הי יקירות

mondani5

New member
הי יקירות

היום לפני שנה בדיוק הגעתי לפורום משום מקום עם אופטימיות להיות אמא בשנית ואחרי 25 שנות ציפיה,היינו בשבוע ה-33 ושבוע ימים לאחר מכן אושפזנו לחודש עד הלידה. אני זוכרת שבתחילה הססתי אם לכתוב כלל,היום אני רוצה יותר מתמיד לכתוב ולתמוך בכל אחת ובכל שלב שהיא נמצאת. אני אומנם מאחורי הכל וכבר חושבת על אימוץ או פונדקאות חו"ל,אך ליבי עם כל אחת ואחת בבית החם הזה. אוהבת אירית

emuna4

New member
איך אפשר לשכוח?

הצטרפת אלינו בדרך שלך- כרוח סערה, ממש לשלב האחרון של ההריון. הפחת חיים בפורום במקביל לחיים שנרקמו אצל איילת. קשה להאמין שעברה שנה מאז, ושהתינוקות האלה גדלו להיות שתי הילדות הגדולות והחמודות האלה. אני שמחה שיצא לנו להכיר (למרות שהייתי מעדיפה שהנסיבות יהיו שונות)

mondani5

New member
יקירה!!!!

כל כך התגעגעתי אלייך, אשמח בשמחתך עוד יבוא היום,אני מבטיחה לך להרים אותך בשתי ידי בגובה הכתפים ,היום המיוחל יגיע. אוהבת ומתגעגעת אליך ולבן זוגך המדהים. אירית

לא שכחנו../images/Emo25.gif

ואנחנו נהנים מאד מכניסתך לפורום .הכנסת הרבה אור תקווה וטמפרמנט. הלואי וכולנו נזכה ותמשיכי להיות איתנו פה לתמיד. נשיקות

מירבי*

New member
אירית, את נהדרת../images/Emo24.gif

יש חשיבות עצומה לכתיבה שלך כאן, זוגות רבים שואבים כח ואופטימיות מקריאה של דברייך, בתור "בוגרת התהליך" את שגרירה מצויינת של הנושא.

mondani5

New member
מרגש לקרא מה נכתב בשנה הקודמת

לצערי המחשב של איילת נפגע מוירוס,כאשר יתוקן היא תשמח לכתוב כאן,היום לפני שנה חששתי כל כך מהלידה מי היה מאמין שכעבור שנה בדיוק מהיום שאני בבית הזה אחווה אמהות עם תאומות מקסימות שמתקרבות לגיל שנה!!! שיר כבר הולכת וגם סוף סוף שתיהן קוראות לי אמא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת אתכן וכל אחת בבית החם הזה. אירית

למעלה