הי, יש לי כמה שאלות :)

N i c o l e

New member
הי, יש לי כמה שאלות :)

האם יכול לקרות מצב שרוח של אדם שנפטר לא מודעת לעובדה שהיא מתה? שבעצם היא מסתובבת בעולם וחושבת שהיא עדיין חיה חיים פיסיים? איך בעצם גורמים לאותה נשמה להבין שהיא כבר לא בין החיים? איך גורמים לה להבין ולהשלים עם העובדה ולהמשיך הלאה?...

N i c o l e

New member
ועוד משהו-

אתם באמת חושבים שלכל אדם יש מלאך שומר, או מדריך או כל דבר דומה? לא יודעת...המחשבה הזו פשוט גורמת לי להרגיש טוב..מוגנת יותר... ועוד משהו (מצטערת על פרץ השאלות): תמיד כשאני נמצאת לבד, לא יודעת למה, אבל יש לי תחושה כאילו אני בעצם לא לבד...לא תחושה מפחידה, דווקא תחושה טובה...כאילו תמיד יש מישהו שרואה אותי, תמיד יש מישהו שמקשיב... בגלל זה לפעמים אני מוצאת את עצמי מדברת, גם כשאני לבד...ולא אל עצמי. כאילו מתייעצת עם מישהו למרות שאני מודעת לעובדה שאני לבד בחדר...אני פשוט יודעת שמישהו מקשיב לי וזה גורם לי להרגשה טובה יותר להוציא את מה שיש לי על הלב בפני אותו מישהו... זה נשמע לכם נורמלי? או שסתם הכנסתי את עצמי למחשבות לא הגיוניות...?

1Spark1

New member
נורמלי בהחלט

לפי מה שאני יודעת לכל אדם יש רוח מדריכה אחת או יותר שעוזרת ושומרת. הנוכחות הזו שאת מרגישה בהחלט יכולה להיות הנוכחות של רוח כזו או רוח אחרת. בקשר לשיחות הנראות חד צדדיות, אל תידאגי, הן לא. נמצא שם מישהו שמקשיב ולפעמים אפילו עונה, את פשוט לא יודעת להפריד בין המחשבות שלך לבין התשובות שהן בד"כ מחשבות ש"זורעים" במוחך. מקווה שעזרתי...

I am a freak

New member
ההגדרות שלך לא טובות

הרוחות יודעות שהן מתות, הן כאן כדי לסיים משהו שלא הספיקו- משהו שמונע מהן להמשיך הלאה. לא צריך לגרום להם להבין שאת מתות, צריך לעזור להן. הפריק.

I am a freak

New member
מאיפה הביטחון../images/Emo35.gif

מתת וחזרת לחיים, כדי להגיד את זה בכזו ביטחון ובפה מלא
מי החליט שמלאך המוות קיים בכלל
המיתולוגיה היוונית
הפריק.

למעלה