הי יקירות

הי יקירות

היום בדיוק שיר ורון בנות שנתיים וחצי איך שהזמן טס,הן התאקלמו מצויין בגן, לא הזילו דימעה ונפנפו לי לשלום מביך לא? פתאום יום שישי פנוי ,מאז שנולדו שכחתי מה זה יום שישי להיות לבד עם עצמי. החורף מתקרב ועוד מעט יהיו לנו הרבה לידות וילדודס מרגש. אירית

מירבי*

New member
הזמן באמת טס

אירית, סיפרת בגן של הבנות שהן נולדו מפונדקאות? זה באמת מביך שהן אפילו לא בכו, כנראה שהרגישו טוב בגן הזה, גם ליבי הלכה בשמחה, אצלה זה אותו גן שבו היא היתה בשנה שעברה כך שלא היתה לנו התמודדות מחודשת לשמחתי, בשנה הבאה זה כבר יהיה סיפור אחד, היא תלך לגן עיריה ושם החוקים אחרים לגמרי.. אני כבר מחכה לחורף..די נמאס מהחום הזה והציפיה ללידות הקרובות בהחלט גורמת לי לרצות להיות כבר בחורף.. שבת שלום ונשיקות.

הי יקירות

בהחלט סיפרתי שהן מפונדקאות ואפילו פרצתי בבכי מהתרגשות,מסתבר שזה תמיד מרגש ובכל גיל ,סחפתי את כל המטפלות אתי ובכינו ביחד,הן הבטיחו לי שישמרו על הבנות מכל משמר ,אחתמהם מסתבר שמעוניינת בהליך פונדקאות ובנתיים נרשמה לאימוץ בארץ. סה"כ סיפור פונדקאות מרגש כל בר אנוש,סיפרתי להם על איילת המקסימה והם התעניינו איך הכרנו ואם אנחנו בקשר,אמרתי להן שבהחלט אנחנו בקשר ואיילת בת שלי לכל דבר. מעולם לא התביישתי בכך שבנותי נולדו בהליך פונדקאות ,אני כל כך גאה בזה וכך כל הורה מיועד צריך להרגיש. ענת באיזה שבוע אתן? איך התמונות תלת ממדיות? אירית

עָנת

New member
שבוע 23+1 ../images/Emo45.gif יום שני הקרוב יש לנו

סקירה מאוחרת(ברמת אביב). ויש לי פרפרים בבטן
. לא ראיתי את הקטנה שלי בUS,כבר חודש ימים
.
הרגע יפית התקשרה אלי,ויש לה בצקות ברגליים
(בצקות מתחילות בשלב זה של ההריון
(בהריון שלי לא היו לי בכלל) מה אפשר לעשות ע"מ להקל על הבצקות

הי ענתו' ש יקירתי

את עושה אצל רייכלר הוא מליון דולר,אני מתגעגת לימים של פרפורי הבטן היה מאד מרגש כל יום עד הלידה המיוחלת. בהצלחה אירית

עָנת

New member
כן אצל אביחיי רייכלר../images/Emo45.gif עברתי

אצלו הסקירות גם בהריון שלי

עָנת

New member
איריתי../images/Emo24.gif

איריתי
הזמן טס
והילדים שלנו גודלים כל כך מהר
. זמן בשבילך נטו,זה דבר מבורך. תנצלי את הזמן הזה
מירבי* ראיתי את המסר,יותר מאוחר אשלח לך... המחשב שלי נדפק,אני כותבת ההודעה עכשיו בכתבן שלי

למעלה