הי יקירות

mondani5

New member
הי יקירות

אתמול הפתיעו אותי ובגדול,הבנות של המטפלת בקושי בנות 13 הצליחו לעבוד עלי ובגדול ולהביא אלי הביתה את כל כולם כולל איילת, אחי אחיות של בעלי ומי לא?,ורק אני מסתבר התמימה האמנתי לגיסתי רחלי ורצתי לעזור לה בעיניין המחשב, ואח"כ בעיניין אמה, בקיצור נכנסתי הביתה וממש נבהלתי אמיתי מהמעמד, היה כייף אמיתי,זו פעם ראשונה שאכלתי אותה. גם בעבודה עשו לי הפתעה ,אך היתה לי תחושה מאחר ושאלו אותי מס' פעמים מתי אני חוזרת מבית קברות,וזה העלה לי את רמת החשד. אז תודה לכל מי שארגן וטרח והאמת אכלתי אותה ובגדול וזו פעם ראשונה. איילת וחלי תודה על מתנת קייזי קלעתן בול. אירית

עָנת

New member
מסיבת הפתעה../images/Emo65.gif

איזה קטע כייפי
גם אני מאוד אוהבת לארגן מסיבת יום הולדת בעיתוי לא צפוי! אירית,את יודעת שמאוד כיף להפתיע אנשים יקרים במסיבות
. שמחה שהופתעת! הלוואי ובחיים היו רק הפתעות טובות!

mondani5

New member
תודה ענת יקירה את רחלי....

עוד לא סלחתי לך על אתמול ,האכלת אותי קש,ונזקקתי לכדורים !!! אבל ההפתעה היתה בגדול והיה ממש מרגש,אפילו נגנו לי מנגינות... גיסתי מה עם אפיק,מה קורה עם החום? אוהבת אירית

מירבי*

New member
אירית, זה נשמע כיף גדול!

לי תמיד נראה שאף פעם לא יצליחו להפתיע אותי, אני תמיד ערה לכל מה שקורה מסביבי.. הצליחו להפתיע אותך ובגדול, כל הכבוד למארגנים.. מאחלת לך עוד הרבה הפתעות נעימות

mondani5

New member
פעם ראשונה!!!נזקקתי לכדורים!!

וזה אמיתי,מאחר ויום קודם באזכרה של אמי,אמא של רחלי חשה בתחילת התפילות ברע ופתאום התנפחה ופינו אותה,שוחחתי אתה בלילה ומצבה היה בכי רע וגיסתי יצרה מצב של כאילו טלפון מאביה שמצבה החמיר ואני מאד נבהלתי,אני אוהבת את האשה הזו בכל ליבי,ורצתי עם אפיק לכיוון הבית כדי שבעלי ישמור עליו ואסע עם רחלי לבית חולים ואז......אכלתי אותה בגדול ,טוב שאפיק לו נפל לי. ומי שארגן זאת ילדות בנות 12-13 ,ושמרו על זה בסוד,ואירגנו את כל בני המשפחה כולל איילת. כששיר ורון נולדו הייתי כל כך בטוחה שבעלי יפתיע אותי,אבל כגודל הצפיה האכזבה,זה בגלל מצבה של אמו ז"ל שהיתה מאושפזת במצב קשה ,הפעם כלל לא ציפיתי,הוא קנה לי מתנה מהממת יומיים קודם... היה כייף ,אבל נבהלתי.

בנדה1

New member
אני כל שנה רוצה שיפתיעו ../images/Emo12.gif

וזה לא קורה. אומנם אני אומרת לא לעשות מסיבות הפתעה וכו' וכולם ממושמעים ואכן לא עושים
ציצוש יפתי אנחנו אוטוטו שוכחים כמה את יפה....

אפיק ישן עדין

אין לו חום נראה לי שהוא יותר טוב את לא יכולה לכעוס ..... כי החזרתי לך ...........

למעלה