הי כולם

kkarinn

New member
הי כולם ../images/Emo140.gif

לא הייתי פה כבר כמה ימים... חסרתם לי
האמת, שיש לי תירוץ טוב... לפני שבוע הייתה הבחינה האחרונה שלי (שכנראה נכשלתי בה, וזה מועד ב'...
עדיין אין ציונים, אז נראה מה יהיה... בכל מקרה, חזרתי למרכז, לבית ההורים. הייתי אמורה להתחיל לעבוד ב- 15/8 בשירות לקוחות שבו עבדתי לפני בלימודים (גם שנה שעברה הם לקחו אותי בחופשת הקיץ), אבל זו שאני אמורה להחליף, שאמורה ללדת בסוף אוגוסט, יצאה לשמירת הריון, כך שהתחלתי לעבוד היום (אתמול ושלשום עבדתי בעבודות זמניות של כ"א, שהיו מגעליות - לא בגלל העבודה, אלא בגלל האנשים...), אז ממש שמחתי שהזעיקו אותי לבוא למוקד שירות (כמובן שאני לא שמחה על הנסיבות...). קצת מוזר לחזור הבייתה. מצד אחד, ההוצאות לא על חשבוני (יש לי לשלם את החשבונות של הדירה בב"ש, אבל רק אחד השותפים בדירה, וגם לא הרבה, אז התשלומים אמורים להיות נמוכים) ואני לא צריכה להכין אוכל כל הזמן... גם כיף להיות עם המשפחה והחברים מהמרכז. מצד שני, קצת מעיק לי להיות בבית, לבצע את ה"מטלות", ולהיות חייבת דין וחשבון למשפחה... עוד לא מצאנו שותף (להזכירכם, השותף הזוועה שהיה לי עוזב). היה מישהו, שדווקא היה נראה לי סבבה (חנון כזה, שקט, נוח), אבלהוא נסע לחו"ל ולא הסכים לחתום על החוזה עם בעלת הדירה לפני הנסיעה, אלא רק כשהוא יחזור, והיא כמובן לא הסכימה... נחיה ונראה מה יהיה... מה איתכם? יש חדש? ראיתי שפיקולו מצא דירה, אוהד עדיין לא מצא... מה עוד? מה עם פני בובה? מצאת משהו? בכל מקרה, שיהיה לכל הסטודנטים חופש נעים
, נצלו כל רגע
וגם לכל השאר, תהנו מהקיץ ומהים כל עוד אפשר, ותיזהרו מ
. ומי שטס לחול, שיספר לאן, כדי שנוכל לקנא בו...

ברוכה השווה

ותודה על ההתעניינות! אני... אולי מצאתי. ראיתי היום דירה שדי מצאה חן בעיני, אני צריכה להיפגש עם השותפה שנשארת ולבדוק כמה דברים עם בעל הבית לפני שאני ננעלת סופית. עדיין שום דבר לא סגור, אבל לפחות זה נותן לי קצת תקווה, ורק חבל שהשותף הכי חמוד בדירה הזאת עוזב. וכיף לך שנגמרו לך המבחנים - לי יש עוד את כל מועדי ב' - אצלנו זה רק בספטמבר, אחרי קורסי הקיץ, שכמובן אני עושה אחד כזה (והנסיעות מההורים לאוניברסיטה גומרות אותי, במיוחד כשהשיעורים מתחילים ב-8 בבוקר). ואת מוזמנת לבוא לפורום שלי לספר על העבודה שלך, כאן כבר קיטרת מספיק...

chenchi

New member
שיהיה אחלה חופש!

גם אני עובדת ולא נוסעת לשום מקום, הכי רחוק שאני אגיע יהיה סיני. שמחה לשמוע שעוד שותפות מעיקה הגיעה לסופה ומאחלת המון הצלחה במציאת השותף המושלם, אם את אצל ההורים- אז מי מראה את הדירה? ואיך את תפגשי את מי שיחליט לשכור?

kkarinn

New member
סליחה שלקח לי זמן לענות...

השותף שלי נמצא בב"ש, אז הוא מראה את הדירה. וברגע שנמצא מישהו, אני אקבע איתו להיפגש... לא מסובך...

למעלה