הי כולם קוראת עכשיו את דמדומים ו.. אוהבת . העברתי איתו את החג ואני לקראת סיום.. המשך חג שמח אנשים.
מ מיכאלה101 New member 9/4/09 #1 הי כולם../images/Emo140.gif קוראת עכשיו את דמדומים ו.. אוהבת . העברתי איתו את החג ואני לקראת סיום.. המשך חג שמח אנשים.
הי כולם../images/Emo140.gif קוראת עכשיו את דמדומים ו.. אוהבת . העברתי איתו את החג ואני לקראת סיום.. המשך חג שמח אנשים.
G Galuush New member 10/4/09 #3 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif אני גל, בת 19. אני קוראת עכשיו את Eclipse השתלבות מהירה וקלילה
L Looking For Angels New member 10/4/09 #4 ברוכה הבאה D: יש לך עוד הרבה למה לחכות בספרים הבאים D: את קוראת את הספר בעברית או אנגלית? ד"א אני טלי ^_^ השתלבות מהירה .
ברוכה הבאה D: יש לך עוד הרבה למה לחכות בספרים הבאים D: את קוראת את הספר בעברית או אנגלית? ד"א אני טלי ^_^ השתלבות מהירה .
E Emergency Exit New member 10/4/09 #7 היי../images/Emo13.gif אני ליאור, השתלבות נעימה. ../images/Emo204.gif
מ מיכאלה101 New member 12/4/09 #10 תודה אנשים, אגב אני אוראל, בת 17 מאזור השרון, אז רפרפתי קצת בפורום ו.. אוץ' גיליתי כל מיני דברים שאני לא אמורה לדעת עדיין. היא תיכנס להריון??? היא תהפוך לערפד?? קצת מבאס לדעת שאני יודעת..
תודה אנשים, אגב אני אוראל, בת 17 מאזור השרון, אז רפרפתי קצת בפורום ו.. אוץ' גיליתי כל מיני דברים שאני לא אמורה לדעת עדיין. היא תיכנס להריון??? היא תהפוך לערפד?? קצת מבאס לדעת שאני יודעת..
A adi dion New member 12/4/09 #11 ../images/Emo58.gifלBD מעליי!!!! את חייבת לשים לב לסמן ספוילרים, כי אני בטוחה שעכשיו קרה למלא אנשים מה שקרה לך שגילית...
../images/Emo58.gifלBD מעליי!!!! את חייבת לשים לב לסמן ספוילרים, כי אני בטוחה שעכשיו קרה למלא אנשים מה שקרה לך שגילית...