הי יש לי שאלה

הי יש לי שאלה

איך אני יכולה להוריד כתוביות ל5 העונות הראשונות? כי אני רואה את הפרקים באתר ואין כתוביות ואני מעדיפה עם. אז משהו יודע איך מורידים אותם?? טנקס=]

yafufa88

New member
יש אתרים

שאפשר לשמור את הסרט במחשב אחרי שהוא נטען כולו ואז לראות עם חיבור כתוביות.. בכל מקרה אפשר לראות את הסרט ובמקביל לגלגל את הכתוביות - קצת מסורבל אמנם אבל אפשרי! לגבי הכתוביות אני לא בטוחה שמותר לתת פה אתרים כאלה (זה לא חוקי וכל זה) אז מה שאת יכולה לעשות זה פשוט לכתוב בגוגל "כתוביות" וזה ייתן לך רשימה של אתרים מתאימים, שאני בטוחה שברוב רובם תמצאי את סמולוויל. אם יש לך בעיה את יכולה לפנות אלי בפרטי! מקווה שעזרתי..

באיזה אתרים אפשר לעשות את מה שאתה אומר?

שאחרי שהוא נטען כולו אז אפשר לשמור אותו במחשב ולחבר אליו כתוביות?

אבל אני מתכוונת עכשיו..

לא לראות את העונה ה4 ו5 אלה להתחיל מההתחלה...... ולא נראה לי ש1-3 משדרות עכשיו לפחות ככה ניראה לי... אני רואה את הפרקים באתר- TV links

slayer510

New member
לא, לא ממש

בשביל לראות פרקים עם כתוביות את צריכה להוריד פרקים ואז להוריד כתוביות ואז להוסיף את הכתוביות לתוך הפרק. בצפייה ישירה מאתר באינטרנט לא ניתן להוסיף כתוביות לפרק, כי אין שום דרך להוסיף אותן. כמו שאמרתי: מורידים פרקים, מורידים כתוביות, גוררים את קובץ הכתוביות לנגן שמנגן סרטים עם כתוביות(MV2Player או BSPlayer, לפי בחירתך) וזהו!! אין דרך אחרת!!!

slayer510

New member
שלחתי לך מסר גם

למעלה