הי יקירות!

mondani5

New member
הי יקירות!

חזרנו עכשיו מהכינרת ,סתם כך ספונטני עם הנסיכות,ביקרנו בקיבוץ דגניה א' שם גדל אישי יקירי הינו בפינת החי המדהימה שם ,שיר השתוללה עם החיות ורון הראתה סימני מצוקה של פחד,לאחר מכן התאוששה מעט. המשכנו לחוף תמר שם התארכו חברינו בצימרים,לאחר שראיתי את הצימרים שמחתי שהיינו בערב הפונדקאות ולא שם. ממש הרמה אפס, בסה"כ נהננו מאד אכלנו במקדולנס בטיילת וטיילנו בנוף הקסום. שיהיה לנו שבוע טוב ובשורות טובות. אירית

איילת567

New member
היי בקשר לבשורות

אני מצטערת על הבשורות הלא כל כך טובות שיש לי בזמן האחרון סבתא שלי אמא של אמא שלי ניפטרה אתמול בלילה אמא שלי כל כך רצתה לראות אותה לפני הניתוח והיא ניפטרה אתמול היום רצינו ללכת לבקר אותה אבל לא הספקנו היא הייתה אישה וסבתא מקסימה ואני כל כך מיצטערת שלא הספקנו להגיד לה שלום מחר הלוויה בשעה 2 במושב מקווה שהשבוע יהיה טוב יותר מכל השבועות הקודמים שלי אני חושבת שאלוהים החליט קצת להתעלל בי בזמן האחרון אני מתחילה קצת להשבר מאייל הפונדי של אירית

מירבי*

New member
איילת יקרה../images/Emo24.gif

משתתפת בצערכם יקירה, אין ספק שהעיתוי קשה מאוד לאור הניתוח שאמא שלך עומדת לעבור. היי חזקה בשבילה, היא צריכה עכשיו הרבה כח להתמודד עם הצפוי לה ואסור לה להישבר. מותר לך לכאוב, לבכות, להיצטער אבל לא להישבר, הרימי ראש ותעברי את הימים הקשים האלה. אוהבת

עָנת

New member
../images/Emo7.gif

אני חושבת שאהבה לסבתא היא אהבה מיוחדת מאוד. אני משתתפת בצערכם.

mondani5

New member
איילת יקירתי!

מחר אאסוף אותך עם שי-לי ואוריד אותך אצל אמך,אם תרצי שאחזיר אותך אין בעיה. אוהבת ותנחמו מן השמיים אירית

איילת משתתפת בצערך יקירה../images/Emo10.gif

יש לפעמים תקופות קשות יותר בחיים אבל ההמשך יותר מאיר. תחזיקי מעמד

למעלה