הי יקירות

הי יקירות

חג אורים שמח!!!!! חדשה פה בפורום,אשר נגלה לעיני במקרה ,אשמח להיות שותפה פעילה אירית

יושבת עם כוס קפה ביד

אני ילידת 1955 ,יש שלוש בנות,אחת בת 28 ותאומות שאוטטו בנות 3 התאומות הגיחו לעולם בהליך פונדקאות עקב מחלה קשה שתקפה אותי ביום השאיבה. התגברנו על הכל ,בגן אומרים לי הגננות שהלוואי והן יהיו אמא כמוני וזה מה שחשוב ,למרות גילי,אני רצה מקפצת ומשתוללת איתן וגלי החום לא מטרידים אותי נהנת מכל רגע,מאחר והייתי אמא גם בגיל 22 אני נהנת היום הרבה יותר מכל הבחינות. אירית

אלהלי

New member
גמני מצטרפת חדשה לפורום..

בת 43 אוטוטוטו אמא לאלה המתוקה בת השנתיים ,לבן זוגי שני ילדים גדולים , מאד מאושרים! אני בעצומם של טיפולים לילד\ה נוסף . בן זוגי לא ממש בענין (גם אז הוא לא היה ..ועכשיו הוא עבד לרגליה..) אבל משתף פעולה עבורי ובשם האהבה..

dinary

New member
בשביל להיות אמא לעוד אחת כזו

שווה להתאמץ. תגידי לבעלך. ברוכה הבאה

טילי2

New member
רותי, בלי עין הרע../images/Emo57.gifטפו טפו טפו

באמת מתנות ויופי שאת יודעת להעריך זאת. ברוכה הבאה לפורום שלנו. טילי

טילי2

New member
אלהלי, לא מאשימה אותך על שאת יגעה

על עוד ילד, אחרי שראיתי את אלה האלילה שלך. ברוכה הבאה לפורום טילי

recordion

New member
גם אני מצטרפת

ילידת 55, אמא לשני אוצרות, בן כמעט 7 ובת ארבע וטיפה, הילדים שלנו מאומצים, אחרי שטיפולים לא הועילו, אבל מי זוכר את זה היום... ההורות מאוד מספקת - גם נחת וגם אתגרים. מקווה להיות פעילה כאן

חג חנוכה שמח! אני מנחת קבוצות הורים

ופעם ראשונה אני מגיבה בפורום זה. אנחנו כהורים יכולים לצייד את ילדנו (מעבר לצוואות ולרכוש) בערך עצמי ובטחון עצמי חיובי כדי שגם כשלא נהיה פה יהיה להם את עצמם ובכוחות שציידנו אותם הם יסתדרו בכל מצב. לא פשוט אבל אופטימי וניתן ללמידה.

טילי2

New member
ברוכה הבאה RECORDION../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אני בטוחה שתהיה לך תרומה חשובה לפעילות הפורום. ראי רק הגבת לסידור עתידם של ילדיך ועלו שעלות שנגזרו מהן ומחכות לתשובתך. הילדים שלך מקסימים ממש שני אנשים קטנים, אח ואחות לכל דבר.

danali

New member
מצטרפת חדשה

ילדתי את בני בגיל 43.5 , היום הוא בן שנה ו- 4 חודשים. יש לו 2 אחים גדולים מצד אביו.

למעלה