הי יקירות

mondani5

New member
הי יקירות

הלכתי עם הנסיכות לבקר את איילת וטעמנו את הסופגניות שהכינה,הבנות דווקא השתעשעו ונהננו מאד. נשיקות אירית

איילת567

New member
אירית הבנות מקסימות../images/Emo137.gif

היו אצלי אירית והבנות בדיוק חזרתי מאמא שלי הכנתי סופגניות לילדים כי הבטחתי להם איזה כיף לראות את הבנות גדלות ומתפתחות יפה מאחלת לכולם כזה אושר שיהיה לכולם נס גדול ולכל המחכים לתשובות הלוואי ולכולם תהייה תשובה חיובית מאחחלת לכולם חג שמח ובשורות טובות.
מאז שהילדים בבית אני כמעט ולא נוגעת במחשב בגלל שהם כל הזמן יושבים לידו שרק יהיו בריאים אכשיו הם הלכו לאבא שלהם אז ניכנסתי לאחל לכולם חג שמח.
בהרבה אהבה איילת הפונדי של אירית

miss lula

New member
אירית

ראיתי את מונדני עכשיו בטלויזיה בחדשות של ערוץ עשר! פעמיים הראו אותו! איזה קטעים זה שזו הפעם ראשונה שנודע לי מה שמו הפרטי של בן זוגך! נשיקות אלי

כן גם אני ראיתי אותו

איזה בחור אבי אמר איזה בחור כארז כל הכבוד לו.הוא יגיע רחוק ואירית אני אשתדל לבוא אולי אם אני יספיק היום עם אתם בבית בהרבה נשיקות ואהבה לכולם מה שלומך מיס ללי מאיילת הפונדי של אירית

mondani5

New member
הי מיס לולה יקירה

כאשר הכרתי אותו ידעתי רק את השם מונדני ,התקשרתי אליהם הביתה וביקשתי את מונדני,זה שענה לי אמר יש עשר כאלה את מי את רוצה? אמרתי להם את ה... ענו לי יש שלושה כאלה,בקיצור אנחנו ביחד היום בדיוק 22 שנה ועד היום אני לא קוראת לו בשמו הפרטי פשוט לא מכירה. מה שלומך? ספרי קצת. בידידות

mondani5

New member
לירון יקירה!

מה העיניינים .מה קורה אתכם,איך ירין בבית הספר? געגעתי,אני פשוט כל הזמן מדרימה ביום שנסע לצפון אני נוחתת אצלך. אוהבת אירית

../images/Emo25.gif../images/Emo140.gifהיי מרבי

מרבי מה שלומך מקווה שהכל טוב אנכנו צריכות לדבר הבנתי שב20 לחודש יש רעיון אני מקווה שהכל יתחיל לרוץ ושהכל הסתדר

למעלה