הי כולם שבת שלום

הי כולם שבת שלום

אתמול בערב נולדה לי אחיינית , אתם לא מתארים איזה שימחה זה כל המשפחה כמובן נסעו לבית החולים לברך , וגם אני , למרות שלא הרגשתי כל כך שייכת . אמרתי לסבתא שלי , שלמרות שגם אני בת 21 , אני עדין בשכל מרגישה בת 16 ואין מצב שיראו ממני נכדים או נינים בזמן הקרוב , סבתא שלי אמרה לי שהיא רק מקווה שאני אפגוש בן זוג שיתאים לי וכל השאר שאני אעשה בלי לחץ זה קצת מעודד אותי כי אחרת אני מרגישה שעכשיו כל העייניים של המשפחה נשואות אלי שגם אני אתחיל להתפמפם וללדת ילדים (אבל יקח לי קצת זמן) , בכל אופן , יש התרגשות מטורפת , וכל המשפחה עכשיו קיבלה זירקת עידוד רצינית כי בינתיים מאז שאנחנו בארץ רק מתים אנשים ולא נולדים ... אז סוף סוף "תקענו יתד" גם בילודה וזהו , מזל טוב לבת דודה שלי ,

מזל טוב!

בקשר להרגשה שלך, כל אחד והרצון שלו... אף אחד לא מכריח אותך להתחתן עכשיו.. ברגע זה.. לא? לכן, כל דבר יבוא בעיתו...:)

sh53

New member
אוו מזל טוב דודה קרן ../images/Emo13.gif

עכשיו לפנות את הזמן לבייביסיטר, סתם סתם בצחוק. זה דווקא דבר מהנה אחיינים ואחייניות - לפעמים יש להם משפטים שאת לא מבינה מאיפה הם הביאו את זה - מעין חכמת ילדים + תמימות (שאיבדנו אותה מזמן לצערי בארץ הזאת).

17112

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gifאני מתה לאחיין כבר!

תהני מכל רגע! בינתיים כנראה שאאלץ להסתפק באחינים מאומצם ולקנא בחברותי שיש להן אחינים. לאחת יש 13!
וואי דודה עסוקה!

למעלה