הי יקירות!

mondani5

New member
הי יקירות!

הפונדי היתה היום וביקרה אצלי וגם עזרה לי עם הקטנטנות המשופעות בחום,עוד מעט רון עוברת את הגובה שלה,צחקנו על כך,הרי הפונדי שלי קטנטונת כל כך. מסרה ד"ש לכולם מחכה כבר שיהיה לה מחשב,כאב לה מאד על לי לך ואף כתבה לה. הבטיחה לחזור בערב,אבל כל בני משפחתי נחתו לראות מה שלום הנסיכות ולכן לא חזרה למחשב דווקא התלהבה מהרעיון. מירב מה שלום ליבי? הנסיכות עדין משופעות בחום,יש להן 39.5 אבל היום חזרו להשתובב. שתהיה שבת שלום לכולם. אירית. נ.ב היום נולד אור לחברה שלי במשקל 3.5 בניתוח קסרי אחרי עשרות טיפולים בקרוב אצל כולן.

מירבי*

New member
היי אירית

ליבי עדיין חולה,, לקחתי אותה הערב שוב לרופאה, חששתי שמתפתח משהו בריאות, לשמחתי הריאות נקיות ואין דלקת בשום מקום, מדובר בהתקררות חזקה עם גודש בדרכי הנשימה העליונות מה שמקשה עליה לנשום וגורם לחום גבוה. כואב לי לראות את חוסר האונים שלה, אין לה בכלל תאבון אבל היא משתוללת כרגיל, מקווה שתחזור לעצמה כמה שיותר מהר. יופי שזה משתפר אצל שיר ורון, זה נורא הקטע הזה עם ההתקררויות.. נשיקות ושכולם ירגישו טוב

mondani5

New member
סוף סוף יום ללא חום!

טיילתי אתן כל היום בשמש ,היה לההן מצב רוח טוב,אם לא יפתיעו ,בערב נצא למסעדה השריף ואני להרגע מהשבוע המצונן הזה. אירית

מירבי*

New member
גם אצלינו אין חום היום

ליבי הרבה יותר טוב, עדיין משתעלת אבל בלי חום.. שבת שלום ורק בשורות טובות

mondani5

New member
היתה לי אשליה!

שוב העלו חום,נקווה שיהיה בסדר לאחר האמבט,ונקווה שיעלם לגמרי מחר,ביום הן שובבות ומלאות מרץ ,לקראת ערב שוב עולה החום. אירית אני שמחה שליבי אחרי זה,אני זוכרת שמלה של שון כתבה בעבר שהיה לשון חום גבוה למחרת נעלם כלא היה ,כנראה גם לליבי נעלם כלא היה. אני מחכה לסורק. אירית

למעלה