הי כולם!!! מה המצב???

LonLey GiRl

New member
הי כולם!!! מה המצב???../images/Emo20.gif

טוב דבר ראשון והפחות חשוב: היי אני נועה ואני חדשה בפורום הזה מקווה שיהיה פה ס22ה!! דבר שני: אני לא יכולה לסבול ת'הורים שלי!!!!!!!!! Oh my god איך שהם עולים לי על העצבים, זה מתחיל בזה שאני רוצה לעשות פירסינג בגבה או נזה באף והם לא מרשים לי אף אחד מהם... ואז הם מוצאים תירוצים כאלה דפוקים, ולא אכפת להם בכלל כמה אני אבכה או אצעק, למרות שהם יודעים שזו תהיה אחרי הכל בעייה שלי, הם תמיד אומרים לי שתהיי בת 16 נדבר על זה!!! (מה נראה להם שאני אישב לדבר איתם על זה בגיל 16 אני יכולה לעשות קעקוע ופירסינג בלי האישור שלהם... חי חי חי חי חי) אקיצר למישהו יש דרכים לשכנע את ההורים שירשו????? כי זה כבר ממש נמאס ועקרונית לא ממש מפריע להם כי אמא שלי בעצמה אמרה לי שזה יפה והכללל אבל היא לאמ מרשה לי!!! הם מה זה בדיעות קדומות והם לא מבינים שאנחנו ב2003... מה שמתאים להם הם יסכימו ואם לא אז לא!!!!!! מה אני עושה?

*neta*

New member
לי אין פירסינג אז אני לא ממש יכולה

לעזור לך.. רק את בטוחה שאת רוצה את זה? אולי עכשיו את רוצה אבל תחשבי על העתיד.. זה ישאר לך לכל החיים..

FrooTeLa

New member
תגידי להם שזה סך הכל חתיכת ברזל

ושגם ככה במוקדם או במאוחר את תורידי את זה...
לי יש כבר 3 פירסים... כי אני התקרצצתי... על הראשון הם הסכימה לי, השני התקרצצתי.. חחחח והשלישי אמרתי אם אני אקבל מעל 75 במתמטיקה כי אני בכלל לא לומדת מתמטיקה.. חחח והנה

חח תעשי בלי לישאול אותם

זה מה שאני עשיתי ואז אני פשוט מאיימת להיתאבד עם הם לא מסכימים לי להשאיר... אה ואני כניראה אני צריכה להענש עברתי על 2 "מהחטאים" הדיבליים שלך! 1. אני מעריצה את מרלין המלך
. 2. אני לא אוהבת אותך... כי את סתם פקצה.. (סתם אחותי זה לא אישי, אני לא מחבבת אנשים שלא אוהבם את מרלין)
. דרך אגב : היהודים שולטים!!! "מעשה בזונה שלימו לה ב50 הייתה עומדת ככה בתולה מוצצת חן לאנשים חלמה על בית רחוק ועל גבר רומנטי ובנתיים בין הרגליים עוברים סוטים ואימפוטנטים..."

למעלה