הי יקירות!

mondani5

New member
הי יקירות!

היום היה לי קשה במיוחד,עלינו לקברו של אבי שנפטר היום לפני 11 שנה,אבי שירת בכוחות הביטחון כל ימי חייו,אדם משכמו ומעלה, הקשר שלי עמו היה קשר חזק מאד ולמעשה היה החבר שלי במהלך חיי הייתי בת יחידה לו והבאתי לו שלוש נכדות אך לא זכה להכיר את שיר ורון. צריך מזל בחייםלגדול עם הורים כפי שהיו לי ולי היה את המזל הזה. רון קרואה על שמו ודומה לו להפליא בשקט,ברוך,בעדינות בויתור לזולת וביופיה. יהי זכרם ברוך. אירית

../images/Emo16.gif יהי זכרו ברוך יקירה

אבדן של הורים הוא קשה מאד. מי כמוני יודע, אבי נפטר לפני כמעט 24 שנה ואני עדיין מרגישה בחסרונו וכנראה שלנצח נתגעגע. נשיקות

mondani5

New member
מתוקתי!

אני מאמינה שלך קשה כפליים ,היית ממש ילדונת שעדין זקוקה לאב תומך לידך,כפי שהכרתי אותך היתמות מאב בגיל כל כך צעיר בנתה את אשיותך המרשימה לתת,לתמוך,לחזק,להאמין שהכל יסתדר,אני כל כך מבינה את דאגתך לאמך המתוקה. היה לי אב מדהים,חבר אמיתי הלכתי בדרכו ולא הפסדתי,בכלל זכיתי להורים מיוחדים אני מקווה בשביל בנותי שאם אהיה גם 10% ממה שהם היו הן תרווחנה. תודה יקירה ויהי זכרם ברוך

איריתוש../images/Emo24.gif

לא רק הוריך היו מיוחדים את ירשת את זה גם.והבנות שלך יעידו שאת 100% כמוהם. הלואי על כולנו הרבה חברים כמוך נשיקות

mondani5

New member
תודה יקירה!!!

מתגעגעת אליכם מאד שמזג האוויר קצת ישתנה, נערוך מפגש ,לקראת יום ההולדת השנה של שיר ורון,אני מתרגשת מהיום ,בכלל אין יום שאני לא קוראת את מה שכתבתי ביום שנולדו וכל פעם זולגות לי דמעות של אושר מחדש. היום ערכתי להן קניות מסטימצקי של ספרים מדברים ,כל כך כייף לחזור לעבר הרחוק כל כך. תודה יקירה. אוהבת אירית

mondani5

New member
תודה יקירה!!!

מתגעגעת אליכם מאד שמזג האוויר קצת ישתנה, נערוך מפגש ,לקראת יום ההולדת השנה של שיר ורון,אני מתרגשת מהיום ,בכלל אין יום שאני לא קוראת את מה שכתבתי ביום שנולדו וכל פעם זולגות לי דמעות של אושר מחדש. היום ערכתי להן קניות מסטימצקי של ספרים מדברים ,כל כך כייף לחזור לעבר הרחוק כל כך. תודה יקירה. אוהבת אירית

למעלה