי כסף לחדש, ולעשות ספורט בבית זה לא ממש עובד. מי עושה את זה לבד? שיקום! חוץ ממדונה שיש לה מאמן פרטי זה לא חוכמה. בכל אופן כן מסוכן הקרמבו לתחת ולשאר הגוף, ולכן אני נמנעת כי אם לא הייתי נמנעת הייתי לפחות 6 כאלה ביום מסניפה. איי איי החיים האלה, כל מה שטוב משמין או לא בריא. ראית? יש היגיון? אין. בשביל החמין לחכות לחורף ממש ברור שבטח שבוודאי.

tiger

New member
את מכורה לשוקולד אבל:

עם שם כמו שלך ,טיגרית יקרה, יצאת מיזה בזול... טיגרית,שם נהדר,רק תיזהרי מהאש (שהשם הזה מושך)שלא ישרף לך הזנב. t

t i g e r i t

New member
הזנב שלי בסדר גמור...../images/Emo66.gif

מתרגלים כבר לאש...
ולמה יצאתי מזה בזול?

tiger

New member
אמרתי שאת "יצאת בזול"

רק עם היתמכרות מתוקה כזאת לשחור השחור המתוק המתוק הזה. אני קיבלתי את הלבן הלבן...המריר המריר (והמאות לא בריא)הזה. t

t i g e r i t

New member
אה....../images/Emo66.gif

הבנתי אותך... זה כבר סיפור אחר לגמריייי.... טוב... כל אחד והחטאים שלו בחיים , לא? זה מה יש...

tiger

New member
אבל אהבתי את השם שבחרת

עלי והצליחי.כאן את תמיד אורחת רצויה

t i g e r i t

New member
תודה...../images/Emo66.gif

כנ"ל לגביי השם שלך....
ובקשר לפורום , אני חושבת שההתמכרות היחידה שלי היא עדיין במסגרת השוקולד.... ודומים לו... אז לא יהיו לי הרבה סיבות לבקר... אבל בהצלחה לכם בהמשך...

למעלה