הי יקירות!

mondani5

New member
הי יקירות!

הנה שיר ורון סובבות סביב השולחן,שיר כבר רצה בבית ורון עומדת לה להערכתי תלך עד יום ההולדת . מתוקות לא?! מה הייתה עושה בלעדיהן. תודה לך איילת המתוקה ששמרת לי עליהן ברחמך החם והאוהב והבאת לי אותן ישר מההקפאה בהחזרה הראשונה וסחבת כמו גדולה עד החודש התשיעי . החיוך של בעלי והצחוק של הילדודס שוות אלף מילים. אוהבת אותך איילת לא פחות מבנותי . אירית

mondani5

New member
תראו את שיר המתוקה!

כאן ה"זולה" של שיר ,זו הפינה האהובה עליה תראו כמה שובבות יש בפניה.

diet cola adict

New member
ד"ש משרון

איילת חמודה, הבטחתי לך לכתוב לך ד"ש. אני רואה שאת מאוד פופולרית פה. כנראה שבצדק. מחכה כבר להתחיל בשיפוצים של אבי. ונקווה שיילך טוב. ביי וד"ש לכולם וגם לענן... שרון

איילת567

New member
שמחתי לראות את הבנות בתמונה.

אירית גם אני אוהבת אותכם כמו הורי ואחיותי הקטנות והחמודות.

mondani5

New member
איילת מתוקה!

את גם רואה אותן במציאות,ותמיד תראי אותן,יש לך זכות גדולה אצלי,לילך היתה השבוע אחרי הרבה זמן שלא ראתה אותן ולא יכלה להפרד מהן. מה הייתי עושה בלעדייך,את זוכרת בלידה שפרופסור דור הוציא את שיר והראה לנו ואמר לי :" תראי מה רצית לתרום למדע"...לא אשכח לעולם את המילים שאמר לי,פשוט לא האמנתי שתקלטי בפעם הראשונה עם מוקפאים של יותר מ-4 שנים. אלוהים על מה רציתי לוותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. לכל הבנות בשום פנים ואופן לא לוותר,זה מגיע בסוף ובגדול. אוהבת אירית

איילת567

New member
גם אני חושבת שאסור לוותר.../images/Emo42.gif

שווה כל רגע של סבל וכאבים לראות את הבנות המקסימות שלכם. יום מישפחה שמח לכם.

מירבי*

New member
אירית, הן מדהימות../images/Emo23.gif

איך שהן גדלו...פשוט שתי מקסימות, מדהים לראות כמה הן שונות אחת מהשניה, לא קיפחו אף אחד, אחת דומה לך ואחת למונדני. מאחלת לכם נחת, בריאות, אושר ואהבה אין סופית.

מדהימוווווווווווווווות!

פשוט לאכול אותן סופגניותתתתתתתתתתתתתת, אחת אחת מדהימה... אבל אני שוב נפעמת כל פעם מחדש עד כמה און דומה ללבי של מירבי שהייתה קטנה, אני לא יודעת העיניים הפנים, בחיי תקנו אותי אם אני טועה, כך זה נראה בתמונות בחיי. אירית רק נחת מהנסיכות, יום האם ויום המשפחה שמח לכם !!

mondani5

New member
ליידי את צודקת!

אני גם אומרת שיש דמיון בין רון לבין ליבי,אני זוכרת שלפני הלידה הייתי אצל מירב בבית וראיתי את ליבי בסל קל הנפתי אותה לתיקרה ואמרתי :"מה גם לי תהיה אחת כזו והתברכתי בשתיים ,ליבי היתה בת 4 חודשים. הבנות שלך מדהימות ,יפייפיות אמיתיות,נראה לי בהונגריה יחטפו אותן . נשיקות אירית

מירבי*

New member
מלה יקרה, מה שלומך?../images/Emo24.gif

מה קורה איתך? איך את מרגישה? מצאת עבודה? מה שלום שון המתוק? נשיקות

למעלה