הי כולם שאלה חשובה

קספר07

New member
הי כולם שאלה חשובה

איך תספר/י שבגדת בחבר/ה שלך? יש מצב שתסתיר את זה עד לזמן מסוים או לגמרי? איך בן/ת הזוג יגיב לדעתך? לאלו שיש סיפורים מוזמנים בשמחה לכתוב לי במסרים או באייסי 301082640 תודה מראש! קספר.

דנטל

New member
אהיה ישירה

אבל אני לא טיפוס בוגדני, כך שמעולם לא בגדתי, ואם יגיע שוב יום שאחליט שאני מעונינת בקשר רציני ואז ארגיש צורך לבגוד - אסיים את הקשר הרציני. גילוי נאות - כשהייתי בת 13 יצאתי עם שני בנים במקביל, אבל עשיתי את זה בכוונה בשביל שהבחור הראשון יגלה ויעוף לי מהחיים, כי לא הייתי מעונינת בו ולא היה נעים לי לזרוק אותו. היום אין לי בעיה של לא-נעים-לזרוק.

../images/Emo42.gifממ.. זה לא קרה לי אף פעם אבל

אם זה יקרה אני מניחה שאני פשוט יגיד לו את האמת למרות כל הקושי ולא נראה לי שאני יסתיר את זה. לא מספיק שאני בגדתי אני גם ימשיך לשקר לו? ואיך הוא יגיב? זה תלוי בבן אדם.. אני מקווה שאם הוא יאהב אותי באמת הוא יפגע אבל בסופו של דבר יסלח לי.

קספר07

New member
ואיך

איך תאמרי לו שבגדת? זה הרי דבר כל כך שפל ונוראי ואיך תשכנעי שלא תחזרי על זה?

../images/Emo42.gifזה ממש קשה.. אבל אולי אפשר

להראות לו שאני ממש אוהבת אותו ושזו הייתה טעות נוראית מצידי ושאני יוכיח לו שהוא היחיד בשבילי!

עונה

אז ככה, אפתח בזה שאני אוטוטו בת 29 נשואה כבר 5 שנים פלוס עם 2 ילדים, ומעולם לא בגדתי, אני פשוט לא הטיפוס לא שאין הזדמנויות, יש לי גם בעיה קטנה: אני לא יודעת לשקר
לפעמים זה טוב לשקר ככה שקרים קטנים לבנים, אם הייתי בוגדת לא ניראה לי שהייתי משאירה בבטן, הייתי מספרת ומנסה להסביר למה עשיתי את זה, קשה לקבל בגידה מבחינתי זה יותר כואב ממכות
, לא יודעת על מה הייתה המעידה פה, בכל מיקרה לדעתי זה רק לומר את האמת, לשקר אין רגליים והוא יתגלה בסופו של דבר וזה יהיה יותר כואב ויותר נורא.

hilonet14

New member
אני לא יסתיר

כי אם הוא באמת חשוב לי הוא צריך לדעת..וכמובן שהייתי מתנצלת מאוד מאוד...! חוץ מזה תחשבי על זה.. אם את תמרחי את השקר, הוא רק יחמיר ויחמיר והתוצאה של מה שיהיה אחר כך רק תהייה נוראית יותר וכואבת יותר... אני הייתי מעדיפה שבן הזוג שלי היה מספר לי ישר שהוא בגד בי, כי אז זה מראה על כנות, איכפתיות, ויושר.. ואולי הייתי אפילו סולחת לו (אם זה חד פעמי) אבל אם הוא היה בא אליי ואומר לי שיש לו רומן ארוך אז זה משהו אחר... אני מקווה שעזרתי לך אפילו קצת

אספיר85

New member
לא בגדתי אבל../images/Emo54.gif

עשיתי משהו לא כ"כ נחמד. סיפרתי לו על זה, לא יכלתי להסתיר ממנו... הוא נעלב והתעצבן אבל בסוף הבנו שזה היה סתם ובפעם הבאה זה לא יקרה..

קספר07

New member
אספיר

תודה על השיתוף שאלה- האם את לא קוראת למשהו הלא כ"כ נחמד הזה בגידה? האם לדעתך בגידה זה רק לשכב עם מישהו?

אספיר85

New member
אני לא הייתי קוראת לזה בגידה ממשית

אבל אני לא חושבת שלבגוד זה רק לשכב עם מישהו. אני מסוגלת להבין למה יש מקום לכעוס על מה שעשיתי וגם להבין אם הוא לא היה סולח לי על זה.

ADI1617

New member
בגידות- תשובה

בעניין בגידות בגדתי בחבר שלי כי כל כך התצעצבנתי שביום ההולדת שלי הוא נסע לטיול צופים אז הלכתי למסיבה והתנשקתי עם האקס שלי... מה ?... גמאני בן אדם... לא?...

קספר07

New member
עדי-שאלה

אוי... לא נעים סיפרת לו? אם כן איך? אם לא למה לא? לא חייבת לענות אשמח אם כן אבין אם לא בכל מקרה תודה על הכל

קספר07

New member
לכולכם

אני מודה לכולם על הכל תרמתם לי! שתהיה שבת נעימה ושקטה המון שמחה ואהבה,
+
קספר.

ADI1617

New member
קספר07- תשובה..

לא סיפרתי לו כי הוא מהאנשים שלא אכפת להם מה ואיך הרגשתי .. ואם בגדתי בו אז זה לא מעניין אותו למה. מבחינתו בגידה זה בגידה ולכן העדפתי שלא לספר לו. פשוט הרגשתי באותו היום שממש לא אכפת לו ממני כי במקום להיות איתי ביומולדת שלי הוא העדיף לצאת לטיול צופים. וזה פגע בי...גם לך קרה משהו דומה?...

למעלה